Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam, bo jeszcze Merlin był tam obfocony i też znalazła się chętna, tylko nie dałam, bo dom wychodzący.

Erko, z Oskarem to nigdy nie wiadomo, gdzie wyląduje, jak będzie zimno. Może własne szczeniaki też wsadzę tam do zdjęć, to wreszcie znajdą się na nie chętni :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Niestety, właściciwie nie było chyba ani jednego telefonu w jej sprawie:(. To nieprawdopodobne, bo w przypadku innych psiaków są chociaż chętni, których się odrzuca, a tu nic.

Sorry, przypomniałam sobie,że był jeden telefon od kłusownika:diabloti:.

Posted

A tak sobie tu napiszę, bo widzę ,ze ruch straaaaszny.
Zmiana grafiku ogloszen. Teri została dziś odchaczona. Kociak w kolejce (ten szaraczek), w międzyczasie szczeniaczki z Niestachowa:loveu::crazyeye::loveu: i Sonieczka:loveu:A potem Albinka:loveu:

Posted

erka napisał(a):
Znowu nic , ani jednego telefonu:(:(. Co tu robić, nie ma kasy na dalszy pobyt w dt, naprawdę jestem załamana:(.

Tyle wejsc na ogłoszenia i cisza.........sama nie wiem dlaczego:shake:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Skończyłam ogłaszać Teri.:roll:Zastosowałam sie do zaleceń Jagi, która jakby nie było nie jednego zwierzaka z domu wypchnęła w świat i:
-w tytule umieszczam to co ludzie najczęściej wklikują
-nie brac na litość ( sensowne jedynie w przypadku starych psów) itd.
Tekst początkowy troszeńkę okroiłam... Oto on::razz:

TERI-wysterylizowana, zaszepiona suczka w typie jagdteriera szuka domu.

Teri - sunia w typie jagdteriera, średniej wielkości.
Idealna do mieszkania, umie chodzić na smyczy, łagodna, spokojna, cicha.
Zachowuje czystość i nie niszczy.
Historia suni: została prawdopodobnie wyrzucona z samochodu, kilka miesięcy koczowała pod Kielcami. Dzięki ludziom wielkiego serca została otoczona miłością i opieką.
Obecnie przebywa w Domu Tymczasowym w Katowicach i szuka domu najlepiej z ogrodem, u starszych ludzi, bo bardzo boi się dzieci. Pobyt w domu tymczasowym sprawił, że jest znowu radosnym, szczęśliwym psem, zostały jednak pewne lęki z przeszłości, stąd takie wymagania co do domu.
Toleruje zarówno inne psy, jak i koty.
Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona.

Posted

Trzymam kciuki, by tym razem się udało:).
Zupełnie nie rozumiem dlaczego nie było praktycznie żadnego telefonu o Teri przez wiele mięsiecy:shake:. O, przepraszam , był jeden tel od jakiegos kłusownika:diabloti:.

A przecież to taka ładna sunia, nawet nie zwykły kundelek, tylko wyraźnie w typie teriera.
W przypadku innych psów są jakies telefony, choć pewnie 90% muszę odrzucic, ale jednak są , a o Teri nic:shake:

Posted

Usunęłam z tekstu wcześniejszego, że nie nadaje sie do domu z młodymi ludżmi, bo to ograniczało grupę , która sie kwalifikowała, tym bardziej, że ...przeciez wszyscy czujem sie młodzi...:eviltong:

Posted

Wierzę,ze znajdzie sie dom dla niej. Tylko wiadomo, to musi być wyjątkowy, spokojny dom.:razz:
No skoro Lord mimo swego wieku i ułomnosci trafił na swoich ludzi...;)
Po 10.12 znów będe ogłaszała i mam nadzieje,ze juz wtedy bez ograniczeń bajtowych.