Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Proszę więc - tych Wszystkich, którzy się wstydzą, albo którym się nie chce:placz::placz::placz: POMOCY DLA KLEKSA! POMOCY :-(:-(:-(
POMOCY!!!!
Ja- z gestem - rozdałam pieskom już całą kasę przeznaczoną na buty moje i meża- ale pal licho buty. A jestem na dogo od tygodnia. Ciekawe co bedzie za rok - eksmisja z mieszkania?

Jak czytam o takich ludziach jak :loveu:WY:loveu: to serce mi rośnie i łza kręci się w oku ze wzruszenia :loveu: są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie:loveu::loveu::loveu:

Posted

A KLEKS CZEKA ...CZEKA ... NA HOTELIK ...I NA ZBIERANIE NA TO FUNDUSZY ...
Monika z Katowic -nie szalej z tymi kwotami ,bo nie tylko bez butów zostaniecie -ale i bez dachu nad glową -a to już bardzo poważny problem :crazyeye::evil_lol: ...a psów bezdomnych jest bardzo dużo i zawsze będzie ...:shake:

Posted

W poniedziałek kończy się mój bazarek. Nie chciałabym zbierać pieniążków na swoje konto. Dziewczyny podajcie konto na wpłaty dla psiaka. Jest sporo deklaracji.

Posted

Ja specjalnie musiałam zakładać konto, aby zbierać na Kleksika i konto będę mieć aktywne w piątek, więc proszę o chwilę cierpliwości.:oops: Jak tylko go aktywuje to porozsyłam. W ten sam dzień.;)

Posted

kaa napisał(a):
Ja specjalnie musiałam zakładać konto, aby zbierać na Kleksika i konto będę mieć aktywne w piątek, więc proszę o chwilę cierpliwości.:oops: Jak tylko go aktywuje to porozsyłam. W ten sam dzień.;)

W takim razie cierpliwie czekamy :)

Posted

__Lara napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:

Justyno, u Was w Rudzie każdy może przyjść i wyprowadzić psa?

Justyna przeoczyła Twój post :diabloti: , więc pozwolę sobie za nią odpowiedzieć, tak każdy może przyjść wyprowadzać psy, czesać ich , każda para rąk przy psiakach jest mile widziana, zapraszamy, najlepiej jest przyjść po południu jak jest Justyna po 14- stej.

Posted

Nadal nie wiemy,czy jest w planach jakiś konkretny Dt dla Kleksa ?
Ten pies jest już tak pokiereszowany -caly w bliznach po licznych pogryzieniach i nie może /nie powinien/ wrócić do boksu -bo długo tam caly nie zostanie ...:shake:

Posted

a jaki tam jest koszt pobytu za dobę dla psa jak Kleks ? i kiedy moglby tak jechać -już zaraz niedlugo czy spora kolejka jescze ..? jeśli jest link-moze zobaczymy-nie wiem co to za dt chyba...:oops:
a twoja psio-kocia sfora jest super :) piękne psy i piękne koty ..no no ...

Posted

olga7 napisał(a):
a jaki tam jest koszt pobytu za dobę dla psa jak Kleks ? i kiedy moglby tak jechać -już zaraz niedlugo czy spora kolejka jescze ..? jeśli jest link-moze zobaczymy-nie wiem co to za dt chyba...:oops:
a twoja psio-kocia sfora jest super :) piękne psy i piękne koty ..no no ...

miesiac 300 zl + karma , miejsce juz od zaraz , jest wolny boks ,ktory zaklepałam , wiec stoi pusty i czeka juz na psiaka.
nie mam linku niestety , ale pan wspoldziala z fundacja "Niczyje" , oni tam psiaki umieszczaja.
No moja sfora jst super , zwlaszcza o 6 rano jak zaczynaja po mnie biegac , deptac , miauczec , walic łapa , lizac , gryźć w palce i sto innych rzeczy , a tu czlowiek by sobie jeszcze jakies 15 minutek dospal :mad:

Posted

Rozumiem -kto będze chcial dotrze do tego hoteliku,tym bardziej,że jest znany na dogo chyba od dawna.
A co do sfory to i tak są dość cierpliwi i grzeczni,że czekają aż do 6 godz.:razz:
I to taka duża gromadka.:evil_lol:.My mamy takiego kota/w rodzinie,/ktory wyspany po calym dniu leniuchowania,gdy czeka na powrót państwa z pracy-zaczyna często już przed 4 rano dzikie harce i na wszelkie sposoby budzi panią,żeby tylko wstala i np.dala mu jeśc albo zwyczajnie bawila się z nim,bo mu akurat wtedy się nudzi.:cool3:.Gryzienie ,drapnie po rękach,nogach,skoki na klatę z wysoka ,czy ataki na co się da oraz remanenty w kuchni, czy pokoju-glosne zwalanie co popadnie -itd.-to już często norma.I wiele innych ciekawych rozrywek-jak to kotek potrafi.:mad:.To tylko tak b.ogolnie opisane.:razz:-wiadomo,koty zdolne bestie i sprawne bardzo są .I pomyslowe.;)

Posted

No widzisz -teraz bardziej docenisz swoje kochane lobuzy ..;)podziwiam ,że taka gromadka kotów nie zarywa wam wielu nocy i świtów za bardzo ..:razz: no i psom dają też żyć i to wcale niezle ..komfortowo niemal -ustępują im nawet miejsca wygodnego bardziej ..:razz:-Super sfora -zgodna .:p

Posted

Jeśli moge się wtracić to się wtrące :eviltong:

DT koło zalesia - wszystko jest z nim ok, tylko w przypadku kiedy ktoś będzie regularnie jeździł do Kleksa i wychodził z Nim na długie spacery.
W tym DT jest czysto w boksie, czysta woda itd... ale ja uważam, że tam nikt z psami nie wychodzi na spacery, zero socjalizacji..

Oczywiście warunki są o niebo lepsze niż w schronisku także... :)

Ale chciałam Wam to powiedzieć, abyście miały świadomość.

Posted

Dzięki Obraczus, Kleks nie wymaga socjalizacji, w schronisku też nie ma regularnych spacerów i stałego dostępu do człowieka, nam głównie zależy na jego bezpieczeństwie, ( aby nie był gryziony przez psy, i oby się to źle dla niego nie skończyło) i właśnie o warunki lepsze niż w schronisku.;)