Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matrioszka2']No popatrz .., a ja 2x dziennie przez nią przejeżdżam :lol:[/QUOTE]
Na wszelki wypadek będę machać do wszystkiego;) (Ufff, jak pomyślę, to już ręce bolą)

Posted

[quote name='jostel5']Oooo! Lubartowianki połączą siły???;)[/QUOTE]
Przybywa nas - a co ! :cool3:

[quote name='haniabor']Na wszelki wypadek będę machać do wszystkiego;) (Ufff, jak pomyślę, to już ręce bolą)[/QUOTE]

Proszę Cię , nie rób tego, bo się Ciebie wyprę ...:diabloti: ...albo złapiesz "stopa" i Ci będzie głupio :roflt:

Posted

[quote name='matrioszka2']

Proszę Cię , nie rób tego, bo się Ciebie wyprę ...:diabloti: ...albo złapiesz "stopa" i Ci będzie głupio :roflt:[/QUOTE]
OK. Machałam z ukrycia, żeby mnie nikt nie zobaczył:lol:

Posted

Teresz, fotki tego kolaka były chyba na wątku, gdzieś wcześniej. Chyba że cos pomyliłam. Jak uda mi sie dzieci doprowadzic do stanu uzywalności po pobycie w szpitalu, to podjadę do schronu za tydzień.

Posted

[quote name='teresz10']Jutro czyli w niedzielę Tobi jedzie na dt do Warszawy. Hasia tez jedzie. Oby pogoda dopisała...[/QUOTE]
To fajnie ze udało się załatwić transport.
Szkoda że po Tobiego nikt nie zadzwonił :( taki piękny pies.
A mi jak na złość allegro usunęło wszystkie aukcje, bo się zmieniły zasady i koniec.

Posted

[quote name='as_ko']To fajnie ze udało się załatwić transport.
Szkoda że po Tobiego nikt nie zadzwonił :( taki piękny pies.
A mi jak na złość allegro usunęło wszystkie aukcje, bo się zmieniły zasady i koniec.[/QUOTE]
Jak to? Dlaczego pousuwali?

Posted

[quote name='Donvitow']Szukam kogoś do sprawdzenia domku dla psiaka w Terespolu? Może znacie jakiegoś wolontariusza w Terespolu?[/QUOTE]
Niestety nie znam.

Posted

[quote name='MaDi']Jak to? Dlaczego pousuwali?
Ja dostałam od nich taką wiadomość:

Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym.

Posted

[quote name='as_ko']Ja dostałam od nich taką wiadomość:

Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym.

Usuwają wszystkie aukcje - trzeba pamiętać, że prawo obowiązuje wszystkich, a zakazana jest sprzedaż psów bez rodowodów, natomiast Allegro nie umożliwia zaznaczenia opcji "za darmo", bo to serwis aukcyjny ;)

Posted (edited)

Tobi i Haska pojechali .... Hasia jest młodym około rocznym psiakiem... Tobi wyglądał jak księciunio w kołnierzu, bo jeszcze kołniez ma nosić kilka dni .

Edited by teresz10
Posted

[quote name='ladySwallow']Usuwają wszystkie aukcje - trzeba pamiętać, że prawo obowiązuje wszystkich, a zakazana jest sprzedaż psów bez rodowodów, natomiast Allegro nie umożliwia zaznaczenia opcji "za darmo", bo to serwis aukcyjny ;)[/QUOTE]

Kurcze niedźwiedzia przysługa dla bezdomniaków... Jak to obejść.