Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]rossa[/B] pięknie młoda wygląda w obrożach :loveu: :loveu: :loveu: mogę zdjęcia do galerii klientów i na aukcję allegro??:cool3:

[B]Magda[/B], później zrobię zdjęcia turkusu, po praniu Lime bones troszkę odzyskało kolor, ale nadal się różni dość mocno

doszły dzisiaj tasiemki - 18 nowych wzorów :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:

Guest Lotty
Posted

Bardzo proszę o namiary na godny polecenia sklep internetowy, gdzie mogę kupić porządne skórzane szelki ( bez filcu) dla małej rasy.
z góry dziękuję.

Posted

[quote name='BBeta']Świetne, sama robiłaś? :)[/QUOTE]
Tak, robiłam sama i nie przewidziałam, że wyjdzie mi obroża 3,5cm przez co okucia są za małe i nie sprawdza się zacisk.
No ale nie przeszkadza to jakoś bardzo. :)

[quote name='Marchewkowy'][url]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Obroze/DSCF2436b.jpg[/url]

Cudnie w nich wygląda :))[/QUOTE]
[quote name='Victoria']wow!! cuuudne są
Świetnie jej pasują ;)[/QUOTE]
[quote name='Talucha']Ślicznie wyszły! Pasuje jej :D :loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy. :)
[quote name='Marta_Ares']
doszły dzisiaj tasiemki - 18 nowych wzorów :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Chyba nikt się nie obrazi jak je tu pokażesz. :)

Posted

[url]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Obroze/DSCF2436b.jpg[/url] Pięknie w niej wygląda :loveu:

Też jestem ciekawa nowych wzorków:evil_lol:

Posted

[quote name='Migori']Wiesz co? Ja mam wrażenie że jakoś rogza poszła mooocno w dół! Także nie dziwi mnie to, że ten kolor tak spłowiał.
Ciekawa jestem porównania błękitnej nitki, podobnie to wygląda ?[/QUOTE]

Ja mam obrożę turkus z nitką i smycz. Różnica jest ogromna. Kolor wygląda tragicznie. Jest wyblakły i niedoprany. Mogę się podpisać pod wypowiedzią Marty.
Obroża nie była jakoś ekstremalnie używana. Pies nie pływa, nie tapla się w błocie, w deszcz ograniczam spacery do minimum. Piorę tylko ręcznie w mydle.

Posted

[quote name='NightQueen']to ja poproszę zdjęcia na gg :diabloti::diabloti:[/QUOTE]
ja też ja też!:multi:

[quote name='toyota']Ja mam obrożę turkus z nitką i smycz. Różnica jest ogromna. Kolor wygląda tragicznie. Jest wyblakły i niedoprany. Mogę się podpisać pod wypowiedzią Marty.
Obroża nie była jakoś ekstremalnie używana. Pies nie pływa, nie tapla się w błocie, w deszcz ograniczam spacery do minimum. Piorę tylko ręcznie w mydle.[/QUOTE]

Moje się dość dobrze trzymają, ale też psy maja dużo futra i to pewnie osłania obróżkę :)

Posted

[quote name='DomixX'][B]
rossa_ [/B]Świetnie jej w tych obróżkach[B][B] :) [/B][/B]A w różowej to już całkiem[B] :loveu:
[/B][/QUOTE]
Dzięki:cool3:, aczkolwiek to 100% facet, tylko mnie naszło na takie mało męskie kolory (to pewnie dlatego, że wstępnie miał być suczką):p:diabloti:

[quote name='Marta_Ares'][B]rossa[/B] pięknie młoda wygląda w obrożach :loveu: :loveu: :loveu: mogę zdjęcia do galerii klientów i na aukcję allegro??:cool3:
doszły dzisiaj tasiemki - 18 nowych wzorów :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Tak, oczywiście, proszę brać jeśli tylko do czegoś się nadają;) Ewentualnie mogę zorganizować przy lepszym świetle.
Dziękuję bardzo, za cierpliwość również:diabloti:, obroże są śliczne, fajne i mięciutkie:loveu:

A czy w tych nowych tasiemkach jest coś szerszego niż 2cm??:cool3:

[B]Onomato-Peja[/B], zakochałam się:loveu: Uwielbiam kwiatowe wzory, ta obroża wyszła bombowa!:loveu:

Posted

[quote name='Marta_Ares']

pokazuj, ale przede wszystkim na PW odpisuj, bo chcę coś zamówić!! :D

Posted (edited)

Koniecznie chcemy zobaczyć te tasiemki :diabloti:

A tu oferta świąteczna, padłam jak to zobaczyłam:mdleje:

[URL]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=267246510029489&set=a.267246146696192.66980.217815658305908&type=1&ref=nf[/URL]

Edited by kokula
Posted

[quote name='Onomato-Peja']Tak, robiłam sama i nie przewidziałam, że wyjdzie mi obroża 3,5cm przez co okucia są za małe i nie sprawdza się zacisk.
No ale nie przeszkadza to jakoś bardzo. :)[/QUOTE]
Wyszła bardzo fajnie ;)

Posted

[quote name='toyota']Ja mam obrożę turkus z nitką i smycz. Różnica jest ogromna. Kolor wygląda tragicznie. Jest wyblakły i niedoprany. Mogę się podpisać pod wypowiedzią Marty.
Obroża nie była jakoś ekstremalnie używana. Pies nie pływa, nie tapla się w błocie, w deszcz ograniczam spacery do minimum. Piorę tylko ręcznie w mydle.[/QUOTE]
No właśnie. Dobrze to wiedzieć bo chodził za mną turkus z nitką. Chyba sobie podaruję ten zakup.

Posted

Jestem ciekawa jak mój nie-rogzowy turkus wytrzyma... ;)
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-SX6GPW7Ogo0/T3SBjJ9WW6I/AAAAAAAAETs/hWqLwAr36b8/s512/IMG_3149.JPG[/IMG]
Obroża od Marty :) W miarę widoczna :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Jestem ciekawa jak mój nie-rogzowy turkus wytrzyma... ;)
[url]https://lh3.googleusercontent.com/-SX6GPW7Ogo0/T3SBjJ9WW6I/AAAAAAAAETs/hWqLwAr36b8/s512/IMG_3149.JPG[/url]
Obroża od Marty :) W miarę widoczna :lol:[/QUOTE]
Co to za smycz??

Posted

[quote name='a_niusia']ej gops czemu opylilas te wspaniale szelki?!!! nie zal ci?:))) te czachy to taki ekstra wzor:))[/QUOTE]

nie używałam ich w ogóle, tylko się kurzyły w kartonie bo wolę ciemniejsze rzeczy (mniej brudzące się) , no i miałam aż 7 szelek , teraz kupie tylko te piękne skórzane i koniec.:lol:

Posted

te w czachy byly piekne. skorzane sa dla chlopakow:)))))

ja teraz bardzo duzo pracuje przy kompie, wiec tez duzo ogladam. i juz nawet muscaty mi sie zaczely kurde podobac!!! nic tylko musze miec trzeciego psa:)))))