Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye:Boże, to na prawdę cud - Bethuś w swoim nowym wspaniałym domku!!!!:multi::loveu::multi::loveu::multi:
Aż się beczeć ze szczęścia chce:oops::placz: Tak mało jest ostatnio adopcji staruszków, które całe swe życie spędziły w schronie, to niebywałe ale Bethusiowi się udało:multi::multi::multi::lol::lol::lol::lol:

Co do kasy po Bethusiu, to ja bym się przychylała do tego biedaczka od Ketunia:oops: ale oczywiście ostateczną decyzję zostawiam Wam - skarbnikom Bethusia, zwłaszcza, że ja na dogo teraz jestem z doskoku, ciągle z powodu "zdechłego" kompa:placz:

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja proponuję zrobić tak:
bico i Ketunia mają jednego faworyta
Dorota k. ma Lalkę
kto jeszcze składał się do skarpety betusiowej? Po prostu podzielimy to, żeby nie było niedomówień, czy taka opcja jest słuszna według Was? Kasy jest trochę, wiec nawet jeśli to będą 4 psy, to i tak każdy dostanie powyżej 100zł

Posted

dziewczyny piszcie na kogo mam wpłacać, bo szkoda te pieniązki przetrzymywać

Ketunia - ślepaczek
Biko- ślepaczek
Dorota - lalka
ja się nie wypowiadam bo wiadomo że lalka:eviltong:

ale ponieważ Ketunia najwięcej wpłaciła to niech sprawiedliwie podzieli:diabloti:.......jest 446.50 zl

Ketunia wybacz za tą okropną spychologię:eviltong: ale mi trudno decydować, ja bym odrazu dała najbliższym sierściuchom memu sercu:evil_lol:

Posted

przepraszam pomyliłam się jest 461,50 zł (ostatnia wpłata od Marii23 - 15 zł)

Ketuniu odezwij się proszę, szkoda aby pieniązki tak bezsensownie leżały u mnie......napisz proszę gdzie i komu mam je przeznaczyć

Posted

ketunia napisał(a):
Dziewczyny podzielcie pieniądze na pół. Połowę dajcie Ślepaczkowi, a drugą połowę przeznaczcie dla Lalki.

dobrze ketuniu, według rozkazu :) ...w poniedziałek lub najpóxniej we wtorek wpłace pieniązki na Ślepaczka i zapłace za lalkę

Posted

ketunia napisał(a):
Dziękuję:)

Ketuniu wejdz na watek Ślepaczka, dziewczyny nie chca pieniązków......nie chca dawac go do hoteliku a jedynie do Dt którego nie mają, skoro nie sa im potzrebne to może wybierz innego psiaka

Posted

[quote name='magda z.']Ketunia, a może Twój Lucky by skorzystał z Betkowej kasy, on też nasz lokalny psiak i Ty na niego trochę wykładasz kochana kobieto. Pominę już nerwy z dt, jakie przeszłaś w Legnicy. Skoro slepaczek nie, a Lucky potzrebuje odpowiedniej karmy
http://www.dogomania.pl/threads/149048-UdaA-o-siAE-Lucky-ma-juA-nowy-dt-Potrzebne-wsparcie-finansowe

Dziekuję Cioteczki. Pomoc się przyda.:)
W tym miesiącu trzeba mu zrobić usg i badania krwi i moczu.
W razie potrzeby przeleję te pieniążki jakiejś innej bidulce.
Ciężko wybrać jednego psiaka :(

A jak tam nasz Betuś ?
Są jakieś wieści ?

Posted

to ja jestem za Luckym, aby dostał tę połowę od Betka, co na to inni? Potzrebna decyzja, obejrzyjcie jego watek, Ketunia naprawdę jest kochaną kobietą i sama by o nim nie wspomniała, a to bida straszna i teraz potzreba mu jeszcze trochę, aby go postawić na 4 łapy. a tam deklaracji tez nie ma jakiś wielkich.

Posted

Ketuniu to ja i przesyłam pieniązki na Twojego synka Luckusia, najpóźniej we wtorek jak dotrę do banku.......czy na to samo konto z którego mi wysyłałaś wcześniej??

Posted

ketunia napisał(a):
Dziękuję Dziewczyny:loveu:.
Tak, to samo konto.

Dużo zdrowia dla Luckiego, mam nadzieję, ze ustalicie co mu jest po badaniach, bidulek z niego straszny, ale trafił w dobre ręce:)

• 2 weeks later...
Posted

A teraz jeszcze proszę się przyznać, kto betka dał na animal cafe, bo właściciele tylko jedno, pierwsze ogłoszenie zobaczyli i od razu zadzwonili, wielkie podziękowania, bo często się zapomina o tych osobach, które ślęczą i dłubia ogłoszenia.

• 2 weeks later...
Posted

Maks jesoo ja dopiero teraz zauwazyłam, że przesłalas na bethusia 10 zł.......napisz prosze czy mam Ci odesłać czy na wybrana przez ciebie bide przesłać????

dostałam maila z nowymi fotkami chłopaka, jak się uporam z fotosikiem to wstawię

Posted

juz juz pokazuje Becika ale najpierw kilka słów od właścicielki chłopaka:

W załączniku wysyłam
kilka zdjęć Bethowena z pierwszego wypadu na działkę. Chłopak był
przeszczęśliwy, że mógł spędzić trochę czasu na dworze. Sprawuje się
bardzo dobrze, przyzwyczaił się do mieszkania i do zostawania w domu
sam, choć na początku było ciężko- bardzo szczekał jak wychodziliśmy i
umiał tak długo... Na szczęście już się przyzwyczaił. W domu bardzo lubi
przesiadywać na kanapie i ma długie ząbki do suchej karmy, woli mięsko
:) Cwaniak, nawet jak dostaje kaszę z mięsem, wybiera to drugie a reszte
zostawia :)
Uwielbia jeździć autem i co dziwne autobusem :D nawet w kagańcu... A co