asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):nie mam odwagi skopiowac w orginale :scared:O podła :evil: :evil: :evil: Tu to nie masz odwagi, hę? :evil: Zrobię to za Ciebie :evilbat: :evilbat: :evilbat: dbsst napisał(a):jak to sie mowi RAZ debe ŚMIERĆ Ka-ka: czesc Asher widze ze masz cos pysznego Asher: e tam odrazu pyszne Sabinka: mnie tam apetycznie to cos wyglada, cos ta moja pancia sciemnia Ka-ka: oj Asher naparwde to pysznie wyglada Asher: no mowie Ci ze wcale dobre nie jest a smakuje bo nie wypada mi wylac Ka-ka: jak nie jest takie dobre to daj sprowac Asher: Ka-ka porozmawiajmy o czyms innym jestes monotematyczna Sabinka: ocho juz to widze jak mamcia wypusci ta buteleczke w inne rece :-? :roll: Asher: a zreszta to jest moja buteleczka i narazie nie zamierzam jej pozyczac Ka-ka: ale z Ciebie kolezanka Asher: ojej KA-ka ale Ty marudzisz 8) KA-ka: ja marudze ja marudze obiecalas ze bedziemy sie tzrymac razem przeciw tym zoliborzankom i ze nam sie tu podobac nie bedzie a Ty teraz nie kcesz butelki pozyczyc Asher: no dobra niech Ci bedzie.............ALE UPSSSS PUSTO JEST jak to sie moglo stac :roll: (moja kolejna ulubona fota) Ka-ka: no nie wierze jak moglas wszystko sama wypic a co z nasz umowa!!!! Asher: oj Ka-ka nie roz z igly widly nie roz scen no prosze Cie Ka-ka: phi Asher: spoko spoko ja tu mam jeszcze jedna magiczna buteleczke 8) Asher: i pamiataj moja droga kolezanko na mnie zawsze mozna polegac Asher: tylko Ka-ka uwazaj bop to jest stranie mocne jak bedziesz smakowac to lepiej zakryj oczy Ka-ka: dobra zapamietam ale pospiesz sie i co tam jeszcze masz ;) Asher: a nic takiego nic takiego Asher: to tylko taki maly patyczek8) :evil: Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a)::o UPSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :o I to byly osttanie slowa Debeściary :roflt: :roflt: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Zasialiiii góóóraleeee żyyyytoooo, żyyyytooooo :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 PIKA napisał(a):dbsst napisał(a)::o UPSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :o I to byly osttanie slowa Debeściary :roflt: :roflt: a coz ja teraz moge musze udawac ze mnie tu nie ma tak podpadlam dziewczyna ;) chociaz moze sie jakos uda przegadac to systko i Ka-ka nigdy sie nie dowie o tym co tu mialo miejsce :evil_lol: tylko cos mi mowie ze na pomoc niktorych to ja raczej liczyc nie moge :roll: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):chociaz moze sie jakos uda przegadac to systko i Ka-ka nigdy sie nie dowie o tym co tu mialo miejsce :evil_lol: Ka-ka już wie :evilbat: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 asher napisał(a):dbsst napisał(a):chociaz moze sie jakos uda przegadac to systko i Ka-ka nigdy sie nie dowie o tym co tu mialo miejsce :evil_lol: Ka-ka już wie :evilbat: oooooo cholewcia to mam przerabane na maxa Quote
agabass Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: :lol: :lol: :lol: usiałam sie jak do bólu brzucha jak to dziewczyny pieknie sie dogaduja super historyjka hahahahaha jeszcze Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 widzisz agabas ile stracilas :roll: :drinking: Quote
agabass Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 widze widze i płacze :cry: ale smieje sie przez łzy jak ogladam spacerowe obrazki hahahahaha Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 agabass napisał(a):widze widze i płacze :cry: ale smieje sie przez łzy jak ogladam spacerowe obrazki hahahahaha hahahahhahaha to dobrze ze chociaz tyle ;) Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 agabass napisał(a): usiałam sie A kiedy zaczniesz kiełkować ? :lol: Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 PIKA napisał(a):agabass napisał(a): usiałam sie A kiedy zaczniesz kiełkować ? :lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
agabass Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 PIKA napisał(a):agabass napisał(a): usiałam sie A kiedy zaczniesz kiełkować ? :lol: już zaczełam :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):asher napisał(a):dbsst napisał(a):chociaz moze sie jakos uda przegadac to systko i Ka-ka nigdy sie nie dowie o tym co tu mialo miejsce :evil_lol: Ka-ka już wie :evilbat: oooooo cholewcia to mam przerabane na maxa owszem, masz :evilbat: ja prostestuję :placz: pozwolę sobie zauważyć, że w yjątkiem jednego zdjęcia, wszystkie były robione seriamy, zawsze w sytuacjach, kiedy odciągałam Prestona na bok, żeby sie wyciszył, a on wiadomo, że nie był szczęśliwy, że mu zabawę przerywam ja nie jestem taką złą pancią.......buuuuuuuu...... :placz: :placz: :placz: ale fotki w ruchu sa boskie :angel: i niech mi ktoś powie, że rottki nie są skoczne :wink: a agabass pewnie zakiełkowała....z zazdrości, że nie była z nami :evilbat: asher, Preston się utopił w tym dużym kagańcu...aż mu komórką fotkę cyknę i potem wstawię :D Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Cyknij fotkę utopionemu Prestonkowi w kagańcu :angel: czekam :wink: Quote
Wind Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Dziewczyny, No to poszalalyscie! :D Bardzo milo sie Was oglada :-) asher, slicznie Ci w dluzszych wloskach! Ka-ka, Prestonek-Ogonek bardzo jest skoczny ... ale chyba nad skakanie przedklada maczanie pycholka w blocie i trawie :lol: Cudo! debesciaku, co do Igielki to Ty wiesz, prawda? Zachwycajaca i przymilna :-) Marek ma nadzieje, ze jeszcze nie raz ja zobaczy :-) Quote
Ka-ka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Wind napisał(a):Dziewczyny, No to poszalalyscie! :D Bardzo milo sie Was oglada :-) asher, slicznie Ci w dluzszych wloskach! Ka-ka, Prestonek-Ogonek bardzo jest skoczny ... ale chyba nad skakanie przedklada maczanie pycholka w blocie i trawie :lol: Cudo! debesciaku, co do Igielki to Ty wiesz, prawda? Zachwycajaca i przymilna :-) Marek ma nadzieje, ze jeszcze nie raz ja zobaczy :-) a asher chce jeszcze włoski zapuścić troszkę :wink: (hihi....wydałam ją :D ) a co do błotka.....ach, jak cudnie wyglądaliśmy tacy ubłoceni w metrze :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Wind napisał(a):debesciaku, co do Igielki to Ty wiesz, prawda? Zachwycajaca i przymilna :-) Marek ma nadzieje, ze jeszcze nie raz ja zobaczy :-) hahaha Wind Igielka juz ostrzy sobie ozor na Marka :evilbat: :lol: ostatnio trenowala na Coli zdjecia gdzies sa w mojej galerii jak chcesz to je wykopie ;) i pokarze Markowi jak Szpila znaczy Igla ostro trenuje ;) I TEZ LICZY NA SPOTKANIE ;) KA-KA KOCHANA MOJA NAJUKOCHANISZA8) przeciez widac ze TY najlepsza z najlepszych jestes wodzirejka i tancerka :lol: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a): KA-KA KOCHANA MOJA NAJUKOCHANISZA8) przeciez widac ze TY najlepsza z najlepszych jestes wodzirejka i tancerka :lol: tak, a teraz się podlizuje, wstręciuch jeden :evilbat: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): KA-KA KOCHANA MOJA NAJUKOCHANISZA8) przeciez widac ze TY najlepsza z najlepszych jestes wodzirejka i tancerka :lol: tak, a teraz się podlizuje, wstręciuch jeden :evilbat: :lol: :lol: :o ja wstreciuch ja niewiniatko Quote
olekg89 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 chce fote utopionego w kagancu pressa :D Quote
asiunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 olekg18 napisał(a):chce fote utopionego w kagancu pressa :D Hej!! Jak to utopionego? :o Quote
Ka-ka Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 dbsst...dlaczego mam wrażenie, że mi tu pachnie podlizem :hmmmm: 8) a fotki narazie są z komórki....jak jeszcze parę dni poczekacie, to może pożyczę aparacik i cyknę wtedy lepsze, bo mnie dziś rozczuliły zabawy Pressa z kotem :oops: Quote
Recommended Posts