sonikowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Przepraszam, ze się dopytuję, ale czy jest decyzja gdzie Kleks pojedzie? Bo było tych hotelikow kilka wymienianych :-) Quote
Monika z Katowic Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kiedy bedzie numer konta dla KLEKSA ? :crazyeye: Dajcie jakieś konto, bo mam za dużo pieniędzy ;) Quote
Livka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witam deklaruję stałą wpłatę na Kleksika - 10 zł :roll: na początek tylko tyle może później uda mi się coś dołożyć:cool3: Quote
Livka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Proszę więc - tych Wszystkich, którzy się wstydzą, albo którym się nie chce:placz::placz::placz: POMOCY DLA KLEKSA! POMOCY :-(:-(:-( POMOCY!!!! Ja- z gestem - rozdałam pieskom już całą kasę przeznaczoną na buty moje i meża- ale pal licho buty. A jestem na dogo od tygodnia. Ciekawe co bedzie za rok - eksmisja z mieszkania? Jak czytam o takich ludziach jak :loveu:WY:loveu: to serce mi rośnie i łza kręci się w oku ze wzruszenia :loveu: są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie:loveu::loveu::loveu: Quote
Olga7 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A KLEKS CZEKA ...CZEKA ... NA HOTELIK ...I NA ZBIERANIE NA TO FUNDUSZY ... Monika z Katowic -nie szalej z tymi kwotami ,bo nie tylko bez butów zostaniecie -ale i bez dachu nad glową -a to już bardzo poważny problem :crazyeye::evil_lol: ...a psów bezdomnych jest bardzo dużo i zawsze będzie ...:shake: Quote
Monika z Katowic Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ale właśnie KLEKS potrzebuje hoteliku bardziej niż inne psy. Potrzeba, żebyśmy wszyscy razem utratowali chociaż KLEKSA... Chociaż jedno psie życie. Chociaż jedno...:laola: Quote
spajkus74 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A czy juz jest miejsce w DT dla Kleksa? Czy jestescie w kolejce ? Quote
Pliszka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 W poniedziałek kończy się mój bazarek. Nie chciałabym zbierać pieniążków na swoje konto. Dziewczyny podajcie konto na wpłaty dla psiaka. Jest sporo deklaracji. Quote
kaa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja specjalnie musiałam zakładać konto, aby zbierać na Kleksika i konto będę mieć aktywne w piątek, więc proszę o chwilę cierpliwości.:oops: Jak tylko go aktywuje to porozsyłam. W ten sam dzień.;) Quote
Pliszka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 kaa napisał(a):Ja specjalnie musiałam zakładać konto, aby zbierać na Kleksika i konto będę mieć aktywne w piątek, więc proszę o chwilę cierpliwości.:oops: Jak tylko go aktywuje to porozsyłam. W ten sam dzień.;) W takim razie cierpliwie czekamy :) Quote
kaa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 __Lara napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Justyno, u Was w Rudzie każdy może przyjść i wyprowadzić psa? Justyna przeoczyła Twój post :diabloti: , więc pozwolę sobie za nią odpowiedzieć, tak każdy może przyjść wyprowadzać psy, czesać ich , każda para rąk przy psiakach jest mile widziana, zapraszamy, najlepiej jest przyjść po południu jak jest Justyna po 14- stej. Quote
Olga7 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nadal nie wiemy,czy jest w planach jakiś konkretny Dt dla Kleksa ? Ten pies jest już tak pokiereszowany -caly w bliznach po licznych pogryzieniach i nie może /nie powinien/ wrócić do boksu -bo długo tam caly nie zostanie ...:shake: Quote
orpha Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 nie wiec jak dziewczyny postanowily , poki co zabukowalam mu miejsce w hoteliku kolo Zalesia pod Wawa Quote
Olga7 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 a jaki tam jest koszt pobytu za dobę dla psa jak Kleks ? i kiedy moglby tak jechać -już zaraz niedlugo czy spora kolejka jescze ..? jeśli jest link-moze zobaczymy-nie wiem co to za dt chyba...:oops: a twoja psio-kocia sfora jest super :) piękne psy i piękne koty ..no no ... Quote
Livka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kleksiku aniołku chodź na spacerek :Dog_run: Może i do ciebie dzisiaj uśmiechnie się los ;) Quote
orpha Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 olga7 napisał(a):a jaki tam jest koszt pobytu za dobę dla psa jak Kleks ? i kiedy moglby tak jechać -już zaraz niedlugo czy spora kolejka jescze ..? jeśli jest link-moze zobaczymy-nie wiem co to za dt chyba...:oops: a twoja psio-kocia sfora jest super :) piękne psy i piękne koty ..no no ... miesiac 300 zl + karma , miejsce juz od zaraz , jest wolny boks ,ktory zaklepałam , wiec stoi pusty i czeka juz na psiaka. nie mam linku niestety , ale pan wspoldziala z fundacja "Niczyje" , oni tam psiaki umieszczaja. No moja sfora jst super , zwlaszcza o 6 rano jak zaczynaja po mnie biegac , deptac , miauczec , walic łapa , lizac , gryźć w palce i sto innych rzeczy , a tu czlowiek by sobie jeszcze jakies 15 minutek dospal :mad: Quote
Olga7 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Rozumiem -kto będze chcial dotrze do tego hoteliku,tym bardziej,że jest znany na dogo chyba od dawna. A co do sfory to i tak są dość cierpliwi i grzeczni,że czekają aż do 6 godz.:razz: I to taka duża gromadka.:evil_lol:.My mamy takiego kota/w rodzinie,/ktory wyspany po calym dniu leniuchowania,gdy czeka na powrót państwa z pracy-zaczyna często już przed 4 rano dzikie harce i na wszelkie sposoby budzi panią,żeby tylko wstala i np.dala mu jeśc albo zwyczajnie bawila się z nim,bo mu akurat wtedy się nudzi.:cool3:.Gryzienie ,drapnie po rękach,nogach,skoki na klatę z wysoka ,czy ataki na co się da oraz remanenty w kuchni, czy pokoju-glosne zwalanie co popadnie -itd.-to już często norma.I wiele innych ciekawych rozrywek-jak to kotek potrafi.:mad:.To tylko tak b.ogolnie opisane.:razz:-wiadomo,koty zdolne bestie i sprawne bardzo są .I pomyslowe.;) Quote
orpha Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 lo matko no nie 4 rano to totalna masakra :diabloti: , to ja juz bede bardziej wyrozumiala dla moich :eviltong: Quote
Olga7 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No widzisz -teraz bardziej docenisz swoje kochane lobuzy ..;)podziwiam ,że taka gromadka kotów nie zarywa wam wielu nocy i świtów za bardzo ..:razz: no i psom dają też żyć i to wcale niezle ..komfortowo niemal -ustępują im nawet miejsca wygodnego bardziej ..:razz:-Super sfora -zgodna .:p Quote
Justyna_wolontariat Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Co do hoteliku trwają ustalenia, jest też opcja hotelu bezpłatnego ale wszystko najpierw musimy sprawdzić Jak coś będzie więcej wiadomo napiszę. Jeszcze trochę kleksiku;) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Jeśli moge się wtracić to się wtrące :eviltong: DT koło zalesia - wszystko jest z nim ok, tylko w przypadku kiedy ktoś będzie regularnie jeździł do Kleksa i wychodził z Nim na długie spacery. W tym DT jest czysto w boksie, czysta woda itd... ale ja uważam, że tam nikt z psami nie wychodzi na spacery, zero socjalizacji.. Oczywiście warunki są o niebo lepsze niż w schronisku także... :) Ale chciałam Wam to powiedzieć, abyście miały świadomość. Quote
kaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzięki Obraczus, Kleks nie wymaga socjalizacji, w schronisku też nie ma regularnych spacerów i stałego dostępu do człowieka, nam głównie zależy na jego bezpieczeństwie, ( aby nie był gryziony przez psy, i oby się to źle dla niego nie skończyło) i właśnie o warunki lepsze niż w schronisku.;) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Tak własnie myslałam, ale wolałam Wam to powiedziec :) Tam na pewno bedzie bezpieczny. Tylko tak jak mówie - przydałoby sie do niego zaglądać. Quote
orpha Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 regularnie bedzie mi ciezko ale wpadac napewno bede Quote
Recommended Posts