agata51 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zuleńko, jak ty to robisz, że zawsze jesteś tam, gdzie cię potrzebują? Quote
zula131 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Nie zawsze, raz się zdarzyło przez przypadek :lol: Quote
agata51 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='zula131']Nie zawsze, raz się zdarzyło przez przypadek :lol:[/QUOTE] Akurat!!!!!!!! Quote
wiosna Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zdjęcia już lecą. Przepraszam,że sama nie wstawiam, ale mnie tu już do roboty goni mój mąż ukochany. I ma rację, co gorzej. Sary zdjęcia będą później, narazie same kluseczki. Rozkoszne są :loveu: Quote
agata51 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Moje bąbelki kochane :loveu::loveu: Cioteczki, szukamy imion dla chłopaków. Reks i Deks są fajne, ale dla nosicieli nierozpoznawalne. Kombinujcie. Quote
Cieplutkaa. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jeziuuuu . :loveu: Po takie Słodyczki to domki już w kolejce powinny się ustawiać . :loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Śliczności:loveu: ja jeszcze poprosze zdjecia mamusi:razz::razz: bo chlopaki to wiadomo domki znajda raz dwa Quote
rita60 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Wysle po niedzieli 20,- narazie dla rodzinki,poprosze o info. Quote
oska1983 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Chyba ktoś podmienił psy:diabloti: w zeszłym tygodniu były 2 razy mniejsze i ciągle spały, a teraz mają już takie "świadome" spojrzenie Quote
agata51 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']Śliczności:loveu: ja jeszcze poprosze zdjecia mamusi:razz::razz: bo chlopaki to wiadomo domki znajda raz dwa[/QUOTE] Mamusia jeszcze piękniejsza! Prawdziwa Lady! Quote
piechcia15 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 A KUKU JUŻ WRÓCIŁAM :D:D matko doba bez kompa czyli bez wieści i świruję:D:D PIĘKNE ONE SĄĄĄĄĄĄĄĄ!!!:D kurcze wyglądają jak małe mastify :eviltong:gdyby nie te krótkie ciapy :) ledwo im palucha wystawią a te już żreć chcą no nie moge z nich!! :loveu::loveu: ten jasny to chyba zeza ma heheheheheh cudowoskie chłopaki. Jak tak cały czas będą mordki wkładać w te kraty to się kiedyś zdziwią :eviltong::evil_lol::evil_lol: i trzeba będzie rozcinać :eviltong: mamusia to bogini piękności normalnie, wiem to bez zdjęć:D DZIEWCZYNY DANE DO PRZELEWÓW SĄ W 1 POŚCIA CAŁYYYY CZAS :p:p POTRZEBUJEMY MIESIĘCZNYCH DEKLARACJI DZIEWCZYNY!! Wiosenko a ja poprosze o nr konta gdzie przelać za pierwszy miesiąc:D aha no i całkowita kwota +karma i wszystko wsztsko jeśli cos pominęłam. aha.. mój mail jakby teraz było trzeba to też jest w 1 poście,bo już nigdzie się nie wybieram i będę dostępna:D ciociu agatko...:loveu: :* za dokończenie i nadzór akcji za mnie :D ale bąki faktycznie rosną z prędkością światła :) co do imion to do głowy przychodzą mi takie tradycyjne męskie duety:) Edek i Fredek, Bolek i Lolek, Quote
agata51 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witaj, piechcia! Fajnie, że jesteś :multi: Musisz przelecieć przez wątek i wyłowić cioteczki, które coś deklarowały. I jednak wysłać nr konta na PW - niektóre banki wymagają pełnego adresu. No i dobrze przypomnieć, bo czasami umyka z pamięci - wiem, co mówię ;) Imiona właściwie mało ważne - przyszli właściciele i tak ochrzczą po swojemu. Ale jakoś na razie nazwać trzeba. Quote
zula131 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Flip i Flap, Władek i Zdzichu, Jacek i Placek, ups... Quote
piechcia15 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 z wielkim bólem serca ale uzupełniłam dane o mój adres w 1 poście :p a co do deklaracji, to cioteczki są tylko 3:( i juz zapłaciły za listopad: ty agato:D oska i anonim:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 czyli polki co jest 80zl stalych deklaracji potrzebujemy jeszcze 280zł trzeba by porozsyalc na pw watek i poprosic o pomoc Quote
piechcia15 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 porozsyłam porozsyłam, ale wy tez możecie pomóc :eviltong: a czy to już pewne 12zł/doba? za szczeniaki nic nie będzie doliczone? Quote
piechcia15 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 70 wysłanych PW na dziś koniec :p ide spać Quote
Recommended Posts