Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pszukiwania są mi nie obce:cool3:
najpierw papier do szablonu.

tak sobie pomyślałam, że z jednej strony bok może być doszyty a z jednej na guziki (prawie jak w szelkach gdzie tylko jedną łąpkę trzeba włożyć do sirodka) chyba, że tak... jest ale na zdjęciach się tego nie dopatrzyłam:p

Posted

tak, tak, widzę widzę tylko nie wiem czy guziki są z dwóch czy tylko z jednej strony, ale to nic zrobimy tak, ze będzie dobrze

a jeszcze trochę pomarudzę, czy masz może ubranego psa dokładnie w tą kurtkę na który zrobiony jest szablon i podane na nim wymiary? czy jest na którymś zdjęciu, chciałam wiedzieć tak orientacyjnie na jakiego jest to psa (że asta to wiem, ale są różnych rozmairów)
wielkie dzięki

Posted

Staffik to taki niższy astek:evil_lol: musisz po prostu zmierzyć psiaka i dodać ewentualnie do podanych wymiarów - jak znajdę jakieś zdjęcia, które Vectra wstawiała swoich staffików w kubraczku to wkleję;)

Posted

A GDZIE WSZYSCY?????
OD WCZORAJ ZAJMUJĄ NAJLEPSZE MIEJSCE PRZED TELEWIZOREM NA WALKĘ ADAMEK-GOŁOTA????
CZAREK JUTRO CIOTKA OCELOT ZDEJMUJE Z CIEBIE MIARĘ! BĄDŹ GRZECZNYM PIESKIEM.... WIEMY, ŻE JESTEŚ, I BARDZO TĘSKNISZ ABY KTOŚ OKAZAŁ CI CZUŁOŚĆ, DELIKATNY DOTYK.... I WŁASNIE Z TEJ TĘSKNOTY POSTANOWIŁEŚ OD NAS ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!
CZARUŚ NIE RÓB NAM TEGO!!!!!:placz:

....stawiam na Adamka...choć Gołota na doświadczenie

Posted

Ocelot, a wydadzą Czarka ewentualnie Fundacji?
W jakim on jest stanie? Wymaga hospitalizacji?
Czy miał robione jakieś badania? Widział go weterynarz?
Jak Czarek się zachowuje?

Czy macie może jakieś nowe zdjęcia?

Myślę, aby go zabrać, ale muszę wiedzieć w jakim jest stanie aby ocenić gdzie ewentualnie szukać mu miejsca.

Czy psiak był sprawdzany pod kątem kontaktów z psami?

Potrzebne by były deklaracje na hotelik dla niego, ale najpierw musimy wiedzieć czy go nam wydadzą, w jakim jest stanie i znaleźć miejsce.

Czekam na wieści.

Posted

Już odpisuję.
Czarek bardzo schudł, na dwór nie wychodzi z boksu. Na nasz widok się podniósł, ale to był moment ożywienia. Leży skulony w kulkę cały czas.
Nie sądzę, żeby miał robione badania, bo u nas nie bardzo się to praktykuje niestety. Weterynarz go na pewno widział, bo jest w schronisku codziennie.
Zresztą zaraz do niego napiszę, żeby mi powiedział, czy to choroba, czy tylko tęsknota.

Fundacji na pewno psa wydadzą - nie ma innej opcji.
Zaraz poszukam jego dzisiejszego zdjęcia, ale chwilę mi zejdzie.

I już tak nie na temat Czarka - dzisiaj na półmetrowym sznurku przywiązany Pitt Bull, policja dzwoniła, kierownik jechał po niego, ale zdjęć na razie brak

Posted

doddy napisał(a):
Ocelot, a wiesz coś może o jego stosunku do ludzi oraz zwierząt? Czy daje wszystko ze sobą robić, czy lubi być dotykany itd.?

Do innych zwierząt nie wiem, bo od początku jest w pojedynczym boksie.
Do ludzi też to tylko obserwacje zza krat. Podchodzi do ręki,głaskany być lubi, ale nie wiem jak przy bliższym kontakcie. Myślę, że weterynarz mi napisze wszystko.
No miałyśmy plany, że wejdę dzisiaj do niego do boksu, ale chyba kierownik dostałby piany. Już mnie w boksie kundelków jak zobaczył to była awantura, że odszkodowania nie będzie płacił.
Pewne rzeczy są dla nas nie do przeskoczenia:shake:

Posted

Ja pytałam się pracownika jak się Czaruś sprawuje odpowiedział, że jest trochę nieufny i wycofany ale nie agresywny, daje przy sobie lekarzowi "coś" zrobić gdy jest taka potrzeba.

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]

Agata czy w tym mailu na allegro nie brakuje @ ??
[/FONT]

oczywiście, że brakowało!:oops: dzięki alicja!
ale widać, że ja robię aukcje a mało kto czyta i sprawdza czy jest wszystko ok, czy się dane zgadzają.:shake:

Posted

agaga21 napisał(a):
oczywiście, że brakowało!:oops: dzięki alicja!
ale widać, że ja robię aukcje a mało kto czyta i sprawdza czy jest wszystko ok, czy się dane zgadzają.:shake:

Czytałam, ale ja choroba nie zwracam uwagi na literówki.
Dane sprawdzałam, a @ mi ucieka gdzieś.