Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta697']W Schronisku/Bydgoszcz w nowoprzyjętych jest sznaucer średni. Jeżeli nie zgłosi się po niego właściciel dam znać i wstawię zdjęcia i informacje:roll:[/quote]

Marta a co to za pies? w jakim wieku? jaki kolor? w okolicach Gniezna 13 lutego zaginął średniak p&s starszy pies 11-letni - cięte uszy
[url]http://www.sznaucery.rix.pl/zaginione/albums/9/1.jpg[/url]

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta697']W Schronisku/Bydgoszcz w nowoprzyjętych jest sznaucer średni. Jeżeli nie zgłosi się po niego właściciel dam znać i wstawię zdjęcia i informacje:roll:[/quote]
ZNOWU ŚREDNIAK ??????????? O KURCZE, CO ZA LUDZIE ???????

Posted

:-(:-(:-( ONEK ze Szczecina, [B]fota sie nie wkleja, i chyba przeoczyliściego jak go[/B] wkleiłam kiedyś tam:

[URL]http://szczecin.schronisko.net/adopcja11511-3.html[/URL]

Posted

[quote name='Marta697']W Schronisku/Bydgoszcz w nowoprzyjętych jest sznaucer średni. Jeżeli nie zgłosi się po niego właściciel dam znać i wstawię zdjęcia i informacje:roll:[/QUOTE]

to jakis wyssyp:roll: same sredniaki wszedzie:roll:. Jak bedzie wboksie daj znac podjade tam i go obfoce

Posted

Właściciel po średniaka w Bydgoszczy się nie zgłosił na razie:-(
Niedługo będzie szczepiony i kastrowany. Sprawdziłam informacje i zrobiłam jedno zdjęcie ale przez kraty wiec niewiele widać:shake:

Sznupek ma 4 lata, został znaleziony w kolczatce, miły łagodny. P&S
Ogon ma cięty ale uszy nie:cool3:
Jak bedzie po szczepieniach i kastracji bedą lepsze zdjęcia. Psiak naprawde miły. Widać że bardzo tęskni:-(

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Sznaucer Na Paluchu[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wszelkie informacje u Pani Dyrektor pod tel. schroniska.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wolontariusz - 503 069 502[/FONT]

Posted

na Paluchu to ten sam?

bo właśnie miałam wkleić a tu jużjest

[FONT=Arial]sznaucer olbrzym, w dojrzałym wieku, o młodzieńczej naturze. Został znaleziony w październiku 07r, w pobliżu ul. Wasilkowskiego na Imielinie. Był wówczas potwornie zaniedbany , w kiepskiej kondycji. Po długim leczeniu i dokarmianiu został wykastrowany,a aktualnie miewa się dobrze Jest bardzo przyjazny do ludzi, spragniony ruchu i zabaw. Ma spontaniczną naturę, zatem powinien mieszkać w domu z ogrodem, raczej bez towarzystwa innych zwierząt. Po ostrzyżeniu jego wygląd nieco odbiega od pierwotnego Przebywa w Sektorze III domek 23 .
[SIZE=2]
[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Nr ewid:
[FONT=arial][SIZE=4] 2880/07
[/FONT]
[/FONT]

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
co z tym sznupem w Bydgoszczy?

Właściciel po średniaka w Bydgoszczy się nie zgłosił na razie:-(
Niedługo będzie szczepiony i kastrowany. Sprawdziłam informacje i zrobiłam jedno zdjęcie ale przez kraty wiec niewiele widać:shake:

Sznupek ma 4 lata, został znaleziony w kolczatce, miły łagodny. P&S
Ogon ma cięty ale uszy nie:cool3:
Jak bedzie po szczepieniach i kastracji bedą lepsze zdjęcia. Psiak naprawde miły. Widać że bardzo tęskni:-(

Posted

to jakiś mix bo sznaucery nie mają białego na brodzie - kurcze ona prawie taka sama jak ta z Korabiewic, w Chorzowie była też taka sama prawie kiedyś :-o ona taka wielka jak olbrzym? piękna :loveu: masz więcej zdjęć albo jakieś info - wiek, jaka jest?

tatuaż?

Posted

wiek jej będę znała w okolicach wtorku, bo będzie ją wet widział. Jest wielka jak olbrzym. Jest bardzo przyjazna, podaje łąpkę, nie wie co się dzieje wokół:shake: Sierść jak widać ma zanidbaną, pewnie mieszkała na dworzu. Facet ją oddał bo mu ogród depcze!!!:(

Posted

ale przepiękna suka !!!! :loveu: jakby ją wykąpać i wyczesać będzie podchodzić pod briarda :cool3::loveu::loveu: bardzo w moim typie jest:loveu: gdybym na dzień dzisiejszy psa szukała to byłaby idealna:loveu:

Posted

tak piekna i malawaszka masz racje baardzo podobna do suni z Korabienic. CTRy tez nie maja bialych znaczen na brodzie:) wiec moze to briard?? ale one tez nie maja..
Ogłosze ja na forum CTR