Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
http://images30.fotosik.pl/177/425d09bf3dd64834.jpg

:loveu::loveu::loveu: kochany Pakeros :loveu::loveu::loveu: już się nie mogę doczekać kiedy na te paprocany skoczymy :lol:

:razz: :razz: .....abyło podjechać do Pudziana jak stałaś w korku latem ;)

anetta napisał(a):
:lol: Ja pije i czytam gazetke na siedząco :cool3:

:evil_lol:.....wstawię Ci potem text o czytaniu i siedzeniu :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

ha ha ha .....Ka-ka ...ja już nic nie mówię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....zielona herbatka jest the best ;)

i Twoje szczęście :eviltong:
a poza tym chciałam zaprotestować...w Twojej galerii nie da się być na bieżąco, zwłaszcza, gdy nie dysponuje się nadmiarem wolnego czasu..może Wam jaką blokadę założyć, limit dzienny ilości postów :razz: bo przebić się potem przez zaległości, to wyprawa na hohoho !!! :shake: :placz: i wychodzi, że człowiek nie pamięta i nie odwiedza :roll:

Posted

Ka-ka napisał(a):
a poza tym chciałam zaprotestować...w Twojej galerii nie da się być na bieżąco, zwłaszcza, gdy nie dysponuje się nadmiarem wolnego czasu..może Wam jaką blokadę założyć, limit dzienny ilości postów :razz: bo przebić się potem przez zaległości, to wyprawa na hohoho !!! :shake: :placz: i wychodzi, że człowiek nie pamięta i nie odwiedza :roll:

Oh....zgadzam się z Tobą...chciałam sobie poczytać, patrzę tyle stron, to może od końca zacznę..ledwo zaczęłam już znowu tyle stronek nowych...

Przywitam się chciałam i pogratulować fajnego pieska :loveu:

Posted

Ka-ka napisał(a):

no wiesz co ......jak można o Nas nie pamiętać ...................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ewelinabuck napisał(a):
witanko wieczorne;)

witanko wieczorne podrózniczko ;)

Selket napisał(a):
Oh....zgadzam się z Tobą...chciałam sobie poczytać, patrzę tyle stron, to może od końca zacznę..ledwo zaczęłam już znowu tyle stronek nowych...

Przywitam się chciałam i pogratulować fajnego pieska :loveu:

witam :multi:i liczę ze uda Ci się przebrnąć ;)

Pandisia napisał(a):
Tak dużo gadają ale dzisiaj coś wyjątkowo mało :razz: :evil_lol:

dziś okazja do nadrabiania :evil_lol:

Selket napisał(a):
Aha....to jest mało???? To ja chyba nie kcę wiedzieć jak jest dużo.... :P

no maluśko maluśko

Dogobrejnocki życzę :hand:

Posted

cześć Mamunia :multi::multi::loveu:

w końcu u mnie dzisiaj słoneczko wyszło i oczywiście ja muszę iść do szkoły :mad::mad: a z miłą chęcią poszłabym na długi spacer do lasu z psem...mogę Ci Salsę podrzucić do niańczenia? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Cześć Alunia.......buziolki:calus:

Buziorki Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:...słyszałam że jeszcze troszkę i wolne masz :multi::multi:

Posted

Alicja napisał(a):
Buziorki Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:...słyszałam że jeszcze troszkę i wolne masz :multi::multi:
Nooooo ale cieszkam...okna sobie opykam...na aerobik pójde:multi:...ja już chce to wolne :placz:

Posted

jonQuilla napisał(a):
cześć Mamunia :multi::multi::loveu:

w końcu u mnie dzisiaj słoneczko wyszło i oczywiście ja muszę iść do szkoły :mad::mad: a z miłą chęcią poszłabym na długi spacer do lasu z psem...mogę Ci Salsę podrzucić do niańczenia? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Córcia :multi::loveu::multi:
Dawa Mi tu Wnusie razem z pogodą bo u nas kiepska :razz::razz:

Posted

apple napisał(a):
Nooooo ale cieszkam...okna sobie opykam...na aerobik pójde:multi:...ja już chce to wolne :placz:

eeee .... no dziś pogoda brzydka na mycie okienek więc nie ma co płakać ;)

Posted

Witanko Alu!!:multi:
Łaa u nas piekna pogoda, słońce leje sie z nieba, jest cieplusio, mamy jaskółki i nawet boćki widzielismy, nadeszła wiosna!!:multi:

A jak u Was pogoda??:razz:

Posted

emdziolek napisał(a):
Witanko Alu!!:multi:
Łaa u nas piekna pogoda, słońce leje sie z nieba, jest cieplusio, mamy jaskółki i nawet boćki widzielismy, nadeszła wiosna!!:multi:

A jak u Was pogoda??:razz:

:crazyeye: chyba Ci sieto przyśniło co???? bo u mnie szaro-buro-ponuro i mokro :shake: