Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już porozmawiałyśmy.

Chyba będą potrzebne pieniądze na transport.
Ja w poniedziałek jakby co przeleję 30 PLN.
Może ktoś się dorzuci?

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuję serdecznie. 20 zł zostało wcześniej.Nie brałam.Niech sobie trzyma :eviltong::evil_lol: .Prawdopodobnie pojedziemy w niedzielę, chyba ,zeby cos wypadło.:cool3:

Posted

Javena napisał(a):
Dziekuję serdecznie. 20 zł zostało wcześniej.Nie brałam.Niech sobie trzyma :eviltong::evil_lol: .Prawdopodobnie pojedziemy w niedzielę, chyba ,zeby cos wypadło.:cool3:

I na miejscu sprawdzicie domek? :) super!!!

Posted

Jesteśmy umówieni na jutro.Prawdopodobnie rano .:lol:Trzymajcie kciuki za udaną podróż. Wierze,że to bedzie wspaniały domek. Pani bardzo kocha zwierzeta i wogóle wszystko co nas otacza.;);)Będzie napewno szcześliwy jak nasza Bellusia.:evil_lol: Ja natomiast muszę się zająć solidnie edukacją mojego kotka znajdki.:roll: Nazwałam go Miruś,bo taka mizerota. Na dodatek ma zeza.:cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

No cóż, rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olo miał już kupione jedzonko do wyboru, zabawki,kosci do ogryzania( zabawkowe) witany był jak król.:evil_lol::evil_lol: Pani Krysia,przemiła osoba.Olo obwąchał wszystkie kąciki Przywitał sie z panią jak nalezy .Był bardzo szczęsliwy.:loveu: Pozwolono nawet wejsć na wersalke.:roll: Lezał sobie spokojnie, aż nie usłyszał "TRZEBA SIĘ ZBIERAĆ" chyba w mig zrozumiał,bo przestał sie bawic i do mnie na kolana.:crazyeye: Ciezko było wyjsć. Udało się po paru minutach. Zakreciła mi sie łza w oku,ale wiem ,że tak trzeba.:-( Po przyjezdzie dzwoniłam i dowiedziałam sie ,ze Olo szaleje po całym mieszkaniu ze szczęścia. Przyszedł syn, wiec kolejny członek rodziny do obskakiwania:multi::multi::multi:. Nawet na plecy wyskoczył p.Krysi! Oj ,energii to on ma za dwóch. Myśle,że kwestia kilku dni i bedzie zadomowiony. Pozna wszystkie nowe zapachy i zakocha sie na zabój w Pani Krysi i jej synach.;)Podróz samochodem nie znosi najlepiej:shake: . Znowu zwrócił ,wszystko co zjadł rano.Przesyłam zdjęcia do Jaszy z powitania.Cieszę sie ,ze trafił w dobre rece.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki wszystkim,za współpracę ,pomoc i kciuki!!!!!

Posted

yennefer070 napisał(a):
Czekam na wiadomości!!! Buziaczek dla Ciebie Javenko i dla Olusia, kotki też ode mnie pomiziaj :loveu:

Dziekuje kochana. Bużki dla Was:lol: i dla Kulka miziaki.:cool3:

Posted

szczypireczek napisał(a):
Trzymam kciuki za nowy domek.....

Szczypireczek ,dzieki ,że zajrzałas. Całuski..............:loveu: Twoje kciuki tez sie przydały:evil_lol::evil_lol:

Posted

No to patrzcie i cieszcie się, tak ja ja się cieszę:
(Dziękuję Javeno z całego serca, za wszystko co dla Olusia zrobiłaś!!!!!
Czy jak przeleję 20 PLN to wystarczy?
Maciaszek przelała 12 z groszami..
Napisz proszę!)