erka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Koniecznie Jaaga, przytargaj Sonię, a później Oskarka:evil_lol:. Quote
Jaaga Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Zapomniałam, bo jeszcze Merlin był tam obfocony i też znalazła się chętna, tylko nie dałam, bo dom wychodzący. Erko, z Oskarem to nigdy nie wiadomo, gdzie wyląduje, jak będzie zimno. Może własne szczeniaki też wsadzę tam do zdjęć, to wreszcie znajdą się na nie chętni :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 to w takim razie jak nic wszystkie zwierzaki muszą być tam fotografowane :diabloti: Quote
memory Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/192915 - tu ktoś z Krakowa chce przygarnąć terrierkowatą sunię. edit: Oj, sorry, teraz widzę, że już tam podana. :oops: Quote
rita60 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 A ty malenka nadal bez docelowego domku ? Quote
erka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Niestety, właściciwie nie było chyba ani jednego telefonu w jej sprawie:(. To nieprawdopodobne, bo w przypadku innych psiaków są chociaż chętni, których się odrzuca, a tu nic. Sorry, przypomniałam sobie,że był jeden telefon od kłusownika:diabloti:. Quote
savahna Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jutro zrobię ogłoszenia kociakom, w niedziele Soni i potemT eri, ale cóż z tego jak cisza...?!!!:shake: Quote
savahna Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A tak sobie tu napiszę, bo widzę ,ze ruch straaaaszny. Zmiana grafiku ogloszen. Teri została dziś odchaczona. Kociak w kolejce (ten szaraczek), w międzyczasie szczeniaczki z Niestachowa:loveu::crazyeye::loveu: i Sonieczka:loveu:A potem Albinka:loveu: Quote
divia_gg Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Terrinkowe zasiedziale doopsko zaprosze i u Ciebie:) http://www.dogomania.pl/threads/194787-*R%C3%B3%C5%BCnisty-bazar-na-kieleckie-biedy-w-ogromnej-potrzebie.-Do-14.11-do-21.00.-ZAPRASZAM?p=15567356#post15567356 Quote
savahna Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Teri ma komplet (wczoraj) na Małopolskę.:razz: Quote
erka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Znowu nic , ani jednego telefonu:(:(. Co tu robić, nie ma kasy na dalszy pobyt w dt, naprawdę jestem załamana:(. Quote
rita60 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 erka napisał(a):Znowu nic , ani jednego telefonu:(:(. Co tu robić, nie ma kasy na dalszy pobyt w dt, naprawdę jestem załamana:(. Tyle wejsc na ogłoszenia i cisza.........sama nie wiem dlaczego:shake: Quote
savahna Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Teri ma nowe ogłoszenia.:roll: Ech:shake: Quote
savahna Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jutro spróbuję jej donowić ogłoszonka...Znowu nikt nie dzwonił?! A może ktoś by zmienił tekst...ktos utalentowany... Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 kurczę...już pomysłu brak :( Savahna a podeślij tekst z jakim ją ogłaszasz, albo przykładowe ogłoszenie to coś razem może pokombinujemy wszyscy ;) Quote
savahna Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Skończyłam ogłaszać Teri.:roll:Zastosowałam sie do zaleceń Jagi, która jakby nie było nie jednego zwierzaka z domu wypchnęła w świat i: -w tytule umieszczam to co ludzie najczęściej wklikują -nie brac na litość ( sensowne jedynie w przypadku starych psów) itd. Tekst początkowy troszeńkę okroiłam... Oto on::razz: TERI-wysterylizowana, zaszepiona suczka w typie jagdteriera szuka domu. Teri - sunia w typie jagdteriera, średniej wielkości. Idealna do mieszkania, umie chodzić na smyczy, łagodna, spokojna, cicha. Zachowuje czystość i nie niszczy. Historia suni: została prawdopodobnie wyrzucona z samochodu, kilka miesięcy koczowała pod Kielcami. Dzięki ludziom wielkiego serca została otoczona miłością i opieką. Obecnie przebywa w Domu Tymczasowym w Katowicach i szuka domu najlepiej z ogrodem, u starszych ludzi, bo bardzo boi się dzieci. Pobyt w domu tymczasowym sprawił, że jest znowu radosnym, szczęśliwym psem, zostały jednak pewne lęki z przeszłości, stąd takie wymagania co do domu. Toleruje zarówno inne psy, jak i koty. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona. Quote
erka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Trzymam kciuki, by tym razem się udało:). Zupełnie nie rozumiem dlaczego nie było praktycznie żadnego telefonu o Teri przez wiele mięsiecy:shake:. O, przepraszam , był jeden tel od jakiegos kłusownika:diabloti:. A przecież to taka ładna sunia, nawet nie zwykły kundelek, tylko wyraźnie w typie teriera. W przypadku innych psów są jakies telefony, choć pewnie 90% muszę odrzucic, ale jednak są , a o Teri nic:shake: Quote
rita60 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Niektóre psiaki tak mają,niestety:shake:mlode,ladne,zdrowe,w typie rasy i zero zainteresowania......nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Quote
savahna Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Usunęłam z tekstu wcześniejszego, że nie nadaje sie do domu z młodymi ludżmi, bo to ograniczało grupę , która sie kwalifikowała, tym bardziej, że ...przeciez wszyscy czujem sie młodzi...:eviltong: Quote
erka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Savahna , niestety mimo tych przeróbek nikt nie odpowiedział na ogłoszenia, jak do tej pory:(. Quote
rita60 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 erka napisał(a):Savahna , niestety mimo tych przeróbek nikt nie odpowiedział na ogłoszenia, jak do tej pory:(. Kurcze,jakies fatum czy co:shake: Quote
savahna Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Wierzę,ze znajdzie sie dom dla niej. Tylko wiadomo, to musi być wyjątkowy, spokojny dom.:razz: No skoro Lord mimo swego wieku i ułomnosci trafił na swoich ludzi...;) Po 10.12 znów będe ogłaszała i mam nadzieje,ze juz wtedy bez ograniczeń bajtowych. Quote
savahna Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 No to ogłaszam!~Chyba,ze mnie internet zaskoczy:crazyeye:. Quote
savahna Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Podrzucam na dzień dobry.:multi: TERI ma ogłoszenia na Śląsk.:p Quote
Recommended Posts