lolka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 BETHOWEN MA CUDOWNY DOMEK:multi::multi::multi: lada moment zapadnie decyzja wszystkich bethowenowych darczyńców na którego lub które psiaki przeznaczyć jego spadek BETHOWEN to 13 letni, niczym niewyróżniający się dziadziunio - od 8 lat żyje jak duch, na łańcuchu w dłużyńskim schronisku Choć życie w jego przypadku brzmi zbyt szumnie..........on wegetuje:-( Nikt go nie zna, nikt nie wie co lubi ani jaki ma charakter........pies widmo.........to takie przykre. Ma tylko imię. Bethowen bardzo rzadko wychodzi z budy ..........nie skutkują ani prośby ani smakołyki, jedynie schroniskowe zamieszanie czasami go motywują do wyjścia na zewnątrz. Jest obojętny zarówno wobec psów jak i ludzi ............on po prostu już niczego nie oczekuje. Nie wiem kiedy przestał wierzyć w odmianę losu, pewnie to było lata temu. Mam takie marzenie aby znaleźć mu domek, ale to mrzonki, przynajmniej na tą chwilę. Dlatego chcemy go umieścić w hoteliku ZuziM ( jest czwarty w kolejce), poznać go, choć odrobinę uszczęśliwić a może jakimś cudem za jakiś czas i domek mu znajdziemy. Bardzo prosimy o pomoc dla Bethowena, każdy grosik na hotelik jest na wagę złota. Będą też Bethowenowe bazarki - zajrzyjcie proszę BETHOWEN OD 26.10 JEST W HOTELIKU W BOGATYNI :multi::multi::multi: ......MIESIĘCZNY KOSZT JEGO UTRZYMANIA TO 400 ZŁ a oto on PIERWSZY MIESIĄC ROZLICZENIOWY JEST LICZONY OD 26.10 Bethowenowe bazarki: ............... .................. STAN KONTA BETHOWENA [SIZE=3]+ 81 ZŁ BAZARKI + 10 ZŁ MAKS dekl. + 15 ZŁ MARI23 dekl. + 20 ZŁ MIKOADA dekl. + 70 ZŁ BICO(50 zł jednorazowo, 10 zł dekl.x 2 ) [SIZE=3]+ 418 ZŁ KETUNIA [SIZE=2]( 30 zł dekl. - Ketunia, 100 zł - dekl.Asia siosta . Ketuni, 288 zł - bazarki Ketuni) [SIZE=3]+ 100 zł DOROTA K. + 20 zł Lolka dekl. - 400 zł hotelik od 26.10 - 26.11 + 22,50 bazarek Beata19 ( druga połowa poszła na Semira) + 90 zł Ketunia bazarek ................................. razem: + 446,50 zł Stałe deklaracje: MakS :loveu: - 10 zł Mari23 :loveu: - 15 zł Mikoada :loveu: - 20 zł Ketunia :loveu: - 30 zł Asia -siostra Ketuni :loveu: - 100 zł Bico :loveu: - 10 zł Lolka :loveu: - 20 zł razem stałych deklaracji: 205 zł:multi: ................. Bethowenowe ogłoszenia: .................. .................. ................. .................. ................... Quote
Beata19 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Bethowen zasługuje na spokojną emeryturę, i oby jak najszybciejna nia trafił:roll: jeszcze w tym tygodniu postaram sie o jakies bazarki... Quote
Beata19 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 magda z. napisał(a):trzeba się reklamować oj trzeba, trzeba :cool3: Quote
magda z. Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 a tu pusto na watku, jakiś banerek trzeba by wykombinować:cool3: Quote
lolka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 magda z. napisał(a):a tu pusto na watku, jakiś banerek trzeba by wykombinować:cool3: ja nie umim:oops: Quote
mikoada Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 to i ja się zapiszę i podrzucę chłopaka do góry... Quote
magda z. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 kogoś trzeba poprosic, później poszukam:razz: Quote
lolka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Bethowen nie poddawaj się dziadulku, już niedługo będzie lepiej Quote
magda z. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 musi być juz lepiej:loveu: poprosze mru, ona zrobiła Semirowi i Karo banerki:p Quote
lolka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='mru'] * i zapisuję się jako fanka Bethowena :roll: :loveu:DZIĘKUJEMY:loveu: Quote
MakS Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 biedny psiaczek:placz: deklaruje 10zl miesiecznie. Quote
magda z. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 MakS napisał(a):biedny psiaczek:placz: deklaruje 10zl miesiecznie. dziękujemy bardzo:loveu: mru banerek jak zwykle świetny, zaraz sobie podklejam:razz: teraz tylko czekać na wolne miejsce u ZuziM lub nowe kojce:cool1: Quote
lolka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 MakS napisał(a):biedny psiaczek:placz: deklaruje 10zl miesiecznie. o mamo cudnie....dziękujemy:loveu: jak Bethowen będzie już jechał do ZuziM do damy znać, oby jak najszybciej.......jeśli przed mrozami nic się nie zwolni to będziemy dalej szukał......te jego stare kosteczki mogą nie wytrzymać kolejnej zimy.....a wiadomo jak u nas srogie mrozy bywają Quote
mari23 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jestem i ja... wprawdzie obiecywałam sama sobie na nowe wątki nie wchodzić... deklaracji też mam w sumie już... lepiej nie liczyć...:shake: ale jak tu nie pomóc takiemu staruszkowi?:placz: deklaruję 15 złotych miesięcznie dla tego biedaka:loveu: ... tylko proszę o wiadomość, że już wpłacać i numer konta -bo mogę coś przeoczyć - już czasem się gubię, ...:oops: Quote
mikoada Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 to i ja się dołożę chociaż 20 zł miesięcznie dla staruszka, oby jak najszybciej wyszedł z tej budy :( tylko tak samo jak mari23 proszę o jakieś info :) Quote
lolka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 cudowne....jesteście cudowne:loveu: ja byłam na 100% przekonana, ze taki zwykły, anonimowy, nieatrakcyjny a do tego stary psiak nie ma żadnych szans na choć iskierkę współczucia ....a tu proszę jaka niespodzianka.....dziękuję z całego serca....aż ryczeć mi się chce ze wzruszenia mam nadzieję że jak najszybciej uda nam się nadrobić te 8 lat bycia niezauważalnym ..... Quote
magda z. Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 dziękujemy bardzo, ja mam nadzieję, że ZuziaM będzie miała wolne miejsca, bo do niej mamy blisko i psiak na pewno tam szybko się odnajdzie:p Quote
Recommended Posts