mari23 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 lolka napisał(a):niuniek dostał od ciotuchny Marii23:loveu: 15 zł, dziękuję bardzo w tej chwili Bethowen ma 461.50 zł ponieważ dokładnie nie wiadomo kiedy niuniek trafi do wrocławia a kolejne rozliczenie zaczyna się 26.11 tak sobie pomyślałam, że jesli do tego czasu Becik nie pojedzie jeszcze do domu to nie bedziemy płaciły całego miesiąca tylko tygodniówki......boje się że potem będzie problem z odzyskaniem pieniązków nie wiem czy marek czasem nie praktukuje przeksięgowań pieniędzy na innego wybranego psa.....ryzykowac nie ma co właśnie zaglądałam na konto i przelew wrócił - chyba właśnie Bethowenka (tak myślałam, ale skoro dotarł - jeszcze raz sprawdzę, bo mam takich chyba kilkanaście zleceń stałych (nie liczę, wolę nie znać sumy:evil_lol:) weszłam tu, żeby zobaczyć, czy konto dobre, a tu widzę super-wiadomość, że wpłynęło - może bank sie pogubił, tyle tego u mnie:cool3: i jeszcze raz sprawdzać muszę...:evil_lol::placz: Buziaczki dla kochanego Bethowenka i dla Was, cioteczki cudne!!!:loveu: Quote
lolka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 dziewczyny siedzicie??....to weźcie głęboki oddech BETHOWEN W NIEDZIELE JEDZIE DO WROCŁAWIA JUŻ NA STAŁE !!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::drinking::drink1::cunao: Quote
magda z. Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='lolka']dziewczyny siedzicie??....to weźcie głęboki oddech BETHOWEN W NIEDZIELE JEDZIE DO WROCŁAWIA JUŻ NA STAŁE !!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::drinking::drink1::cunao: Bardzo się cieszę:) Aga ale się udało, teraz jeszcze Semirek musi znaleźć chałupę Quote
marlenka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='lolka']dziewczyny siedzicie??....to weźcie głęboki oddech BETHOWEN W NIEDZIELE JEDZIE DO WROCŁAWIA JUŻ NA STAŁE !!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::drinking::drink1::cunao: Suuuuuuuuuuppppppeeeeeeerrrrrrr ( cholera nie wiem jak te obrazki się wstawia - zniknęły gdzieś ) Quote
magda z. Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 marlenka napisał(a):Suuuuuuuuuuppppppeeeeeeerrrrrrr ( cholera nie wiem jak te obrazki się wstawia - zniknęły gdzieś ) to już marlenka nie będziemy razem stawać na A4;) Quote
marlenka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 magda z. napisał(a):to już marlenka nie będziemy razem stawać na A4;) Cholender znowu nic z tego ???? Quote
lolka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 kochane ale przecież nic straconego.......potrzeb wiele a okoliczne latarnie świecą pustkami, miejsc pracy do wyboru do koloru Quote
magda z. Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 lolka napisał(a):kochane ale przecież nic straconego.......potrzeb wiele a okoliczne latarnie świecą pustkami, miejsc pracy do wyboru do koloru ale dla Betka to miało być:P słyszałaś o tym psiaku co w hotelu siedzi z Dłużyny-ale namotałam labradorom, nie dość, ze nie biszkopt a czarny, nie pies a suka, i nie teraz odebrany, a od lipca sie zakamuflowała w boksie. Na razie chyba sobie odpuszczę rozsyłanie wici w eter, bo tak to jeszcze nie namotałam;) Wiem, jak wchodzić od razu na ostanią stronę-trzeba kliknąć w godzinę;> Quote
lolka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 magda z. napisał(a):ale dla Betka to miało być:P słyszałaś o tym psiaku co w hotelu siedzi z Dłużyny-ale namotałam labradorom, nie dość, ze nie biszkopt a czarny, nie pies a suka, i nie teraz odebrany, a od lipca sie zakamuflowała w boksie. Na razie chyba sobie odpuszczę rozsyłanie wici w eter, bo tak to jeszcze nie namotałam;) Wiem, jak wchodzić od razu na ostanią stronę-trzeba kliknąć w godzinę;> ale ciotka dzieki temu, że namotałaś może coś z tego wyjść......dzwonili do mnie , powiedziałam ze ona jedyna co ma z labradora to chyba kolor....czarny, ........przesłałam jedyne jakie posiadam zdjęcie z komórki , obejrzeli i poprosili o fotki na maila i jakies info.......może się uda rozmawiałm też z Markiem, mówił że przypadek tragiczny ale widzi swiatełko w tunelu.....będą o nią walczyć no to i my tez musimy Quote
lolka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 magda z. napisał(a):ale dla Betka to miało być:P słyszałaś o tym psiaku co w hotelu siedzi z Dłużyny-ale namotałam labradorom, nie dość, ze nie biszkopt a czarny, nie pies a suka, i nie teraz odebrany, a od lipca sie zakamuflowała w boksie. Na razie chyba sobie odpuszczę rozsyłanie wici w eter, bo tak to jeszcze nie namotałam;) Wiem, jak wchodzić od razu na ostanią stronę-trzeba kliknąć w godzinę;> ja też byłam przekonana, ze ona dopiero co trafiła bo kierownik mi nagadał, że trafiła do izolatki sunia oddana przez właściciela.....myslałam że dopiero co ją oddał.....a ona bidula jak cień w tej budzie tyle czasu siedziała, pewnie tylko w nocy wychodziła do miski.....boziu co za biedactwo a tych pracowników to chyba kiedys udusze, przeciez codziennie spratają boksy, karmią i nie widzieli jej.... ale ja też jej nie widziałam:oops::oops::oops::oops::oops: Quote
lolka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 dziewczyny już pojutrze Bethowenik jedzie do nowego domu:lol:.........mam nadzieję że nic się nie wydarzy do tego czasu tfu tfu i Bethowenowy cud nastąpi może to za wcześnie ale mimo wszystko chciałbym Was prosić abyście zadecydowały co zrobić z Bethowenowym spadkiem.......mam jego 461,50 zł proszę weźcie pod uwagę sunie z tego wątku.....choć grosik na nią przeznaczyć od Betusia:oops::oops: http://www.dogomania.pl/threads/174073-LALKA-katowana-sunia-nieziemsko-przeraA-ona-walczymy-o-niAE-pomA-A-cie Quote
lolka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Bethowen już w nowym domu:multi::multi::multi::multi: ludzie są chłopakiem zachwyceni, tym bardziej, że ostatnio jak go widzieli to był brudasem niemytym od 8 lat:roll:....a dzisiaj trafił świeżo po kąpieli.......taki puchaty misio, wyglądał tak pięknie że nikt go nie poznał:cool3: bedziemy cały czas w kontakcie z nowymi właścicielami ...... Bethowenku kochany w końcu się udało:loveu::loveu::loveu::loveu: dziewczyny prosze napiszcie co mam zrobic z posagiem bethusia Quote
ketunia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D Bethowenku wszystkiego najlepszego w nowym domku. Cioteczki wyciągamy następnego psiaka? Jakiegoś staruszka. Quote
zuziaM Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ale sie ciesze ! Tylko ten moj slodziak Semirek jeszcze siedzi u mnie ..... Ale mysle, ze to przez ten jego wyglad ... taki amstafowaty ..... a to naprawde slodziak rozkoszny taki ! Bethowenku ! Trzymaj sie chlopaczku i kochaj swoich panstwa ! Quote
mari23 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 lolka napisał(a):Bethowen już w nowym domu:multi::multi::multi::multi: ludzie są chłopakiem zachwyceni, tym bardziej, że ostatnio jak go widzieli to był brudasem niemytym od 8 lat:roll:....a dzisiaj trafił świeżo po kąpieli.......taki puchaty misio, wyglądał tak pięknie że nikt go nie poznał:cool3: bedziemy cały czas w kontakcie z nowymi właścicielami ...... Bethowenku kochany w końcu się udało:loveu::loveu::loveu::loveu: dziewczyny prosze napiszcie co mam zrobic z posagiem bethusia Cieszę się bardzo za szczęścia Bethusia!!! a posag... przyda się innemu biedakowi! Niemało ich jest przecież, niestety... Quote
ketunia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dziewczyny, może temu maluchowi pomożemy:( http://www.dogomania.pl/threads/173748-Timur-straciA-wszystko-czy-zdAE-A-ymy-ukoiAE-jego-bA-l-Orzechowce Posłuchajcie jego płaczu:(:(:( http://www.youtube.com/watch?v=1CNCBHPL3tc Quote
lolka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Bethowenik z nowa rodzinką http://images8.fotosik.pl/133/470d2ad209790d6dmed.jpg niestety nie jestem w stanie teraz wstawić zdjęć z fotosika:mad:, proszę o instrukcje:roll: Ketunia ja nie mogę decydować....wszyscy darczyńcy muszą się wypowiedzieć:cool3: Quote
dorota k. Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Piękny widok Bethowenka :):):) Tak bardzo się cieszę, że chłopak ma nową Rodzinę:):):) A tak nieśmiało zapytam może część kasy da radę na Lalkę ? Ale dziewczyny Wy się wypowiedźcie!!!! Quote
ketunia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Pewnie każda z nas ma jakieś typy. Ja jestem za tym ślepaczkiem. Odkąd usłyszałam jego płacz nie moge przestać o nim mysleć http://www.dogomania.pl/threads/173748-Timur-straciA-wszystko-czy-zdAE-A-ymy-ukoiAE-jego-bA-l-Orzechowce Jego płacz: http://www.youtube.com/watch?v=1CNCBHPL3tc Quote
ketunia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Jejku jaki uśmiechnęty Betuś :) Cudowny jest:):):) Quote
marlenka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Przepraszam za off , ten psiak zginie na ulicy http://www.dogomania.pl/threads/174353-Albo-dt-albo-zginie-pod-koA-ami-samochodu?p=13565560#post13565560 Quote
magda z. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 zaznaczasz fotę na niebiesko, prawy przycisk i kopiuj, póżniej ctrl+v i jest:) ja tak zawsze wrzucałam;) A może każdy z darczyńców poda swój typ i podzielimy kasę, skoro nie ma jednego typu. My mamy aktualnie na stanie posiadania lalkę i Semira, łączny koszt to ponad 700 zł miesięcznie, a grupa sie zmiejsza-seaside na dniach urodzi, ja i aga średnio z czasem aby bazarki robić, na tamtych wątkach nie ma zupelnie stałych deklaracji, kolejnego psa na pewno nei wyciągniemy na razie, dopóki jeden z tych nei pójdzie do domu. Decydujcie dziewczyny, bo my też musimy dozbierać Semirowi na kolejny miesięc, bo mamy około połowę, Lalka też ma tylko 2 tygdonie opłacone... Quote
Recommended Posts