kaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Justyna dopisz odemnie 10 zł ,może nie pójdę z torbami,:roll: Kleksik dziś się tak ze mną witał , chciał żebym z nim poszła na spacer, ale pogoda do chrzanu , skończyło się na przytulaniu. Biedak :-(gdzie się ręką nie przejedzie po sierści to strup na strupie.:-( Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 kaa napisał(a):Justyna dopisz odemnie 10 zł ,może nie pójdę z torbami,:roll: Kleksik dziś się tak ze mną witał , chciał żebym z nim poszła na spacer, ale pogoda do chrzanu , skończyło się na przytulaniu. Biedak :-(gdzie się ręką nie przejedzie po sierści to strup na strupie.:-( :-( domku, zabierz do siebie Kleksika! Quote
kaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dobry pomysł, Pianka zmajstruj coś ładnego :roll: . Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Pan odpisał mi: "Witam! Dzięki za informację ale na nieszczęście dla kleksa znalazłem bardzo podobnego pieska w schronisku bydgoskim (bliżej domu). Pozdrawiam i życzę powodzenia." Quote
orpha Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 spojrzmy na to od tej strony - widac to nie bylo jego przeznaczenie , Kleksika musi czekac pewnie cos 100 razy lepszego , uszy do gory i walczymy dalej Quote
Justyna_wolontariat Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 dziękuję kaa juz dopisuję. Zrobie mu zaraz trochę ogłoszeń może akurat ktoś go wypatrzy. Quote
obraczus87 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Poprosze o nr konta: niestety moge przelac drobna sume jednorazowo. Quote
orpha Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 super :):) , widzisz Kleksiku dla ilu ludzi jestes wazny ? :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Też deklaruję 20 zł miesięcznie. Strasznie mi żal KLEKSA... Quote
kaa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bardzo serdecznie dziękujemy :loveu: za pomoc dla Kleksa , konto podamy jak będzie więcej deklaracji, na razie jest wciąż za mało żeby być pewnym że psiątko pojedzie. Quote
Pliszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jutro zrobię dla psiaka bazarek Trzymaj się smutasku!!!! Quote
Malwi Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jutro zabiorę się za banerek dla Pieszczocha .... a tymczasem sobie go zapisuję ;) Quote
Monika z Katowic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='kaa']Bardzo serdecznie dziękujemy :loveu: za pomoc dla Kleksa , konto podamy jak będzie więcej deklaracji, na razie jest wciąż za mało żeby być pewnym że psiątko pojedzie. Ktoś powiedział; " Łatwiej ofiarujemy nasze serca niż nasze pieniądze"... Mam nadzieję, że zlitujecie się nad KLEKSEM. On najbardziej potrzebuje naszej pomocy. Hotelik dla KLEKSA znaczy życie dla KLEKSA. Dodam jeszcze 10 zł. Czyli ogólnie deklaruję 30zł. Quote
Pliszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 a mógłby mnie ktoś nauczyć wklejać banerek do podpisu? :oops: Quote
Malwi Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Pliszka napisał(a):a mógłby mnie ktoś nauczyć wklejać banerek do podpisu? :oops: cytujesz post z banerkiem, kopiujesz z niego kod ( od url do /url w kwadratowych nawiasach ) i wklejasz w panelu użytkownika w okienko od edytuj sygnaturę . Quote
Pliszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Link do bazarku dla Kleksa: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-dla-psiego-aniolka-kleksa-do-12-10-wysylka-gratis-147959/ Quote
Pliszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Malwi napisał(a):cytujesz post z banerkiem, kopiujesz z niego kod ( od url do /url w kwadratowych nawiasach ) i wklejasz w panelu użytkownika w okienko od edytuj sygnaturę . :oops::oops::oops: ale jak cytuję Twój post gdzie umieściłaś banerek to nie widzę kodu, tylko zdjęcie...:oops: Quote
Malwi Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 jak klikasz cytuj pod postem z banerkiem ? :O Quote
Recommended Posts