andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jesli koszt tego transportu to tylko 50 zł to ja przeleję - niech on już wychodzi ze schroniska! Doddy - i wspomnij Magdzie o Sofii... Quote
andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 To komu mam przesłać? prosze o nr konta na pw Quote
Piromanka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Przydałoby się Allegro, ale znowu pojawia się kwestia opłaty za wyróżnienie... :-( Quote
Tymonka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 to w piątek wruszamy , nie wiem jeszcze o której , bo jeśli pojadę sama to rano ,a jeśli z TZ( tak to się pisze? :oops:) to koło południa bo będzie po nocy w pracy Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 świetne wiadomosci! huraaaaa:multi:, gdyby nie osobny wątek to nic by się w życiu Czarusia nie zmieniło a tak jedzie po nowe życie, po nową szansę. Tzrymamy kciuki Czaruś. Aniu jak możesz to weź aparacik i porób Czarkowi zdjęcia (ale mu śliczne imię nadałam:oops:). On jeszcze nie jedną cioteczkę oczaruje;):loveu: Quote
agaga21 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Piromanka napisał(a):Przydałoby się Allegro, ale znowu pojawia się kwestia opłaty za wyróżnienie... :-( allegro mu zrobiłam. nie jest jednak wyróżnione. jeśli fundacja bierze czaRUSIA Pod opiekę to nie będę wznawiać jak się skończy bo pewnie będzie miał fundacyjne ;) Quote
andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 słuchajcie...ale nie można zapominać o "najgorszym"...czyli finansach na utrzymanie Czarusia (to imię do bullowatego nie pasuje:diabloti:) koszt hotelu to niestety 750 zł/miesięcznie:-( pomyślcie...moze jakieś bazarki, cokolwiek, zeby pomóc fundacji w utrzymaniu piesa...bo niestety, trochę tych fundacyjnych piesów jest:shake: Quote
Piromanka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 andzia69 napisał(a):koszt hotelu to niestety 750 zł/miesięcznie Słucham? Ile? :-o Quote
ocelot Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 andzia69 napisał(a):słuchajcie...ale nie można zapominać o "najgorszym"...czyli finansach na utrzymanie Czarusia (to imię do bullowatego nie pasuje:diabloti:) koszt hotelu to niestety 750 zł/miesięcznie:-( pomyślcie...moze jakieś bazarki, cokolwiek, zeby pomóc fundacji w utrzymaniu piesa...bo niestety, trochę tych fundacyjnych piesów jest:shake: Bardzo dużo. Pomyślimy. Tylko to kolejny psiak za którego trzeba będzie płacić, ale... szansa jest szansa. Nie mogę się dodzwonić do kierownika. Spróbuję jutro. Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Czarek dlatego by zaczarował i aby się inni ...obcy go nie bali... i szansy nie odbierali Quote
andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ocelot napisał(a):Bardzo dużo. Pomyślimy. sporo...ale to 25 zł dziennie...gdzie indziej liczą po 15, 20...ale nie każdy hotelik chce przyjąć bullowatego z wiadomych względów...i nie wszędzie pracują z psem:shake: i to tak jak właśnie Magda z hoteliku, która ma głównie z nimi do czynienia... no ale trzeba jakoś je ratować przecież! Quote
Tymonka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Tu jest hotel gdzie przyjmują asty i pracują z nimi , 15 zł za dobę (tak mi się zdaje) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=144346 Tel. do hoteliku : 502-326-589 Może warto się dowiedzieć Quote
Tymonka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 a i jeśli z karmą będzie coś taniej to ja dam 20 kg na jakiś czas będzie . Quote
andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wszystko fajnie...ale: Doddy juz długo współpracuje z Magdą, wie, że jeśli Magda powie, ze pies nadaje się do adopcji to tak jest. I to przy adopcji takich psów jak bullowate musi stanowić priorytet.Bo to nie jajnik, nie ratlerek,który jak ktoś go źle oceni i trafi do ds i pogryzie to nie będzie to takie samo pogryzienie jak w przypadku bullowatego... Podpisując umowę adopcyjną fundacyjną na dodatek Doddy nie moze sobie pozwolic na to, zeby oddać psa niesprawdzonego pod każdym kątem ! więc weźcie i to pod uwagę ....jak na razie nikt inny oprócz niej nie zaoferował pomocy dla psa... Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 anja2201 napisał(a):tu jest hotel gdzie przyjmują asty i pracują z nimi , 15 zł za dobę (tak mi się zdaje) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=144346 tel. Do hoteliku : 502-326-589 może warto się dowiedzieć myślę, że warto! ALE Z DRUGIEJ STRONY WAŻNA SPRAWĘ PORUSZYŁAŚ, BO WIADOMO CZAREK TO NIE PUDELEK ANI INNY RATLEREK TYLKO...WIDAĆ! Quote
andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Czy weźmiecie na siebie potem adopcję psa, jeśli pójdzie do innego hotelu? Quote
ocelot Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 andzia69 napisał(a):Czy weźmiecie na siebie potem adopcję psa, jeśli pójdzie do innego hotelu? Ale my nie negujemy decyzji doddy. Wie co dla Czarka najlepsze. Quote
Tymonka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ja tylko taka możliwość pokazałam , znam kogoś kto miał tam sporo psów i zawsze był zadowolony , poza tym dziewczyna która prowadzi hotelik ma odpowiednie wykrztaucenie . Ale nie ważne to tylko propozycja wy decydujecie Quote
andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jeśli Doddy ma go wziąść pod swoje skrzydła to musi go przekazać zaufanej sobie osobie i to ona wie, gdzie najlepiej bedzie dla niego uzbierajmy chociaż te 450 zł - tyle ile w innym hotelu by kosztowało... na razie to nie widzę żeby tu tłum chętnych do opłacania był:-( Quote
ocelot Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Ustalmy jedno. Doddy chce mu pomóc i doddy decyduje gdzie. Teraz ściągajmy na wątek jak najwięcej osób, które mogą pomóc finansowo. Quote
Recommended Posts