Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka napisał(a):
ma to nastąpić w następną niedzielę ......ale już mam stresa:roll:

Bethowen nie do końca jest jeszcze gotowy......nie wiem jak zniesie jazdę, czy to nie wpłynie na jego zachowanie, .....co on bidul sobie pomyśli że go gdzieś wywozimy a tam na miejscu jacyś obcy ludzie, pies, wszyscy tak wiele od niego oczekują.....nie wiem czy on da radę

Oj Da radę da! Bethuś to cudowny Chłopak:loveu::loveu::loveu:

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lolka napisał(a):
ma to nastąpić w następną niedzielę ......ale już mam stresa:roll:

Bethowen nie do końca jest jeszcze gotowy......nie wiem jak zniesie jazdę, czy to nie wpłynie na jego zachowanie, .....co on bidul sobie pomyśli że go gdzieś wywozimy a tam na miejscu jacyś obcy ludzie, pies, wszyscy tak wiele od niego oczekują.....nie wiem czy on da radę

Musimy, musimy koniecznie spróbować:cool3:

Posted

lolka napisał(a):
:bigcool::knuje:

Zuzia jak tylko przetniesz wstęgę ja już będę koczowała pod bramą ....

Zuzia a kierownik mówił jak narozrabiałam? i jak nieziemsko jest na mnie wsciekły?:stormy-sad:

To moze wstege pomozesz przecinac, albo butle z szampanem rozbijesz :lol: ??? Mozesz taka matka chrzestna przeciez zostac :lol: ?

Pan kierownik nie mowil nic, bo sie spieszyl na badania .... Zdazylam tylko kilka slow mu o Punci ledwie powiedziec :lol:.

Posted

lolka napisał(a):
no dziewczyny trzymajcie kciukocle....jutro dzień prawdy...gdzieś ok 11 nastąpi godzina"0", ....mam stracha jak nie wiem co:roll:

co ma być to będzie, Betkowi do głowy nic już nie włożymy, może wyczuje powagę sytuacji i da z siebie wszystko:)

Posted

Ciotki, chustki w dłoń.
Betek ma dom, ale ponieważ skomplikowała sie sytuacja z domkiem tej rodziny, to nie od razu. Córka tych ludzi szuka teraz mieszkania do wynajęcia i zabiorą betka ze sobą,bo sunia w domu na chłopaka warczała. Na dworze luzik, bawić się chciała:) Aga wraca. Podobno love story-Betek podbił serca:loveu::loveu::loveu:

Posted

magda z. napisał(a):
Ciotki, chustki w dłoń.
Betek ma dom, ale ponieważ skomplikowała sie sytuacja z domkiem tej rodziny, to nie od razu. Córka tych ludzi szuka teraz mieszkania do wynajęcia i zabiorą betka ze sobą,bo sunia w domu na chłopaka warczała. Na dworze luzik, bawić się chciała:) Aga wraca. Podobno love story-Betek podbił serca:loveu::loveu::loveu:

HUUUUUURAAAAAAAAAAA:multi::multi::multi::multi:

Wiedziałam, że nasz Betuś długo miejsca w hoteliku nie zagrzeje:loveu:
To kiedy przyblizony termin przeprowadzki ?

Posted

ketunia napisał(a):
HUUUUUURAAAAAAAAAAA:multi::multi::multi::multi:

Wiedziałam, że nasz Betuś długo miejsca w hoteliku nie zagrzeje:loveu:
To kiedy przyblizony termin przeprowadzki ?

jak znajdzie się mieszkanie do wynajęcia z piesem w opcji;) czyli może za kilka dni, moze za 2-3 tygodnie, musimy czekać:)

Posted

magda z. napisał(a):
jak znajdzie się mieszkanie do wynajęcia z piesem w opcji;) czyli może za kilka dni, moze za 2-3 tygodnie, musimy czekać:)

Wiadomość dnia:loveu:
Bardzo się cieszę:multi:

Posted

magda z. napisał(a):

mieszkanie do wynajęcia z psem w opcji...hmmm:roll:... skoro jeden cud się zdarzył, to może i drugi będzie... oby!!!
kciuki w dłoń! trzymamy mocno!:loveu:

Posted

ale dzień............... ło matko
jechałam tam jak za karę, nie wierzyłam po prostu, że komuś Becik do gustu aż tak przypadnie a dodatkowo nasłuchałam się jak to on w tym hoteliku fika do innych psiaków i byłam przekonana, ze będzie źle
wiec jechałyśmy z Beata z duszą na ramieniu.....ludzie wyszli, cała rodzinka i ..................Bethowenik nasz kochany zamachał ogonkiem do suni i vice versa:multi:, ale my nadal nie wzruszone czekałyśmy na akcję....a tu nic.....

zostawiliśmy towarzystwo zresztą na ich prośbę na 3 godzinki i poszłyśmy obgryzać paznokcie do kafejki ....wróciłyśmy....a tu miłość w pełni......ludzie tak zachwyceni chłopakiem, że normalnie w szoku byłyśmy tym bardziej ,że Bethowen ich po prostu olewał, latał tylko z nosem przy ziemi i obwąchiwał trawkowe smrodki

zdecydowali się w stu procentach na naszego dziadka.....pewnie by i zostawili go juz dziś, ale ich sunia mimo,iż na dworze podlizywała się do niego w domu furczała i nie chciała go za bradzo wpuścić

opcja jest taka że Ci ludzie, czyli małżenstwo oraz córka i jej nowo nabyty mąz przeprowadzają się wspólnie do domku pod wrocławiem...niestety termin się nieco przesunąl na czerwiec i do tego czasu chca dla młodych wynajac mieszkanie aby mogli trzymać u siebie Bethowenka
potem jak się przeniosa wspolnie, to sunia nie będzie już tak broniła swojego terytoroium bo dla niej on równiez będzie nowy....trafią tam na równych zasadach....oczywiście do tego czasu codziennie będa się uczyli wzajemnej akceptacji.....do momentu aż sunia nie będzie domu broniła
wezmą go w przeciagu maksymalnie miesiąca ale może to byc i w tym tygodniu jak znajdą odpowiednie mieszkanie

kompletnie im nie przeszkadzxa, ze Bethowen jest wyalienowany, wręcz traktuja to za wyzwanie....a jego niezbyt piekny wygląd tez im nie przeszkadza...ich sunia tez nie jest gwiazdą;)

oczywiście były juz łzy na pożegnanie i tłumaczenie z płaczem Becikowi, ze wróci

Posted

a jeszcze kilka ciekawostek które nas utwierdziły, że Bethowen to bardzo mądry psiak:

- mimo,iż spędził praktycznie całe życie na łańcuchu na odludziu kompletnie nie reaguje na zgiełk miasta, zachowuje się jakby mieszkał tam całe życie

- dosłwonie do wszystkich jest potulny jak baranek

- rewelacyjnie chodzi na smyczy

- wita się z kazdym psem i nie wykazuje zadnych oznak agresji

ogólnie szok, szok, szok

jego przypadek utwierdza mnie w przekonaniu, że nie należy przekreslac żadnego psa , absolutnie żadnego ........

Posted

:crazyeye: łooo matko! jakie rewelacyjne wieści!:multi::multi::multi::multi::multi:

już nie mogę się doczekać kiedy Betuś do tego nowego domku się przeprowadzi:loveu::loveu::loveu:

Posted

lolka napisał(a):
a jeszcze kilka ciekawostek które nas utwierdziły, że Bethowen to bardzo mądry psiak:

- mimo,iż spędził praktycznie całe życie na łańcuchu na odludziu kompletnie nie reaguje na zgiełk miasta, zachowuje się jakby mieszkał tam całe życie

ogólnie szok, szok, szok

jego przypadek utwierdza mnie w przekonaniu, że nie należy przekreslac żadnego psa , absolutnie żadnego ........

a taki to burasek z wiejskiego schronu, kawał życia na łańcuchu.
Trzymam kciuki za szybkie wynajęcie lokum.

Allegro ma młoda mix rottweilerka-bo nie chciałaś mi pomóc w wyborze:eviltong: nie wiem czy Onek jeszcze siedzi

Posted

niuniek dostał od ciotuchny Marii23:loveu: 15 zł, dziękuję bardzo

w tej chwili Bethowen ma 461.50 zł

ponieważ dokładnie nie wiadomo kiedy niuniek trafi do wrocławia a kolejne rozliczenie zaczyna się 26.11 tak sobie pomyślałam, że jesli do tego czasu Becik nie pojedzie jeszcze do domu to nie bedziemy płaciły całego miesiąca tylko tygodniówki......boje się że potem będzie problem z odzyskaniem pieniązków nie wiem czy marek czasem nie praktukuje przeksięgowań pieniędzy na innego wybranego psa.....ryzykowac nie ma co

Posted

lolka napisał(a):

ogólnie szok, szok, szok

Super wieści. Nasz Betuś to jest gość:loveu:
Już się nie mogę doczekać kiedy będzie już we własnym domku.