Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia już lecą. Przepraszam,że sama nie wstawiam, ale mnie tu już do roboty goni mój mąż ukochany. I ma rację, co gorzej.
Sary zdjęcia będą później, narazie same kluseczki. Rozkoszne są :loveu:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Śliczności:loveu: ja jeszcze poprosze zdjecia mamusi:razz::razz: bo chlopaki to wiadomo domki znajda raz dwa[/QUOTE]

Mamusia jeszcze piękniejsza! Prawdziwa Lady!

Posted

A KUKU JUŻ WRÓCIŁAM :D:D matko doba bez kompa czyli bez wieści i świruję:D:D

PIĘKNE ONE SĄĄĄĄĄĄĄĄ!!!:D kurcze wyglądają jak małe mastify :eviltong:gdyby nie te krótkie ciapy :) ledwo im palucha wystawią a te już żreć chcą no nie moge z nich!! :loveu::loveu: ten jasny to chyba zeza ma heheheheheh
cudowoskie chłopaki. Jak tak cały czas będą mordki wkładać w te kraty to się kiedyś zdziwią :eviltong::evil_lol::evil_lol: i trzeba będzie rozcinać :eviltong:

mamusia to bogini piękności normalnie, wiem to bez zdjęć:D

DZIEWCZYNY DANE DO PRZELEWÓW SĄ W 1 POŚCIA CAŁYYYY CZAS :p:p

POTRZEBUJEMY MIESIĘCZNYCH DEKLARACJI DZIEWCZYNY!!

Wiosenko a ja poprosze o nr konta gdzie przelać za pierwszy miesiąc:D aha no i całkowita kwota +karma i wszystko wsztsko jeśli cos pominęłam.

aha..
mój mail jakby teraz było trzeba to też jest w 1 poście,bo już nigdzie się nie wybieram i będę dostępna:D

ciociu agatko...:loveu: :* za dokończenie i nadzór akcji za mnie :D

ale bąki faktycznie rosną z prędkością światła :)
co do imion to do głowy przychodzą mi takie tradycyjne męskie duety:) Edek i Fredek, Bolek i Lolek,

Posted

Witaj, piechcia! Fajnie, że jesteś :multi: Musisz przelecieć przez wątek i wyłowić cioteczki, które coś deklarowały. I jednak wysłać nr konta na PW - niektóre banki wymagają pełnego adresu. No i dobrze przypomnieć, bo czasami umyka z pamięci - wiem, co mówię ;)

Imiona właściwie mało ważne - przyszli właściciele i tak ochrzczą po swojemu. Ale jakoś na razie nazwać trzeba.