Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Magdą. Czaruś z dnia na dzień zmienił się o 180 w aspekcie stosunku do psów. Włączył mu się agresor na MAX!
Oby mu się do ludzi tylko nie włączył z dnia na dzień.

Czaruś nadal "dziwny" tj. raz wylewny, a raz siedzi w kącie i patrzy bykiem.

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Rozmawiałam z Magdą. Czaruś z dnia na dzień zmienił się o 180 w aspekcie stosunku do psów. Włączył mu się agresor na MAX!
Oby mu się do ludzi tylko nie włączył z dnia na dzień.

Czaruś nadal "dziwny" tj. raz wylewny, a raz siedzi w kącie i patrzy bykiem.[/QUOTE]

qrcze ... co go spotkało w życiu
niedobre wieści :(

Posted

[quote name='ocelot']W schronisku już by był uśpiony.

a... co tu mówić. U nas w mieście podobno są organizowane walki psów, o czym wszyscy oficjalnie wiedzą.[/QUOTE]

No tak... To co się dziwić psu, że skołowany. Jak wokoło połgłówki organizują walki... Swoją drogą - to zabronione. A może by tak zainteresować tematem odpowiednie służby...?

Posted

Nusia w bunkrze jak się idzie nad Pilicę. I na Kolejowej.
Ostatnio kierownik był nawet świadkiem w sądzie i był zbulwersowany, że mała bardzo kara.

A wcześniej ze dwa lata temu faktycznie kazał mi się do sprawy dwóch astów nie wtrącać, bo była śliska jak diabli. Dowody były przekazane na Policję i ze względu na moje bezpieczeństwo miałam sprawy nie drążyć.
Asty były ze śladami walki. Ewidentnie. Decyzją weta uśpione.

Posted

Kolejowa to jest kawałek za schroniskiem , koło torów zaraz , dużo nie brakowało a mieszkała bym tam . Ja już mam dosyć , z Tutkiem coraz większe problemy , na tymczasy brak kasy , domków też brak , a tu jeszcze te walki :-(

Posted

Do psów jest kiler straszny.
Mamy pomysł, aby dać Czarka na DT do Warszawy jak się zwolni. Będzie w mieszkaniu i będzie można więcej rzeczy zaobserwować.

Posted

[quote name='doddy']Do psów jest kiler straszny.
Mamy pomysł, aby dać Czarka na DT do Warszawy jak się zwolni. Będzie w mieszkaniu i będzie można więcej rzeczy zaobserwować.[/QUOTE]

kiler???? łoł........

DT? ahaaaa to macie też domki dla takich......hmm?..... kilerków??
profesjonalne podejście do sprawy!!

Posted

Ponieważ zajmujemy się dość ciężkimi rasami raczej wszystkie nasze psy są sprawdzane po pewnym czasie także w warunkach domowych, aby nowy właściciel miał pewność jakiego psiaka od nas adoptuje.

Przez kilka lat działalności udało nam się zebrać pulę sensowych ludzi, którzy tymczasują psy, leczą, a przede wszystkim w umiejętny sposób sprawdzają i ewentualnie szkolą.

Ponieważ Czaruś nazwijmy go, że jest "dziwny" musi trafić do DT. ;)