Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
i dlatego właśnie mnie też bardzo zależy aby dziaduszek trafił do ZuziM i jeżeli tam ma trafić(na hotel megi niestety się nie dorzucę miesięcznie:shake:), to wyskrobię choć 10 zeta miesięcznie:oops: plus 50 zeta jednorazowo, jak już pisałam wcześniej.
On jest jeszcze gdzieś w kolejkę wpisany? Bo czas dla niego ucieka:-( i zima się zbliża:(

i może warto podsumować ile jest łącznie deklaracji miesięcznych, wpłat jednorazowych i wpłat z bazarków?:oops: tak by było czytelniej;)

na pierwszej stronie jest wszystko

stałych deklaracji jest: 75 zł
żywa gotówka: 81 zł

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ketuniu, a może, skoro Graffi nie jedzie do AlinaS, a u ZuziaM kolejka, to może tam by spróbować go umieścić? Ty tam miejsce rezerwowałaś;) Co o tym sądzicie? tylko wciąż mało deklaracji:(

Posted

Kurcze widze że ciotki się szykowały na impreze na autostradzie a mnie nie było na atku , no dla Betowena wszystko :evil_lol:, myslę ze jakbyśmy się hutrowo zebrały to by miał na dożywotnie hotel ze spa :evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
Ketuniu, a może, skoro Graffi nie jedzie do AlinaS, a u ZuziaM kolejka, to może tam by spróbować go umieścić? Ty tam miejsce rezerwowałaś;) Co o tym sądzicie? tylko wciąż mało deklaracji:(

Zwolniłam miejsce:(
Koszt 450 zł ( za Graffiego)
Może napisałabys do Aliny S ?

Posted

marlenka napisał(a):
Kurcze widze że ciotki się szykowały na impreze na autostradzie a mnie nie było na atku , no dla Betowena wszystko :evil_lol:, myslę ze jakbyśmy się hutrowo zebrały to by miał na dożywotnie hotel ze spa :evil_lol:

zapraszamy, jeśli masz ochotę z nami wystąpić:diabloti:
U ZuziM koszt to 10zł doba, to jednak mniej, a my swoje psiaki do tej pory z bazarków utzrymywałyśmy tylko i się udawało; mamy teraz jeszcze doga Hebana w klinice w Katowicach-tzn fundacja go przejęła, ale kosztów jescze nie znamy, ale chyba małe nie będą, bo stan jest bardzo zły-bazarkujemy juz na niego, tzn na razie ja; kolejnego doga, którego inna fundacja przejmie, tam też bazarkowo pewnie chociaż trochę ruszymy, a jest nas kilka tylko:roll: Lolka musi sie jescze wypowiedziec, bo ona księgowa, ale chyba raczej musimy czekać na miejsce u ZuziM

Posted

no Magda bida u nas straszna......nie wiem czy uda nam się uzbierać co miesiąc 375 zł(odliczam stałe deklaracje) tym bardziej, że on nie prędko znajdzie dom ba jeśli w ogóle :roll:

teraz mamy chwilową ulgę bo Semirek ma sponsorkę, ale wiesz jak to jest.....pewnego dnia zmieni zdanie to dodatkowo 310 zł będziemy musiały co miesiąc uzbierać.....a wtedy naprawdę nie pozostanie nam nic innego jak "Helmuty":roll:

ja mam trochę fantów na bazarki i kolejne do odebrania ale jak widzisz nie mogę za cholerkę się wyrobić, w pracy nie mam szans focić tych fantów a jak wracam do domu to zawsze coś....jak nie wet to latanie za tymi bidami.....jakbysmy znalazły jakąs miejscową ciotuchne do robienia tych bazarków to byłoby więcej kasiorki na psiaki a tak doopa blada

Posted

lolka napisał(a):
.a wtedy naprawdę nie pozostanie nam nic innego jak "Helmuty":roll:

Marlenka też chce stanąć:evil_lol:

a na poważnie to wiem o co chodzi, dlatego musimy czekać na to miejsce u Gosi, ja z bazarami też się nie wyrabiam i wiem o co chodzi; mam zapasy w domu i tylko przerzucam z reklamówki do reklamówki, teraz też biegnę odpisać potomkom moich bohaterów-promotor mnie ustrzeli jak się dowie, ze zrobiłam to za jego plecami, już w ogóle korekty nie zobaczę na oczy:roll: Ja bym nawet, jakbym miała czas to częśc rzeczy na allegro wrzucała, bo można i więcej kasy i szybciej, bo niektóre fanty są superowe, ale czasu jak na lekarstwo. Obiecuję weekendowo cosik wyrzucić na bazarosa jakiegoś-już nawet nie wiem na kogo z tego wszystkiego:oops:

Posted

magda z. napisał(a):

a na poważnie to wiem o co chodzi, dlatego musimy czekać na to miejsce u Gosi, ja z bazarami też się nie wyrabiam i wiem o co chodzi; mam zapasy w domu i tylko przerzucam z reklamówki do reklamówki, teraz też biegnę odpisać potomkom moich bohaterów-promotor mnie ustrzeli jak się dowie, ze zrobiłam to za jego plecami, już w ogóle korekty nie zobaczę na oczy:roll: Ja bym nawet, jakbym miała czas to częśc rzeczy na allegro wrzucała, bo można i więcej kasy i szybciej, bo niektóre fanty są superowe, ale czasu jak na lekarstwo. Obiecuję weekendowo cosik wyrzucić na bazarosa jakiegoś-już nawet nie wiem na kogo z tego wszystkiego:oops:

Wszystkie staniemy to Bethowenek będzie mógł spać na pieniądzach:evil_lol:

Jeśli któraś z Cioteczek nie ma czasu na pilnowanie bazarku to proszę o zdjęcia. Mogę wystawić.

Posted

magda z. napisał(a):

Magda ja myślałam aby robić ogólne bazary na sytuacje kryzysowe, bo jak coś się urodzi typu Heban to nic nie mamy a tak można dzielić według potrzeby na najgorsze i najpilniejsze przypadki.....tak jak teraz ten pudel potrzebna operacja na którą schoo w tej chwili nie ma a na naszej ogólnej skarpecie 11 zł, i ani hebana ani pudla nie ma z czego wesprzeć......
a na naszych hotelowych oddzielne bazary ......i tu znowu ten sam problem, kiedy to robić?
widzisz ja uciułałam trochę grosza i chciałam na hebcia przesłać a tu doopa, moje tymczasowe kociatko chore i na weta musze wydać, i tylko modły aby przeżyło maleństwo

Posted

lolka napisał(a):
Magda ja myślałam aby robić ogólne bazary na sytuacje kryzysowe, bo jak coś się urodzi typu Heban to nic nie mamy a tak można dzielić według potrzeby na najgorsze i najpilniejsze przypadki.....tak jak teraz ten pudel potrzebna operacja na którą schoo w tej chwili nie ma a na naszej ogólnej skarpecie 11 zł, i ani hebana ani pudla nie ma z czego wesprzeć......
a na naszych hotelowych oddzielne bazary ......i tu znowu ten sam problem, kiedy to robić?
widzisz ja uciułałam trochę grosza i chciałam na hebcia przesłać a tu doopa, moje tymczasowe kociatko chore i na weta musze wydać, i tylko modły aby przeżyło maleństwo

oki, to już wiem jak z bazarami się wystawiać, mam jeden na ogólne ale tam cisza, ciuchy muszę wystawić;) na Hebana już mam ponad 100zł, a bazar się w poniedziałek kończy, chociaż to i tak mało będzie.
Ta mała kicia chora? Bidulka, a już tak dobrze wygląda-nie jak z pralki-przepraszam, ale ona tak zawsze mi sie bedzie kojarzyć.

Posted

ketunia napisał(a):
Wszystkie staniemy to Bethowenek będzie mógł spać na pieniądzach:evil_lol:

Jeśli któraś z Cioteczek nie ma czasu na pilnowanie bazarku to proszę o zdjęcia. Mogę wystawić.

tylko że ja nawet nie mam czasu tego przytargać i fotek porobić.....kompletnie brak czasu po pracy
a mam na przykład u znajomej złożone superaśne wiklinowe legowiska dla psiaków a tak z 10 sztuk....mam też do odebrania cały bagażnik domowych gadżetów, jakieś biżuterie
no nic może w poniedziałek wezmę wolne w pracy, wszystko zwiozę i hurtowo obfocę .....no wyjścia nie mam, bo ci starzy, obwiśli Helmuci to tak średnio mi się widzą:evil_lol:

Posted

magda z. napisał(a):
oki, to już wiem jak z bazarami się wystawiać, mam jeden na ogólne ale tam cisza, ciuchy muszę wystawić;) na Hebana już mam ponad 100zł, a bazar się w poniedziałek kończy, chociaż to i tak mało będzie.
Ta mała kicia chora? Bidulka, a już tak dobrze wygląda-nie jak z pralki-przepraszam, ale ona tak zawsze mi sie bedzie kojarzyć.

kurcze te maleńkie kociątka są tak straszliwie delikatne....przedwczoraj biegała, latała a wczoraj jakiś kryzys.... najgorsze że nie wiadomo co się stało.....dzisiaj po pracy lecę do weta....jak umrze ta ja razem z nią, bardzo ją pokochałam

Posted

może następnym razem jak się umówimy w schornie to mi coś podrzucisz-legowisk w takiej ilości nie upcham-od razu mówię:evil_lol: jak mi pójdą te 2 płaszcze teraz, to mam jesczze 2 kurtki-optycznie zmiejszą mi się kupki i sterty:evil_lol:

Posted

Dziewczyny damy radę.
Właśnie dowiedziałam się, że moja siostra dorzuci co miesiąc 100 zł:loveu:
Ja też zrobię jakieś bazarki. Tylko dopiero w listopadzie bo juz tego nie ogarniam:)
Może uda się z tym dt domowym za 450 zł.Co ja mówię na pewno się uda:)
Wiem, że damy radę.
Przykładem może być Tuptuś bez oczka i z dziurą w podniebieniu.

Posted

ketunia napisał(a):
Dziewczyny damy radę.
Właśnie dowiedziałam się, że moja siostra dorzuci co miesiąc 100 zł:loveu:
Ja też zrobię jakieś bazarki. Tylko dopiero w listopadzie bo juz tego nie ogarniam:)
Może uda się z tym dt domowym za 450 zł.Co ja mówię na pewno się uda:)
Wiem, że damy radę.
Przykładem może być Tuptuś bez oczka i z dziurą w podniebieniu.

jesooo Ketunia :loveu: cudownie , wycałuj siostrunię:loveu:

a ten tymczas domowy to wyrozumiały bo Bethowen to chyba w żywocie nie był za progiem drzwi, on całe życie na łańcuchu

Posted

lolka napisał(a):
jesooo Ketunia :loveu: cudownie , wycałuj siostrunię:loveu:

Dobrze wycałuje :)

a ten tymczas domowy to wyrozumiały bo Bethowen to chyba w żywocie nie był za progiem drzwi, on całe życie na łańcuchu

Napiszcie do Aliny S. Ja miałam miejsce dla Graffiego z Wrocławia ale znalazł się tańszy i na miejscu. Więc miejsce zwolniłam.

Posted

ketunia napisał(a):
Napiszcie do Aliny S. Ja miałam miejsce dla Graffiego z Wrocławia ale znalazł się tańszy i na miejscu. Więc miejsce zwolniłam.

Ketunia, a możesz to Ty zrobić, skoro masz do niej namiary, bo ja polegam właśnie intelektualnie na prezentowaniu swojej rozprawy członkowi rodu-nie wiem czy mnie pokochają jak to wszystko wyjdzie na światło dzienne:evil_lol:

Posted

magda z. napisał(a):
Ketunia, a możesz to Ty zrobić, skoro masz do niej namiary, bo ja polegam właśnie intelektualnie na prezentowaniu swojej rozprawy członkowi rodu-nie wiem czy mnie pokochają jak to wszystko wyjdzie na światło dzienne:evil_lol:

Namiarów już nie mam. Znalazłam na dogo. Alina S. Nie działa mi wyszukiwarka, nie mogę otwierać banerków. Nic nie mogę:shake: Mam nadzieję, że dogo wróci do stanu używalności.

Posted

ketunia napisał(a):
Mam odpowiedź. 450 zł miesięcznie. Rezerwujemy?
Ja bym go już zabrała z tego łancucha.
Dajcie znać czy rezerwować.

Ketunia a długo trzeba by było czekać?....bo wiesz musimy dozbierać resztę pieniążków
za nic nie mogę odnaleźć tego wątkiz tym domkiem tymczasowym i nawet nie wiem gdzie to jest....( wszystkie linki się posypały, pewnie i nasze podpisy nie działają)

mamy na dzien dzisiejszy:
175 zł stałych deklaracji
+ 81 gotówki

to jest 256 zł..za mało nawet na pierwszy miesiąc:placz:

chyba musimy poczekać aż uzbiera się te 450 zł na start

Marlenka widzisz że mamy za mało pieniążków tak więc, kiece zarzuć i dawaj do nas ..... ustawimy się co 10 metrów :evil_lol: wiadomo gdzie:cool3: