lolka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 magda z. napisał(a):to ja z bazarami się postaram wyrobić, lolka my dzisiaj z dorotą będziemy w schronie, bo maluchy od nas będą po niemiecku się uczyć szczekać:loveu: obfocę co się uda, na szybkiego. Beethovena też, bo teraz już wiem, gdzie go szukać:oops: ale obciach, on tak na widoku, a jak byłam miesiąc temu to go nie zauważyłam:oops: Magda koniecznie rottka....obfoc mi błagam rottka i sprawdź proszę czy ten szkielecik co z Dorotą próbowałyśmy złapać jest w izolatce, czy ma kocyki, jedzenie .....wejdź tam do niej lub Dorota i zobaczcie czy nadal tak panicznie sie boi i chce gryźć...wykiziać mi ja proszę!!!zrób jej też fotki i z księgi wypisz dane Quote
magda z. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 lolka napisał(a):Magda koniecznie rottka....obfoc mi błagam rottka i sprawdź proszę czy ten szkielecik co z Dorotą próbowałyśmy złapać jest w izolatce, czy ma kocyki, jedzenie .....wejdź tam do niej lub Dorota i zobaczcie czy nadal tak panicznie sie boi i chce gryść...wykiziać mi ja proszę!!!zrób jej też fotki i z księgi wypisz dane dobra, postaram się zrobić wszystko jak najlepiej:p Quote
lolka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 no to Becik ma już zaklepane miejsce u P.Marka.....albo pojedzie w poniedziałek przez schronisko a jak nie to do czwartku sama go zawiozę w tymże hotelu jest już 14letnia babunia, która grzeje kosteczki przy kaloryferze w boksie/pokoju w domu i jeśli staruszki nie będą się kłócić to będą razem......to jest najlepsze miejsce w hoteliku i niestety jedyne gdzie jest ta babunia.....więc muszę mu wytłumaczyć aby dla swego dobra był dobry dla babuni a będzie miał jak pączek w maśle Quote
ketunia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Super by było. Bethowenku bądź grzeczny i dogadaj się z sunią. Quote
magda z. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 P. Kazik nie chce Beethovena oddać:evil_lol: powiedział, ze to jego pies, bo już załatwił kilku osobom spodnie;) Psiak kiedyś stał przy samym wejściu i jak ktoś nieostrożny szedł, to mógł skoczyć i to robił:diabloti: teraz ma budę też z samego przodu, ale trochę na boku, zaraz foty Wam pokażę, bo p. Kazik kazał mu stanąć z ogonem do góry, jak na psa porządnego przystało. W ogóle niuniek ma nr 1 w księdze i widać, ze p. Kazik będzie tęsknił za nim Quote
magda z. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 nasz bohater:loveu: razem z P. Kazikiem rzecz jasna ogon w górę:) coś ja Cię za często kobieto widuję:roll: koniec sesji, ja tam wolę do budy... Quote
dorota k. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Bethowen! Trzymam kciuki chłopie:loveu: :loveu::loveu:. A Pan Kazik jest SUPER:multi::multi::multi: Quote
lolka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 no Bethuś szykuj się staruszku......nowa droga przed tobą:multi: Quote
magda z. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13362343#post13362343 Quote
bico Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Widać od razu, że Betuś lubi Pana Kazika:cool3: Betuś - "spodniozjadacz":evil_lol: Czyli albo dziś albo w czwartek psiak jedzie do hotelu?:cool3: Też, w związku z tym, poproszę o numer konta na pw. Quote
lolka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 dziewczyny dajcie mi godzinkę proszę na przesłanie nr konta, mam nieziemskie urwanie głowy a do tego cały dzień walczyłam aby Bethowen spokojnie dotarł do hoteliku......już tam jest:multi::multi: jutro będą pierwsze fotki i informacje jak chłopak przechodzi aklimatyzację......to pewnie dla niego szok po 8 latach taka zmiana Quote
bico Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wspaniale, że Betuś już jest w hotelu:multi::multi::multi: Melduję, że przelałam dla niego jednorazowo 50 zł + 10 zł za hotel w październiku + 10 zł za hotel w listopadzie;) Quote
ketunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jejku jak ja się cieszę :multi::multi::multi: Bethowenku kochany teraz będzie tylko lepiej. Czekamy z niecierpliwością na fotki i informacje o psiaczku Quote
dorota k. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja też poproszę o nr konta na prywatne PW. A jak Pan Kazik po rozstaniu z Bethowenkiem , trzyma się :cool3: Quote
bico Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dorota k. napisał(a):Ja też poproszę o nr konta na prywatne PW. A jak Pan Kazik po rozstaniu z Bethowenkiem , trzyma się :cool3: pozwolę sobie podrzucić na pw ten numer konta:cool3: Quote
lolka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 jejku dziewczyny kochane jesteście......powiem szczerze że nawet nie wiem dokładnie ile na niego damy radę uzbierać:roll:, mam póki co te 81 zł , dobrze że Beatka moja najdroższa założyła te 400 zł bo inaczej nie miałabym z czym do P.Marka uderzyć.....lecz przy Waszej hojności zapewne podołamy...no kocham Was dziewuszki:loveu::loveu: jutro rano dzwonie zapytać się jak się czuje nasz dzidziunio wiecie to nie jest taki hotelik jak u ZizuM......nie ma aż tyle miłości...............dlatego Bethowen dalej wyczekuje do Zuzi w kolejce i jak tylko zwolni się dla niego miejsce powędruje do niej, bo nigdzie indziej nie będzie miał opieki z tak wielkim sercem Quote
mari23 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Melduję, że zrobiłam dzisiaj przelew - zgodnie z deklaracją, a od listopada każdego 10-go jest zlecenie stałe. Mam nadzieję, że staruszek bedzie szczęśliwy, tak długo czekał:loveu: Quote
magda z. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 lolka jak już się ogarniesz to zrób prosze zestawienie finansowe, ja z bazarków też cos będę miała. z nich 50% na nasze hotelowce, a 50% na Hebanka naszego Quote
lolka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 no to już piszę ....za chwile uzupełnię tez pierwszą stronę z bazarków + 81 zł Mari23 + 15 zł Mikoada + 20 zł Maks + 10 zł Bico + 70 zł ( 50 zł jednorazowo , 10 na październik, 10 na listopad) .....................ponieważ P.Marek rozlicza od do czyli od 26.10 - 26.11 więc od Bico obie wpłaty i za październik i za listopad liczę do tej pierwszej opłaty hoteliku, dobrze?, potem postaram się tak dopłacić do hotelu aby był pełen miesiąc w rozliczeniu czyli mam 196 zł jeszcze Ketunia wpłaci na Becia , i wtedy zapłacę za hotel Quote
magda z. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja pierwszy bazar kończę 1 listopada, z którego jest kasa dla chłopaka, teraz jeszcze 2 kurtki i 2 płaszcze i znikam na jakiś czas, bo mam pisać zakończenie i wstęp-podobno jestem już prawie dr:evil_lol: tylko ta moja korekta to nie wygląda tak jak chciałam, bo nic nie pokreślone:placz: Quote
bico Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 lolka napisał(a): wiecie to nie jest taki hotelik jak u ZizuM......nie ma aż tyle miłości...............dlatego Bethowen dalej wyczekuje do Zuzi w kolejce i jak tylko zwolni się dla niego miejsce powędruje do niej, bo nigdzie indziej nie będzie miał opieki z tak wielkim sercem racja, też tak uważam, warto czekać na miejsce u ZuziaM i oby dla Betusia się szybko coś u niej zwolniło:roll: Quote
ketunia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 lolka napisał(a):no to już piszę ....za chwile uzupełnię tez pierwszą stronę z bazarków + 81 zł Mari23 + 15 zł Mikoada + 20 zł Maks + 10 zł Bico + 70 zł ( 50 zł jednorazowo , 10 na październik, 10 na listopad) .....................ponieważ P.Marek rozlicza od do czyli od 26.10 - 26.11 więc od Bico obie wpłaty i za październik i za listopad liczę do tej pierwszej opłaty hoteliku, dobrze?, potem postaram się tak dopłacić do hotelu aby był pełen miesiąc w rozliczeniu czyli mam 196 zł jeszcze Ketunia wpłaci na Becia , i wtedy zapłacę za hotel Niestety jeszcze nie wszystkie wpłaty z bazarków do mnie dotarły. Jednak obliczyłam i na dzień dzisiejszy mam dla Bethowenka 288 zł Jeśli dojdą wszystkie wpłaty to będę miała jeszcze dla niego 176 zł Pieniążki przelane. 130 zł deklaracje ( Asia 100 zł + ja 30 zł) 288 zł bazarek Łącznie 418 zł Bethowenek bezpieczny:) Quote
lolka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ketunia napisał(a):Niestety jeszcze nie wszystkie wpłaty z bazarków do mnie dotarły. Jednak obliczyłam i na dzień dzisiejszy mam dla Bethowenka 288 zł Jeśli dojdą wszystkie wpłaty to będę miała jeszcze dla niego 176 zł Zaraz przeleję pieniążki ło matko Ketunia:loveu:.....jaki Bethowen jest bogaty:lol: nawet nie wiedziałam, że tyle pieniążków na niego uzbierałaś..... Bethowen dzisiaj trochę już spacerkował, zapoznawał się z terenem i z innymi psiakami .......oczywiście wszystkich obszczekał i wykrzyczał wszem i wobec swoje przybycie.......potrzeba mu jednak czasu aby się zaklimatyzował, tyle lat bez opiekuna zrobiło swoje...... pewnie za jakiś czas pokaże nam w końcu swój charakterek i upodobania powinnam wieczorkiem dostać jego fotki a pod koniec tygodnia postaram się do niego wybrać Quote
ketunia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 lolka napisał(a):ło matko Ketunia:loveu:.....jaki Bethowen jest bogaty:lol: nawet nie wiedziałam, że tyle pieniążków na niego uzbierałaś..... Bethowen dzisiaj trochę już spacerkował, zapoznawał się z terenem i z innymi psiakami .......oczywiście wszystkich obszczekał i wykrzyczał wszem i wobec swoje przybycie.......potrzeba mu jednak czasu aby się zaklimatyzował, tyle lat bez opiekuna zrobiło swoje...... pewnie za jakiś czas pokaże nam w końcu swój charakterek i upodobania powinnam wieczorkiem dostać jego fotki a pod koniec tygodnia postaram się do niego wybrać Przyzwyczai się:) Nasz kochany chłopczyk. Z nieciepliwością czekamy na fotki:) Deklaracje na hotelik za siebie i siostrę też wysłąłam. Poza tym będę miała jeszcze 90 zł z rysunkowego bazarku Gos.:) Nie damy ci maleńki zginąć:loveu: Quote
bico Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ketunia napisał(a): Nie damy ci maleńki zginąć:loveu: Jasne, że nie damy!:lol: obszczekał powiadacie?:razz: a ja myślałam, że on taki cichutki dziadziunio:evil_lol: Quote
Recommended Posts