Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudownie jest oglądać tak szczęśliwego psa :multi:
Psy, które tak długo są w schronisku tak fantastycznie potrafią się cieszyć nawet najdrobniejszymi rzeczami że aż serce rośnie:lol: Wiem coś o tym bo sama mam adoptowaną suczkę, która spędziła 12 lat w schronie:shake: i znam te objawy radości w zasadzie bez powodu: bo jest trawa, bo jedzie samochodem, bo idzie na spacer itp sprawy, które nam wydają się tak bardzo naturalne.....................
Powodzenia Bethowenku:loveu:

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za offa, ale [B]stary Bosman całe życie na łańcuchu, jest bardzo smutny i też by chciał godnie przeżyć starość:[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176477-Bosman-dostojny-i-smutny-NA-A-AA-CUCHU-od-dziecka?p=13775144#post13775144[/URL]
[IMG]http://img686.imageshack.us/img686/7905/bosman1.jpg[/IMG]

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Ale niespodzianka:) Dziękujemy bardzo.

Brak słów, aby to opisać. Podeślę link kierownikowi i wkleję na nasz dlużyński wątek.

Jak Wam się żyję - Betek jest zdrowy, bo wygląda wspaniale. I na plażę się nawet załapał - niesamowite. Pozdrawiam ciepło.

ps. wrzuciłam go na metamorfozy:loveu:

Posted

To ja dziękuję, bo dzięki Wam mam takie wspaniałe psisko :)
Betek zdrowy, silny chłop. Raz jakoś rok temu dostał silnego zapalenia ucha ale dzięki pomocy weta udało się wyjść na prostą bez żadnych powikłań.
Stał się bardzo kontaktowy i pocieszny. Choć mimo, że większość życia spędził na dworze teraz grzeję pupę w domu, wychodzi tylko za potrzebą :p
I jest moim oczkiem w głowie, chyba z wzajemnością ;) Upodobał sobie mnie jako Pancię i nie spuszcza mnie w oczu ani na chwilę jak jestem w domu.

Dzięki Wam cioteczki jesteśmy razem :)

Posted

Ale się cieszę, że wszystko w porządku:) Należy się chłopakowi po tylu latach. Oby tak bylo jak najdłużej, bo zdrowie najważniejsze.

To my dziekujemy za taki wspaniały dom i opiekę nad niuńkiem. Chetnie pooglądamy więcej zdjęć, bo szczęsliwych adopcji nigdy nie za dużo. On z nami też nie miał za dużego kontaktu, za to P. Kazika lubił i z wzajemnością:) Dzięki Waszej rodzinie ma to, co na tyle czekał. Niesamowita historia, naprawdę.

Pozdrawiam ciepło i z przyjemnością będę czytać o Betku i pozostałych psiakach również:)

ps. Tez mam takiego dziadka, co na początku marnie wyglądał, a w grudniu 5 lat mu minie u mnie;)