Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

świetne wiadomosci! huraaaaa:multi:, gdyby nie osobny wątek to nic by się w życiu Czarusia nie zmieniło a tak jedzie po nowe życie, po nową szansę. Tzrymamy kciuki Czaruś. Aniu jak możesz to weź aparacik i porób Czarkowi zdjęcia (ale mu śliczne imię nadałam:oops:). On jeszcze nie jedną cioteczkę oczaruje;):loveu:

Posted

Piromanka napisał(a):
Przydałoby się Allegro, ale znowu pojawia się kwestia opłaty za wyróżnienie... :-(

allegro mu zrobiłam. nie jest jednak wyróżnione. jeśli fundacja bierze czaRUSIA Pod opiekę to nie będę wznawiać jak się skończy bo pewnie będzie miał fundacyjne ;)

Posted

słuchajcie...ale nie można zapominać o "najgorszym"...czyli finansach na utrzymanie Czarusia (to imię do bullowatego nie pasuje:diabloti:)

koszt hotelu to niestety 750 zł/miesięcznie:-(

pomyślcie...moze jakieś bazarki, cokolwiek, zeby pomóc fundacji w utrzymaniu piesa...bo niestety, trochę tych fundacyjnych piesów jest:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
słuchajcie...ale nie można zapominać o "najgorszym"...czyli finansach na utrzymanie Czarusia (to imię do bullowatego nie pasuje:diabloti:)

koszt hotelu to niestety 750 zł/miesięcznie:-(

pomyślcie...moze jakieś bazarki, cokolwiek, zeby pomóc fundacji w utrzymaniu piesa...bo niestety, trochę tych fundacyjnych piesów jest:shake:

Bardzo dużo. Pomyślimy.
Tylko to kolejny psiak za którego trzeba będzie płacić, ale... szansa jest szansa.

Nie mogę się dodzwonić do kierownika.
Spróbuję jutro.

Posted

ocelot napisał(a):
Bardzo dużo. Pomyślimy.

sporo...ale to 25 zł dziennie...gdzie indziej liczą po 15, 20...ale nie każdy hotelik chce przyjąć bullowatego z wiadomych względów...i nie wszędzie pracują z psem:shake: i to tak jak właśnie Magda z hoteliku, która ma głównie z nimi do czynienia...

no ale trzeba jakoś je ratować przecież!

Posted

wszystko fajnie...ale:
Doddy juz długo współpracuje z Magdą, wie, że jeśli Magda powie, ze pies nadaje się do adopcji to tak jest. I to przy adopcji takich psów jak bullowate musi stanowić priorytet.Bo to nie jajnik, nie ratlerek,który jak ktoś go źle oceni i trafi do ds i pogryzie to nie będzie to takie samo pogryzienie jak w przypadku bullowatego...

Podpisując umowę adopcyjną fundacyjną na dodatek Doddy nie moze sobie pozwolic na to, zeby oddać psa niesprawdzonego pod każdym kątem !

więc weźcie i to pod uwagę ....jak na razie nikt inny oprócz niej nie zaoferował pomocy dla psa...

Posted

andzia69 napisał(a):
Czy weźmiecie na siebie potem adopcję psa, jeśli pójdzie do innego hotelu?

Ale my nie negujemy decyzji doddy.
Wie co dla Czarka najlepsze.

Posted

ja tylko taka możliwość pokazałam , znam kogoś kto miał tam sporo psów i zawsze był zadowolony , poza tym dziewczyna która prowadzi hotelik ma odpowiednie wykrztaucenie . Ale nie ważne to tylko propozycja wy decydujecie

Posted

Jeśli Doddy ma go wziąść pod swoje skrzydła to musi go przekazać zaufanej sobie osobie i to ona wie, gdzie najlepiej bedzie dla niego

uzbierajmy chociaż te 450 zł - tyle ile w innym hotelu by kosztowało...

na razie to nie widzę żeby tu tłum chętnych do opłacania był:-(