Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justyna dopisz odemnie 10 zł ,może nie pójdę z torbami,:roll: Kleksik dziś się tak ze mną witał , chciał żebym z nim poszła na spacer, ale pogoda do chrzanu , skończyło się na przytulaniu. Biedak :-(gdzie się ręką nie przejedzie po sierści to strup na strupie.:-(

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Justyna dopisz odemnie 10 zł ,może nie pójdę z torbami,:roll: Kleksik dziś się tak ze mną witał , chciał żebym z nim poszła na spacer, ale pogoda do chrzanu , skończyło się na przytulaniu. Biedak :-(gdzie się ręką nie przejedzie po sierści to strup na strupie.:-(

:-( domku, zabierz do siebie Kleksika!

Posted

Pan odpisał mi:

"Witam!
Dzięki za informację ale na nieszczęście dla kleksa znalazłem bardzo podobnego pieska w schronisku bydgoskim (bliżej domu).
Pozdrawiam i życzę powodzenia."

Posted

spojrzmy na to od tej strony - widac to nie bylo jego przeznaczenie , Kleksika musi czekac pewnie cos 100 razy lepszego , uszy do gory i walczymy dalej

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy :loveu: za pomoc dla Kleksa , konto podamy jak będzie więcej deklaracji, na razie jest wciąż za mało żeby być pewnym że psiątko pojedzie.

Posted

[quote name='kaa']Bardzo serdecznie dziękujemy :loveu: za pomoc dla Kleksa , konto podamy jak będzie więcej deklaracji, na razie jest wciąż za mało żeby być pewnym że psiątko pojedzie.
Ktoś powiedział; " Łatwiej ofiarujemy nasze serca niż nasze pieniądze"... Mam nadzieję, że zlitujecie się nad KLEKSEM. On najbardziej potrzebuje naszej pomocy. Hotelik dla KLEKSA znaczy życie dla KLEKSA.
Dodam jeszcze 10 zł. Czyli ogólnie deklaruję 30zł.

Posted

Pliszka napisał(a):
a mógłby mnie ktoś nauczyć wklejać banerek do podpisu? :oops:

cytujesz post z banerkiem, kopiujesz z niego kod ( od url do /url w kwadratowych nawiasach ) i wklejasz w panelu użytkownika w okienko od edytuj sygnaturę .

Posted

Malwi napisał(a):
cytujesz post z banerkiem, kopiujesz z niego kod ( od url do /url w kwadratowych nawiasach ) i wklejasz w panelu użytkownika w okienko od edytuj sygnaturę .

:oops::oops::oops: ale jak cytuję Twój post gdzie umieściłaś banerek to nie widzę kodu, tylko zdjęcie...:oops: