Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Być może że trochę przesadziłam z tą wagą , bo on jest średniak i nie za gruby , może mieć ze trzy kilo mniej .:oops:

Bardzo dziękuję :loveu: za Allegro.

Posted

a.piurek napisał(a):
No dobra jestem, stała deklaracja na razie 20zł, tylko prosze osobę prowadząca o przypominanie ( bo powoli nie ogarniam)

Serdecznie dziękujemy,:loveu: Justyna potem będzie w pierwszym wątku zapisywać.

Posted

no juz jestem

wiecie co ja osobiście boje sie zbierać na hotel boję się, że pies będzie tam wiekował a potem ludzi coraz mniej będzie wpłacać i pies i tak wróci do schroniska.

Raz podjełam się takiej akcji piesek Zefir wylądował w Brynowie najpier pieniadze były ale później gdy pies wyzdrowiał :-(trafił do schroniska miał tyle szczęścia, że dzięki pomocy pojechał do Niemiec gdzie ma kochajacy domek.

No ale Kleksika żal póki co będę deklaracje wpisywac na 1 stronę zobaczymy

Kleksik dzis zadowolony jest w izolatce ma 3 panienki bo póki co więcej chorych psiaków nie ma no na szczęście :lol:

Posted

Słuchajcie, już jest pierwszy mail w sprawie Kleksa z ogłoszeń!!!! :loveu:

"Witam!
Chciałbym się dowiedzieć w jakim mieście mieszka ów kleks, gdyż poszukuję następcy mojego pieska, który w ubiegłym tygodniu zmarł na nowotwór. Piesek wyglądał identycznie jak kleks."

Posted

Kleksik jest młody i chyba w miarę zdrowy. No i ma dobry charakter. Myślę że prędzej czy później znajdzie dom, także spokojnie można go do hoteliku brać.

Posted

nic to , nie ten to kto inny , na poczatku nigdy nie jest łatwo , pchamy poki co Kleksika do góry i moze czas zaczac zbierac na niego jakies deklaracje ? trzeba chlopakowi pokazac ,ze jest nadzieja :)