Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

proszę deklarowane cioteczki o uregulowanie wpłat bo na dzień dzisiejszy mamy baaardzo krucho z kasą:( nawet na kwiecień nie ma:( aaa może ktoś ma zbędny grosik aby wspomóc Sarunię?

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i są zrobione ale nie będę tu wklejać bo jest tego 74... ale zostały wykonane:)
mam jej allegro ale niestety zwykłe bo na wyróżnione nie mamy juz kasy. A czy to w gazecie juz było??

Posted

mmd napisał(a):
no właśnie te w gazecie. miałam sponsorować i nie wiem..

niestety babka jest na urlopie i dopiero po świętach będzie ....wczoraj podesłałam Sare jednej babce, ale póki co cisza

Posted

Wysłałam. Matko, żeby to coś dało! Ale przed świętami? Kurcze, co się ze mną porobiło? Zaczynam wątpić? W życiu!!! Człowieku, jak nie teraz (znaczy się, przed świętami), to kiedy, jak nie ty, to kto!

Posted

czy jest ktoś obcykany w allegro? jak to jest jeśli...
Sara ma teraz zwykłą aukcję jeszcze przez 6 dni i jakbym teraz zmieniła w ustawieniach na 14 dni i wyróżniona to zaskoczy?no i pytanie czy liczba dni się zmieni na 14 czy będzie wyróżnione ale na 6 dni:( może lepiej będzie jak zaczekam z wyróżnieniem do wygaśnięcia co?bezpieczniej:)

Posted

[quote name='piechcia15']czy jest ktoś obcykany w allegro? jak to jest jeśli...
Sara ma teraz zwykłą aukcję jeszcze przez 6 dni i jakbym teraz zmieniła w ustawieniach na 14 dni i wyróżniona to zaskoczy?no i pytanie czy liczba dni się zmieni na 14 czy będzie wyróżnione ale na 6 dni:( może lepiej będzie jak zaczekam z wyróżnieniem do wygaśnięcia co?bezpieczniej:)[/QUOTE]

_Lara jest obcykana w allegro.