Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Edyta Nowacka, która ma od nas adoptowaną bullterrierkę Agnieszkę była u Magdy w odwiedzinach. Kopiuję jej posta:

Ironia losu- pies tak piękny, tak mocny fizycznie a psychika taaka słabiutka :roll: Jeden stabilny Pańcio mu potrzebny że miał na czym oprzec świat Czaruś czarnulek
Dwa zdjęcia oplutego Czarka. Zdjecia w ruchu w tak paskudna pogodę jak w ten dzień nie wyszły :mrgreen:

Posted

Po ilości linków aktywacyjnych wydedukowałam, że to pracowita jak mrówka ciocia Marta :)

Leon, Rudolf... nawet mi nic nie mów... jestem załamana, że chłopaki wciąż u nas. Debile jakich mało dzwonią... albo dla odmiany telefon zupełnie o nich milczy. Jakby Leoś poszedł, to w schronisku na Śląsku jest maluch. Myślę, że udało by mi się wcisnąć na DT. :)

Dzwoniła do mnie pani od Gizmo, że chyba nie chcecie od niej już odbierać telefonu :)

Posted

Z panią od Gizmo dziwna sprawa... Do Iwony wydzwania namiętnie, a ona w pracy nie może z nią gadać non stop, więc przestała odbierać:cool3: W sumie wszystko ja z nią ustalałam, ale do mnie nie dzwoni, a mój numer ma. Wydawała się na początku taką rewelacyjną osobą, ale im dalej w las... no właśnie. Teraz sobie wymyśliła, że mamy go od niej zabrać (i nie powiem gdzie sobie wsadzić...), bo on pewnie zarobaczony i pozaraża jej psy. No jeśli właścicielka 4 psów nie wie, że znalezionego psa trzeba odrobaczyć to litości... I weź do wszystkich bądź uprzejmy i cierpliwy:lol:

Posted

Aaa... ze mną super miło dzisiaj rozmawiała i nic nie wspominała by go zabrać, a wręcz mówiła że musi go zaszczepić bo super domku na horyzoncie brak.

Zuza, a jak Ty stoisz z czasem? Nie ukrywam, że chętnie zarzucę Cię ogłoszeniami jak się będziesz nudzić. :)

Posted

No i jak tu się z ludźmi dogadać...:roll: Ale dobrze, niech szczepi, może ten domek koło Gliwic wypali. Ludzie gotowi sami przyjechać, więc to chyba nie jest kaprys...

Z czasem to ja ciągle krucho. Dzisiaj znów cały dzień między hotelikiem a wetem. Nasz kaukaz zdiagnozowany nowotwór...:-(
Ale możesz mi coś tam do ogłaszania powysyłać. Zaraz skończę Czarka, a widziałam, że Sigmula ogłoszeń potrzebuje;)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Bardzo dziękuję Ani za pomoc w postaci sprawdzenia domku dla Czarusia. Domek okazał się "beznadziejny", bo niestety o ile pani fajna, o tyle pan ma "twardą rękę" do psów, co przy Czarku nie zdałoby egzaminu.

• 4 weeks later...