Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to widze tak-osoba z DT jest w pełni świadoma, ze psiak to łańcuchowiec przez całe życie-może broić pod względem potrzeb fizjologicznych i ona musi to wziąć pod uwagę, także jego stan psychiczny-jest wycofany i to bardzo. Zbieramy kasę, a gdzie jest DT?

Okupujemy A4:evil_lol::diabloti: my na odcinku bolesławiec-zgorzelec, a ketunia na wysokości legnicy, tylko dla marlenki musimy jeszcze cosik znaleźć:p

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lolka napisał(a):
Ketunia a długo trzeba by było czekać?....bo wiesz musimy dozbierać resztę pieniążków
za nic nie mogę odnaleźć tego wątkiz tym domkiem tymczasowym i nawet nie wiem gdzie to jest....( wszystkie linki się posypały, pewnie i nasze podpisy nie działają)

mamy na dzien dzisiejszy:
175 zł stałych deklaracji
+ 81 gotówki

to jest 256 zł..za mało nawet na pierwszy miesiąc:placz:

chyba musimy poczekać aż uzbiera się te 450 zł na start

Marlenka widzisz że mamy za mało pieniążków tak więc, kiece zarzuć i dawaj do nas ..... ustawimy się co 10 metrów :evil_lol: wiadomo gdzie:cool3:

Cioteczki kochane ja mam dla Bethowenka 90 zł z bazarku Gos.
Poza tym skończył się mój bazarek gdzie będzie na Naszego psiaczka ok 400 zł. Musze dokłądnie policzyć. Damy radę.
Zaraz poszukam linku do bazarku i same się wypytacie co i jak.

Marlenkę biore na siebie. Zaraz znajdę Jej jakieś miejsce:evil_lol:

Posted

ketunia napisał(a):
Link do hoteliku

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148872

i kontakt tel. 604 877 990

dobra to ja jutro tam zadzwonię....sprawdzę tez gdzie jest ten Jaktorów i znajdę osobę z okolicy aby w razie wojny mogła sprawdzić jak się czuje pies.......bo widzę że to nowy hotelik i chyba jeszcze żadnego psiaka tam nie ma , musimy podjąc dobrą decyzje, dobrą oczywiście dla Bethowena .....trzeba wszystko sprawdzić
ach szkoda, że u ZuziM tak marne szanse, Gosia to anioł i tak bardzo kocha te swoje hotelowe psiaki, wogóle bym sie nie martwiła o bethowena a tak będę pazury gryzła

Posted

jesoo jaka ja jestem głupia, głupia, głupia....dlaczego wcześniej o tym nie pomyślałam....no głupia pinda

może dlatego, ze miałam klapki na oczach i tylko pełen miłości hotelik Zuzi M mi się marzył dla Bethowena

właśnie dopiero teraz, karmiąc z pipety to moje chore kociątko mnie oświeciło......po cholerę mamy wozić Beethovena po Polsce jak mamy pod nosem P.Marka w Bogatyni ....on prowadzi hotel bardziej komercyjny (dla urlopowiczów) ale przyjmował już dwie nasze bidy i z polski wożą mu trudne amstaffy
dodatkowo jest psim szkoleniowcem

Beata mieszka w Bogatyni to mogłaby psiaka dopilnować a i ja mam też dobry kontakt z Markiem
co Wy na to?
jutro pogadam z nim zapytam ile by chciał za Bethowena z mega socjalizacją w cenie.....do wyboru tam sa kojce na dworzu lub kojce w domu, ewnetualnie własny apartament w pokoju, nie ma takiego ciepełka jak u ZuziM ale zawsze można miejsce u niej trzymać i go potem przenieść

Posted

no my wszystkie tutaj kombinujemy jak koniki pod górkę:evil_lol: i blisko by było bardzo, zdjęcia można podjechać zrobić, a później go w razie miejsca u Gosi przerzucić, a tak by nam go jescze wychowali:loveu: Ty nic się nie martw, przez te dogi to nam świat urósł w oczach;)

Posted

no i oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Marka......wzruszył się historią naszego Betusia.........lada moment bedzie miał wolne miejsce i może go przyjąć....chce 400 zł z wyzywieniem i opieką weterynaryjną
zaraz pogrzebie i znajde jego stronkę www
bedzie też socjalizowany z ludzmi i innymi psiakami

dziewczyny co tym sadzice??????

Posted

Bethowenek byłby w kojcu?

Ze stronki wynika, że tak.
bardzo chciałam żeby zaznał ciepełka domowego.
Jednak jeśli to sprawdzony hotelik to wierzę, że wybierzecie dobrze.

Posted

lolka napisał(a):

dziewczyny co tym sadzice??????

lolka, to rezerwuj hotel u tego pana Marka...Bethuś by tam pojechał, jeśli dobre warunki są, a może w międzyczasie się jakiś domowy DT zwolni - marzę o takim dla naszego Betka:oops:
ja się boje, że jak tak zbyt długo się będziemy namyślać, bo w końcu ktoś nam miejsce zajmie:oops:

też rozważałam dorabianie najstarszym zawodem świata, by psiaki wspomóc:evil_lol:

Posted

ja myślę, że u Marka pozna lepiej człowieka, nie wiemy co on tak naprawde potrafi i co może zmajstrować, a nie znamy też tych DT domowych na tyle, bo w tym ostatnim nie był jescze żaden pies z dogo, a jak ktoś zażyczy sobie odbiór psa po kilku dniach, a to tez odległość-my już dużo przerabiałyśmy, a tu jesteśmy pewne człowieku. No i kwota też o 50zł mniejsza, blisko, z dowozem nie trzeba kombinować. w razie potzreby do ZuziM też go możne przewieźć w niecałą godzinę;)
Lolka decydujemy się chyba, co;)

Posted

marlenka napisał(a):
Ja już miejscowośc znalazłam a tu znowu lipa . :evil_lol::evil_lol:

poczekaj, my mamy na stanie więcej psów niż możemy, pomoc się przyda, bo dwa to są dogi niemieckie i one wiecej kosztują w utzrymaniu:evil_lol:

Posted

magda z. napisał(a):
lolka wszystko napisze, ona jest kierowniczka naszego dłużyńskiego zamieszania:loveu::loveu::loveu:

W takim razie czekam nieciepliwie na wieści:lol:

Posted

w poniedziałek do bogatyni jedzie schroniskowe auto aby zabrać dwa psy......mogą przy okazji zabrac Betka a Marek już go odbierze......poproszę Beatę aby chwilowo założyła te 400 zł bo jest na miejscu, ja jej we wtorek oddam te 81zł co mam u siebie i poprosze o wpłate stałych deklaracji, tam jeszcze jakies bazarki sa to może się uzbiera te 400

niestey sama nie mogę załozyc reszty bo cholerka po prostu nie mam:oops:

Posted

lolka napisał(a):
w poniedziałek do bogatyni jedzie schroniskowe auto aby zabrać dwa psy......mogą przy okazji zabrac Betka a Marek już go odbierze......poproszę Beatę aby chwilowo założyła te 400 zł bo jest na miejscu, ja jej we wtorek oddam te 81zł co mam u siebie i poprosze o wpłate stałych deklaracji, tam jeszcze jakies bazarki sa to może się uzbiera te 400

niestey sama nie mogę załozyc reszty bo cholerka po prostu nie mam:oops:

Zaraz policzę dotychczasowe wpłaty z bazarku i najwyżej przeleję to co mam.
Proszę podajcie mi na pw nr konta:)

Edit: mogę przelać dla Betka 215 zł:)

Posted

lolka napisał(a):
wolicie wpłacać bezpośrednio do hoteliku czy do mnie a ja dalej??

Może zostaniesz skarbnikiem Bethowenka. My będziemy wpłacały pieniądze Tobie a Ty bedziesz wysyłała do hotelu.

Posted

ketunia napisał(a):
Może zostaniesz skarbnikiem Bethowenka. My będziemy wpłacały pieniądze Tobie a Ty bedziesz wysyłała do hotelu.

no wyjścia to ja nie mam chyba:roll:.....ale ostrzegam ostatnio przez roztargnienie o mały włos nie zdefraudowałam 2 zł;), bo już pogubiłam się w tych naszych rozliczeniach...więc skoro nikt chętny się nie zgłosi to zostanę tym skarbnikiem Beciowym

jutro podam Wam konto, bo niestety net chodzi mi jak slimak i nie jestem w stanie się zalogowac aby numer spisać

Posted

lolka napisał(a):
no wyjścia to ja nie mam chyba:roll:.....ale ostrzegam ostatnio przez roztargnienie o mały włos nie zdefraudowałam 2 zł;), bo już pogubiłam się w tych naszych rozliczeniach...więc skoro nikt chętny się nie zgłosi to zostanę tym skarbnikiem Beciowym

jutro podam Wam konto, bo niestety net chodzi mi jak slimak i nie jestem w stanie się zalogowac aby numer spisać

Dzisiaj cos się dzieje z netem. U mnie też się ślimaczy.
W takim razie czekam na nr konta:)
To już na początku przyszłego tygodnia Betuś jedzie?

Posted

to ja z bazarami się postaram wyrobić, lolka my dzisiaj z dorotą będziemy w schronie, bo maluchy od nas będą po niemiecku się uczyć szczekać:loveu: obfocę co się uda, na szybkiego. Beethovena też, bo teraz już wiem, gdzie go szukać:oops: ale obciach, on tak na widoku, a jak byłam miesiąc temu to go nie zauważyłam:oops: