AlfaLS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Cudownie jest oglądać tak szczęśliwego psa :multi: Psy, które tak długo są w schronisku tak fantastycznie potrafią się cieszyć nawet najdrobniejszymi rzeczami że aż serce rośnie:lol: Wiem coś o tym bo sama mam adoptowaną suczkę, która spędziła 12 lat w schronie:shake: i znam te objawy radości w zasadzie bez powodu: bo jest trawa, bo jedzie samochodem, bo idzie na spacer itp sprawy, które nam wydają się tak bardzo naturalne..................... Powodzenia Bethowenku:loveu: Quote
magda z. Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 świetne wieści, taki dziadziuś, a jeszcze buty umie przynosić, udało mu sie niesamowicie:) Quote
AlfaLS Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Drogie cioteczki błagam zajrzyjcie czasem na wątek Miki, która jest w tyskim schronisku "od zawsze" czyli ponad 10 lat Ten wątek został dopiero założony i na razie nikt tam nie zagląda http://www.dogomania.pl/threads/175721-Piekna-wystraszona-Mika-czy-naprawdAE-nikt-jej-nie-pokocha?p=13701700#post13701700 Bethowenek dostał od świata i cioteczek szansę to może i Miki się uda?????????? Quote
ketunia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wzruszyłam się. Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę czytając te wieści i oglądając fotki. Kochany Betthowenek. Bądź już zawsze szczęśliwy:loveu: Quote
Onaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Przepraszam za offa, ale [B]stary Bosman całe życie na łańcuchu, jest bardzo smutny i też by chciał godnie przeżyć starość:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176477-Bosman-dostojny-i-smutny-NA-A-AA-CUCHU-od-dziecka?p=13775144#post13775144[/URL] [IMG]http://img686.imageshack.us/img686/7905/bosman1.jpg[/IMG] Quote
ketunia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Macie Cioteczki jakieś wieści o Betusiu? Quote
mikoada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Przepraszam za offa, ale cioteczki może pomożecie swoją obecnością na wątku :) http://www.dogomania.pl/threads/183211-BRUNO-ONek-z-Boguszyc-pilnie-szuka-domu Quote
mimblunka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Betek wita wszystkie cioteczki, które trzymały za niego kciukasy. Quote
Gabi79 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Jaki cudny, szczęśliwy psiak, a jaki uśmiechnięty!!!! Quote
magda z. Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ale niespodzianka:) Dziękujemy bardzo. Brak słów, aby to opisać. Podeślę link kierownikowi i wkleję na nasz dlużyński wątek. Jak Wam się żyję - Betek jest zdrowy, bo wygląda wspaniale. I na plażę się nawet załapał - niesamowite. Pozdrawiam ciepło. ps. wrzuciłam go na metamorfozy:loveu: Quote
Shawnee Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mimblunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 To ja dziękuję, bo dzięki Wam mam takie wspaniałe psisko :) Betek zdrowy, silny chłop. Raz jakoś rok temu dostał silnego zapalenia ucha ale dzięki pomocy weta udało się wyjść na prostą bez żadnych powikłań. Stał się bardzo kontaktowy i pocieszny. Choć mimo, że większość życia spędził na dworze teraz grzeję pupę w domu, wychodzi tylko za potrzebą :p I jest moim oczkiem w głowie, chyba z wzajemnością ;) Upodobał sobie mnie jako Pancię i nie spuszcza mnie w oczu ani na chwilę jak jestem w domu. Dzięki Wam cioteczki jesteśmy razem :) Quote
magda z. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ale się cieszę, że wszystko w porządku:) Należy się chłopakowi po tylu latach. Oby tak bylo jak najdłużej, bo zdrowie najważniejsze. To my dziekujemy za taki wspaniały dom i opiekę nad niuńkiem. Chetnie pooglądamy więcej zdjęć, bo szczęsliwych adopcji nigdy nie za dużo. On z nami też nie miał za dużego kontaktu, za to P. Kazika lubił i z wzajemnością:) Dzięki Waszej rodzinie ma to, co na tyle czekał. Niesamowita historia, naprawdę. Pozdrawiam ciepło i z przyjemnością będę czytać o Betku i pozostałych psiakach również:) ps. Tez mam takiego dziadka, co na początku marnie wyglądał, a w grudniu 5 lat mu minie u mnie;) Quote
Recommended Posts