magda z. Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ja to widze tak-osoba z DT jest w pełni świadoma, ze psiak to łańcuchowiec przez całe życie-może broić pod względem potrzeb fizjologicznych i ona musi to wziąć pod uwagę, także jego stan psychiczny-jest wycofany i to bardzo. Zbieramy kasę, a gdzie jest DT? Okupujemy A4:evil_lol::diabloti: my na odcinku bolesławiec-zgorzelec, a ketunia na wysokości legnicy, tylko dla marlenki musimy jeszcze cosik znaleźć:p Quote
ketunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 lolka napisał(a):Ketunia a długo trzeba by było czekać?....bo wiesz musimy dozbierać resztę pieniążków za nic nie mogę odnaleźć tego wątkiz tym domkiem tymczasowym i nawet nie wiem gdzie to jest....( wszystkie linki się posypały, pewnie i nasze podpisy nie działają) mamy na dzien dzisiejszy: 175 zł stałych deklaracji + 81 gotówki to jest 256 zł..za mało nawet na pierwszy miesiąc:placz: chyba musimy poczekać aż uzbiera się te 450 zł na start Marlenka widzisz że mamy za mało pieniążków tak więc, kiece zarzuć i dawaj do nas ..... ustawimy się co 10 metrów :evil_lol: wiadomo gdzie:cool3: Cioteczki kochane ja mam dla Bethowenka 90 zł z bazarku Gos. Poza tym skończył się mój bazarek gdzie będzie na Naszego psiaczka ok 400 zł. Musze dokłądnie policzyć. Damy radę. Zaraz poszukam linku do bazarku i same się wypytacie co i jak. Marlenkę biore na siebie. Zaraz znajdę Jej jakieś miejsce:evil_lol: Quote
ketunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Link do hoteliku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148872 i kontakt tel. 604 877 990 Quote
lolka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 ketunia napisał(a):Link do hoteliku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148872 i kontakt tel. 604 877 990 dobra to ja jutro tam zadzwonię....sprawdzę tez gdzie jest ten Jaktorów i znajdę osobę z okolicy aby w razie wojny mogła sprawdzić jak się czuje pies.......bo widzę że to nowy hotelik i chyba jeszcze żadnego psiaka tam nie ma , musimy podjąc dobrą decyzje, dobrą oczywiście dla Bethowena .....trzeba wszystko sprawdzić ach szkoda, że u ZuziM tak marne szanse, Gosia to anioł i tak bardzo kocha te swoje hotelowe psiaki, wogóle bym sie nie martwiła o bethowena a tak będę pazury gryzła Quote
lolka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 jesoo jaka ja jestem głupia, głupia, głupia....dlaczego wcześniej o tym nie pomyślałam....no głupia pinda może dlatego, ze miałam klapki na oczach i tylko pełen miłości hotelik Zuzi M mi się marzył dla Bethowena właśnie dopiero teraz, karmiąc z pipety to moje chore kociątko mnie oświeciło......po cholerę mamy wozić Beethovena po Polsce jak mamy pod nosem P.Marka w Bogatyni ....on prowadzi hotel bardziej komercyjny (dla urlopowiczów) ale przyjmował już dwie nasze bidy i z polski wożą mu trudne amstaffy dodatkowo jest psim szkoleniowcem Beata mieszka w Bogatyni to mogłaby psiaka dopilnować a i ja mam też dobry kontakt z Markiem co Wy na to? jutro pogadam z nim zapytam ile by chciał za Bethowena z mega socjalizacją w cenie.....do wyboru tam sa kojce na dworzu lub kojce w domu, ewnetualnie własny apartament w pokoju, nie ma takiego ciepełka jak u ZuziM ale zawsze można miejsce u niej trzymać i go potem przenieść Quote
magda z. Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 no my wszystkie tutaj kombinujemy jak koniki pod górkę:evil_lol: i blisko by było bardzo, zdjęcia można podjechać zrobić, a później go w razie miejsca u Gosi przerzucić, a tak by nam go jescze wychowali:loveu: Ty nic się nie martw, przez te dogi to nam świat urósł w oczach;) Quote
lolka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 no i oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Marka......wzruszył się historią naszego Betusia.........lada moment bedzie miał wolne miejsce i może go przyjąć....chce 400 zł z wyzywieniem i opieką weterynaryjną zaraz pogrzebie i znajde jego stronkę www bedzie też socjalizowany z ludzmi i innymi psiakami dziewczyny co tym sadzice?????? Quote
lolka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 http://www.szkoladlapsow.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=21 tam jest teraz z tego co wymyszkowałam psiak z dogo z katowic chyba, co sam się ranił i ogon sobie ogryzał Quote
ketunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bethowenek byłby w kojcu? Ze stronki wynika, że tak. bardzo chciałam żeby zaznał ciepełka domowego. Jednak jeśli to sprawdzony hotelik to wierzę, że wybierzecie dobrze. Quote
bico Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 lolka napisał(a): dziewczyny co tym sadzice?????? lolka, to rezerwuj hotel u tego pana Marka...Bethuś by tam pojechał, jeśli dobre warunki są, a może w międzyczasie się jakiś domowy DT zwolni - marzę o takim dla naszego Betka:oops: ja się boje, że jak tak zbyt długo się będziemy namyślać, bo w końcu ktoś nam miejsce zajmie:oops: też rozważałam dorabianie najstarszym zawodem świata, by psiaki wspomóc:evil_lol: Quote
magda z. Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ja myślę, że u Marka pozna lepiej człowieka, nie wiemy co on tak naprawde potrafi i co może zmajstrować, a nie znamy też tych DT domowych na tyle, bo w tym ostatnim nie był jescze żaden pies z dogo, a jak ktoś zażyczy sobie odbiór psa po kilku dniach, a to tez odległość-my już dużo przerabiałyśmy, a tu jesteśmy pewne człowieku. No i kwota też o 50zł mniejsza, blisko, z dowozem nie trzeba kombinować. w razie potzreby do ZuziM też go możne przewieźć w niecałą godzinę;) Lolka decydujemy się chyba, co;) Quote
marlenka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja już miejscowośc znalazłam a tu znowu lipa . :evil_lol::evil_lol: Quote
magda z. Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 marlenka napisał(a):Ja już miejscowośc znalazłam a tu znowu lipa . :evil_lol::evil_lol: poczekaj, my mamy na stanie więcej psów niż możemy, pomoc się przyda, bo dwa to są dogi niemieckie i one wiecej kosztują w utzrymaniu:evil_lol: Quote
ketunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 To kiedy akcja wyciągania naszego kochanego Bethowenka? Quote
magda z. Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ketunia napisał(a):To kiedy akcja wyciągania naszego kochanego Bethowenka? lolka wszystko napisze, ona jest kierowniczka naszego dłużyńskiego zamieszania:loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 magda z. napisał(a):lolka wszystko napisze, ona jest kierowniczka naszego dłużyńskiego zamieszania:loveu::loveu::loveu: W takim razie czekam nieciepliwie na wieści:lol: Quote
lolka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 w poniedziałek do bogatyni jedzie schroniskowe auto aby zabrać dwa psy......mogą przy okazji zabrac Betka a Marek już go odbierze......poproszę Beatę aby chwilowo założyła te 400 zł bo jest na miejscu, ja jej we wtorek oddam te 81zł co mam u siebie i poprosze o wpłate stałych deklaracji, tam jeszcze jakies bazarki sa to może się uzbiera te 400 niestey sama nie mogę załozyc reszty bo cholerka po prostu nie mam:oops: Quote
dorota k. Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Aga! Jakieś namiary, gdzie te wpłaty kierować:lol: Ciekawa bardzo jestem jak się mordziak zachowa:lol: Zasługuje na najlepsze:loveu: Quote
mikoada Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No właśnie prosimy o nr konta, bo chyba jeszcze nie był podany :) Quote
ketunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 lolka napisał(a):w poniedziałek do bogatyni jedzie schroniskowe auto aby zabrać dwa psy......mogą przy okazji zabrac Betka a Marek już go odbierze......poproszę Beatę aby chwilowo założyła te 400 zł bo jest na miejscu, ja jej we wtorek oddam te 81zł co mam u siebie i poprosze o wpłate stałych deklaracji, tam jeszcze jakies bazarki sa to może się uzbiera te 400 niestey sama nie mogę załozyc reszty bo cholerka po prostu nie mam:oops: Zaraz policzę dotychczasowe wpłaty z bazarku i najwyżej przeleję to co mam. Proszę podajcie mi na pw nr konta:) Edit: mogę przelać dla Betka 215 zł:) Quote
lolka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 wolicie wpłacać bezpośrednio do hoteliku czy do mnie a ja dalej?? Quote
ketunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 lolka napisał(a):wolicie wpłacać bezpośrednio do hoteliku czy do mnie a ja dalej?? Może zostaniesz skarbnikiem Bethowenka. My będziemy wpłacały pieniądze Tobie a Ty bedziesz wysyłała do hotelu. Quote
lolka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 ketunia napisał(a):Może zostaniesz skarbnikiem Bethowenka. My będziemy wpłacały pieniądze Tobie a Ty bedziesz wysyłała do hotelu. no wyjścia to ja nie mam chyba:roll:.....ale ostrzegam ostatnio przez roztargnienie o mały włos nie zdefraudowałam 2 zł;), bo już pogubiłam się w tych naszych rozliczeniach...więc skoro nikt chętny się nie zgłosi to zostanę tym skarbnikiem Beciowym jutro podam Wam konto, bo niestety net chodzi mi jak slimak i nie jestem w stanie się zalogowac aby numer spisać Quote
ketunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 lolka napisał(a):no wyjścia to ja nie mam chyba:roll:.....ale ostrzegam ostatnio przez roztargnienie o mały włos nie zdefraudowałam 2 zł;), bo już pogubiłam się w tych naszych rozliczeniach...więc skoro nikt chętny się nie zgłosi to zostanę tym skarbnikiem Beciowym jutro podam Wam konto, bo niestety net chodzi mi jak slimak i nie jestem w stanie się zalogowac aby numer spisać Dzisiaj cos się dzieje z netem. U mnie też się ślimaczy. W takim razie czekam na nr konta:) To już na początku przyszłego tygodnia Betuś jedzie? Quote
magda z. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 to ja z bazarami się postaram wyrobić, lolka my dzisiaj z dorotą będziemy w schronie, bo maluchy od nas będą po niemiecku się uczyć szczekać:loveu: obfocę co się uda, na szybkiego. Beethovena też, bo teraz już wiem, gdzie go szukać:oops: ale obciach, on tak na widoku, a jak byłam miesiąc temu to go nie zauważyłam:oops: Quote
Recommended Posts