NusiaiJa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no Cezaryyyy!!!!! nie rób takiego obciachu :) Quote
andzia69 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 NusiaiJa napisał(a): tym bardziej na takiego nie wygląda :-) pozory mylą jak widać:):) Quote
ocelot Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 doddy napisał(a):DOKŁADNIE! Nie jest takim przydupaskiem! Czasami odchodzi od Magdy np. zrobić siku : ))))) Bardzo samodzielny miś:) Quote
Piromanka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Czarusiu, a może byś tak do DS pojechał, co ? Quote
doddy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Edyta Nowacka, która ma od nas adoptowaną bullterrierkę Agnieszkę była u Magdy w odwiedzinach. Kopiuję jej posta: Ironia losu- pies tak piękny, tak mocny fizycznie a psychika taaka słabiutka :roll: Jeden stabilny Pańcio mu potrzebny że miał na czym oprzec świat Czaruś czarnulek Dwa zdjęcia oplutego Czarka. Zdjecia w ruchu w tak paskudna pogodę jak w ten dzień nie wyszły :mrgreen: Quote
doddy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jakaś hiper dobra dusza właśnie ogłasza Czarunia. Bardzo dziękujemy :) Zuza, czy to Ty? :) Quote
zuza911 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jakbyś zgadła:diabloti: przypomniałam sobie o Chłopaku. Nawiasem, Rudolfinek i Leoś nadal do ogłaszania? Quote
doddy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Po ilości linków aktywacyjnych wydedukowałam, że to pracowita jak mrówka ciocia Marta :) Leon, Rudolf... nawet mi nic nie mów... jestem załamana, że chłopaki wciąż u nas. Debile jakich mało dzwonią... albo dla odmiany telefon zupełnie o nich milczy. Jakby Leoś poszedł, to w schronisku na Śląsku jest maluch. Myślę, że udało by mi się wcisnąć na DT. :) Dzwoniła do mnie pani od Gizmo, że chyba nie chcecie od niej już odbierać telefonu :) Quote
zuza911 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Z panią od Gizmo dziwna sprawa... Do Iwony wydzwania namiętnie, a ona w pracy nie może z nią gadać non stop, więc przestała odbierać:cool3: W sumie wszystko ja z nią ustalałam, ale do mnie nie dzwoni, a mój numer ma. Wydawała się na początku taką rewelacyjną osobą, ale im dalej w las... no właśnie. Teraz sobie wymyśliła, że mamy go od niej zabrać (i nie powiem gdzie sobie wsadzić...), bo on pewnie zarobaczony i pozaraża jej psy. No jeśli właścicielka 4 psów nie wie, że znalezionego psa trzeba odrobaczyć to litości... I weź do wszystkich bądź uprzejmy i cierpliwy:lol: Quote
doddy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Aaa... ze mną super miło dzisiaj rozmawiała i nic nie wspominała by go zabrać, a wręcz mówiła że musi go zaszczepić bo super domku na horyzoncie brak. Zuza, a jak Ty stoisz z czasem? Nie ukrywam, że chętnie zarzucę Cię ogłoszeniami jak się będziesz nudzić. :) Quote
zuza911 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No i jak tu się z ludźmi dogadać...:roll: Ale dobrze, niech szczepi, może ten domek koło Gliwic wypali. Ludzie gotowi sami przyjechać, więc to chyba nie jest kaprys... Z czasem to ja ciągle krucho. Dzisiaj znów cały dzień między hotelikiem a wetem. Nasz kaukaz zdiagnozowany nowotwór...:-( Ale możesz mi coś tam do ogłaszania powysyłać. Zaraz skończę Czarka, a widziałam, że Sigmula ogłoszeń potrzebuje;) Quote
ocelot Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Czaruś znajdź ten dom wreszcie kochany.... Quote
LadyS Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Czarusiowe allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1153911097 Quote
andzia69 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ocelot napisał(a):Czaruś znajdź ten dom wreszcie kochany.... i to szybko...bo strasznie się zasiedział:(:( Quote
doddy Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Bardzo dziękuję Ani za pomoc w postaci sprawdzenia domku dla Czarusia. Domek okazał się "beznadziejny", bo niestety o ile pani fajna, o tyle pan ma "twardą rękę" do psów, co przy Czarku nie zdałoby egzaminu. Quote
doddy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Może ktoś miałby ochotę i chęci pomóc nam w ogłaszaniu psiaków? Przed zimą warto by było znaleźć im super domy. Quote
doddy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Czarusia właśnie ogłosiłyśmy z dziewczynami :) Pamiętajcie proszę o nim. Quote
doddy Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dzisiejszy Czarosław, słów kilka później. Quote
Recommended Posts