Cicha_m Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Lenky polecam matrex. Piękne obroże na zamówienie z haftem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmultipass Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 A czy kojarzycie firmę Hey Dog? jak z wytrzymałością? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaska.b Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Dnia 10.08.2017 o 00:36, klaudiaZak napisał: Jakiej firmy polecacie smycz, która będzie wygodna i nie będzie się szybko mechaciła?? my dużo wędrujemy. Smyczy mamy sporo. Nasza ulubiona, mega wygodna z amortyzatorem to ta: https://tiptop24.pl/pl/p/Smycz-dla-psa-z-amortyzatorem-Dogi/47 z tej firmy mamy jeszcze te zwykła, najtańszą (chyba active) też fajna po 4 latach nic sie z nią nie dzieje, a lubię ją bo ma dobrze widoczne odblaski :) jeśli lubicie kolorowe to fajne mają Furkidz :) tylko niestety po kilku praniach kolor mocno traci na intensywności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmultipass Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 O nie, dziewczyny, ja poległam. Przejrzałam zagraniczny asortyment takich dość premium firm dla psiaków i już nic innego mi nie podchodzi ;) polecam się rozejrzeć, nawet jeden komplet porządny skórzany chyba przyjemniejszy od tysiąca "tasiemek". w polsce też mamy fajne, coraz więcej designerkich firm powstaje, jest na czym oko zawiesić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patikujek Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 8 godzin temu, alexmultipass napisał: O nie, dziewczyny, ja poległam. Przejrzałam zagraniczny asortyment takich dość premium firm dla psiaków i już nic innego mi nie podchodzi ;) polecam się rozejrzeć, nawet jeden komplet porządny skórzany chyba przyjemniejszy od tysiąca "tasiemek". w polsce też mamy fajne, coraz więcej designerkich firm powstaje, jest na czym oko zawiesić Nawet i w polsce idzie dostać fajne rzeczy, jednak ja skóry nie lubię. Ani w samochodzie, ani w domu, ani na sobie ani na psie także ja zostaję wierna tasiemkom. tym bardziej, że ja lubię kupować nowe, a tasiemki tańsze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmultipass Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 2 godziny temu, Patikujek napisał: Nawet i w polsce idzie dostać fajne rzeczy, jednak ja skóry nie lubię. Ani w samochodzie, ani w domu, ani na sobie ani na psie także ja zostaję wierna tasiemkom. tym bardziej, że ja lubię kupować nowe, a tasiemki tańsze :D no tak, sama przyjemność kupowania czegoś dla pupila to uzależniające uczucie xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulina94 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 21 minut temu, alexmultipass napisał: no tak, sama przyjemność kupowania czegoś dla pupila to uzależniające uczucie xd Ja tak kiedyś miałam, teraz mi przeszło :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 11 godzin temu, alexmultipass napisał: O nie, dziewczyny, ja poległam. Przejrzałam zagraniczny asortyment takich dość premium firm dla psiaków i już nic innego mi nie podchodzi ;) polecam się rozejrzeć, nawet jeden komplet porządny skórzany chyba przyjemniejszy od tysiąca "tasiemek". w polsce też mamy fajne, coraz więcej designerkich firm powstaje, jest na czym oko zawiesić Zależy co dla kogo :D Mi się podobają skórzane, ale nie do moich psów :P Bardzo lubię kupować rzeczy dla psów. Zaczęło się jakoś 5 lat temu i ciągnie nadal xD I to wszystko wina dogomanii ahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patikujek Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Chwaliłam się na fejsie, ale tu jeszcze nie Nasze nowe cudo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulina94 Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Fajna obróżka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarownicamc Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Dzien dobry, przymierzam się do zakupu Akity. Droga będzie długa, wiec chciałabym kupić szelki bezpieczeństwa do samochodu na czas transportu. I tu pojawia się pytanie: dwu-trzymiesięczna akita potrzebuje szelki rozmiaru (do 6kg) xs czy S (od 6kg)..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts