Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Ocelot, udało Ci się przekazać Ani dane Magdy?

Mam nadzieję, że podróż minie spokojnie.[/QUOTE]
Tak ma adres, ma telefony, dane fundacji.
Dostanie klatkę i myślę, ze wszystko będzie ok.

Posted

Dzwoniłam do Magdy w dzień i mam niewielką ilość informacji.

Czaruś przyjechał na Sedalinie i jeszcze się zataczał jak rozmawiałyśmy.
Apetyt ma ogromny. Bardzo chętnie jadł kurczaczka. Obsikał wszystkie kąty. Płakał zostawiony sam. Na razie nie jest zbyt wylewny.

Poczekamy aż Sedalin przestanie działać.

Posted

[quote name='agaga21']allegro się skończyło.[/QUOTE]

Agaga - a możesz odnowic jak sie czegoś blizej dowiemy? - tzn. jeśli chodzi o to jaki jest...no i może zdjecia ładniejsze będą...

Posted

[quote name='andzia69']Agaga - a możesz odnowic jak sie czegoś blizej dowiemy? - tzn. jeśli chodzi o to jaki jest...no i może zdjecia ładniejsze będą...[/QUOTE]
mogłabym ale czaruś pewnie będzie miał fundacyjne allegro andziu, ja nie chciałabym się wcinać.

Posted

[quote name='ocelot']Nie bardzo rozumiem dlaczego w takim razie w schronisku nie chciał jeść.
I dlaczego tak schudł.
A z tym naszym schroniskiem.[/QUOTE]

Może mu nie smakowało?......
Może miał za mało?......
Może mu nie dawali?.......

Czarek to zuch!!!
Obsikiwacz :evil_lol:paskudny ale zuch!!:lol:

Posted

Widziałam Czarusia dzisiaj w nocy. Wyglądał FATALNIE!
Mam nadzieję, że to wina Sedalinu tylko.

Jakby zupełnie nie kojarzył świata zewnętrznego...
Jeśli do poniedziałku psiak będzie w takim stanie jak wczoraj trafi do szpitala przy lecznicy na pełną diagnostykę. Oby to był tylko Sedalin...

Agaga21, dziękujemy za zrobienie allegro, ale Czarusiowi nie będziemy szukać domu dopóki nie zostanie sprawdzony pod kątem zdrowotnym, a także charakteru, także na razie Twoje allegro jest zbędne.

Posted

Andzia, nigdy nie ogłaszamy na allegro psów o których nic a nic nie możemy powiedzieć.
Bo teraz jak ktoś zadzwoni, to mogę powiedzieć - "nie wiem jak pies się zachowuje, wygląda na strasznie chorego, miłej adopcji". :p

Posted

Jak długo sedalin działa?

Z Czarkiem było źle w naszym schronisku. Gdyby nie to, to zespołowo kierownik z Maćkiem by nie zwracali się o pomoc.
Zazwyczaj torpedują swoje decyzje.

Posted

Sedalin działa różnie, czasami kilka godzin, czasami dni. Stąd decyzja z poczekaniem do poniedziałku.
Jak na razie Czarusia znosi na lewą stronę i ma się wrażeniem że nie ma on zbytnio kontaktu ze światem zewnętrznym.

Posted

[quote name='doddy']Sedalin działa różnie, czasami kilka godzin, czasami dni. Stąd decyzja z poczekaniem do poniedziałku.
Jak na razie Czarusia znosi na lewą stronę i ma się wrażeniem że nie ma on zbytnio kontaktu ze światem zewnętrznym.[/QUOTE]
Może i sedalin, bo reagować reagował normalnie. tzn. ostatnio apatycznie bardzo na nasz widok, ale podchodził w szpitaliku.
No nic czekamy.