Laima Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 kaa napisał(a):Serdecznie dziękuję za obecność, on jest średni ok 20 kg. Brutalnie się z nim obeszli ex-właściciele... :-( Quote
malawaszka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 jak 20 kg to większy niż średniak dałam chłopaka na zbiorowe allegro sznaucerowe - jest wyróżnione ale zbiorowe Sznaucer sznaucery do kochania - adoptuj sznaucera (747095208) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i tu http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/5333/ http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Sznaucer-mix-Kleks-porzucony-bo-si-nie-sprawdzi-W0QQAdIdZ158819234 Quote
a.piurek Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No dobra jestem, stała deklaracja na razie 20zł, tylko prosze osobę prowadząca o przypominanie ( bo powoli nie ogarniam) Quote
kaa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Być może że trochę przesadziłam z tą wagą , bo on jest średniak i nie za gruby , może mieć ze trzy kilo mniej .:oops: Bardzo dziękuję :loveu: za Allegro. Quote
kaa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 a.piurek napisał(a):No dobra jestem, stała deklaracja na razie 20zł, tylko prosze osobę prowadząca o przypominanie ( bo powoli nie ogarniam) Serdecznie dziękujemy,:loveu: Justyna potem będzie w pierwszym wątku zapisywać. Quote
malawaszka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kleks dostanie jednorazowo 100 zł jak pójdzie do hoteliku ze sznaucerowych oszczędności Quote
Justyna_wolontariat Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 no juz jestem wiecie co ja osobiście boje sie zbierać na hotel boję się, że pies będzie tam wiekował a potem ludzi coraz mniej będzie wpłacać i pies i tak wróci do schroniska. Raz podjełam się takiej akcji piesek Zefir wylądował w Brynowie najpier pieniadze były ale później gdy pies wyzdrowiał :-(trafił do schroniska miał tyle szczęścia, że dzięki pomocy pojechał do Niemiec gdzie ma kochajacy domek. No ale Kleksika żal póki co będę deklaracje wpisywac na 1 stronę zobaczymy Kleksik dzis zadowolony jest w izolatce ma 3 panienki bo póki co więcej chorych psiaków nie ma no na szczęście :lol: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Słuchajcie, już jest pierwszy mail w sprawie Kleksa z ogłoszeń!!!! :loveu: "Witam! Chciałbym się dowiedzieć w jakim mieście mieszka ów kleks, gdyż poszukuję następcy mojego pieska, który w ubiegłym tygodniu zmarł na nowotwór. Piesek wyglądał identycznie jak kleks." Quote
fiorsteinbock Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 O qrcze! to wzbudzilo nadzieje!! Zeby sie udalo! Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Podałam namiary Panu z pierwszego postu :) i bardzo zachęciłam do adopcji pieska, napisałam, że był w schronisku już kilka razy pogryziony... oby się udało! Quote
Onaa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kleksik jest młody i chyba w miarę zdrowy. No i ma dobry charakter. Myślę że prędzej czy później znajdzie dom, także spokojnie można go do hoteliku brać. Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Mi już Pan nic nie odpisał, liczę, że skontaktował się z Justyną. Quote
Justyna_wolontariat Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Nikt sie nie skontaktował cały dzień czekałam:-( Quote
orpha Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 nic to , nie ten to kto inny , na poczatku nigdy nie jest łatwo , pchamy poki co Kleksika do góry i moze czas zaczac zbierac na niego jakies deklaracje ? trzeba chlopakowi pokazac ,ze jest nadzieja :) Quote
orpha Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 haloooo !! a co to nikt Kleksa nie odwiedza co ???? !!! :mad: Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Justyna_wolontariat napisał(a):Nikt sie nie skontaktował cały dzień czekałam:-( Jaka szkoda :( Quote
Recommended Posts