Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

No ze schronsikami roznie bywa... jedne psy spedzaja w nich kilkanascie lat innym miesiaca niedadza... Moj pies zdechlby w schronie, musialam wracac z wakacji jak pojechalalm bez niego bo sie glupek odwodnil:roll:, mojejmu to dalabym tyle czasu ile wystarczy na smierc z pragnienia badz glodu, nie wiem jak niektore psy tak dzielnie to wytrzymuja...

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to skoro jesteście przy czarnych, pamiętajcie i o mnie...

imię: Sznaucerpłeć: pieswiek: 9 miesięcyrasa: sznaucer średnimiasto: Łódź sterylizacja: nieszczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Sznaucer jest przepiękny i bardzo dobrze wychowany. Grzeczny, posłuszny, a przy tym sympatyczny i wesoły. Bardzo czeka na nowy dom. kontakt: tel. 42 611 60 33 [email protected]
sorry, fotka się nie wkleja:

http://www.adopcje.org/adopcja10916.html

http://www.adopcje.org/images/adopcje/10916.jpg

Posted

odnośnie pięknego z postu wyżej znalezionego na adopcjach.org alarm odwołany. Zapytałam o nr. schroniskowy, a Pani odpisała że on nie w schronisku, tylko u niej i szuka domku. :oops: Sorry.

Posted

jaki tatuaz? Taki lew z zielona grzywa:shake:... normalny ZK.

To bialutkie to moze byc sznaucer, ale na tym zdjeciu zupelnie nie widac jakiej dlugosci ma nogi i jakiej jest budowy i czy ma np ogon kopiowany. Jest wyraznie przestraszony, uszka po sobe polozyl i przez to tez trudniej stwierdzic. Wydaje mi sie ze albo ma cos po wwht albo sznaucerze miniaturce, albo ma poprostu zaniedbane futerko i jest przedstawicielem jednej z ras.

Ta z postu powyzj to gzdies pewnie sznaucera w rodzinie miala....

Posted

no, to teraz co :shake: wiesz, TRZEBA DOCIERAĆ DO LUDZI CO NIE MAJĄ INTERNETU, NIE UMIEJĄ PRZEZ NET SZUKAĆ PSA... a może jakieś plakaciki na zoologicznych? dowóz możnaby gratis...

Posted

1/ przykro mi z powodu Nestora, nieudana adopcja :-(

2/
sorry, kolejna bida, wiem ze o domki trudno, ale jakby komuś wpadł w serducho to czeka w cieszynie w schronie MIX sznaucerka średnia.
Toga jest około 2 letnią suczką, mixem sznaucera średniego. To łagodny psiak, który bez problemu toleruje koty, lubi wystawiać się do zdjęć i jest bardzo ciekawska. Dobrze będzie się czuła i w domu i w mieszkaniu.

kontakt: [email protected]

Posted

[quote name='AMIGA']Amaleno na Boga- skąd Ty te biedy wynajdujesz????????????

Amigo, co ci ludzie robią:-( po dwunastu często latach, na bruk:-( nigdy tego nie zrozumiem :-( czy im Kogoś nie brakuje ? :-(

Posted

[quote name='amalena']szczecin, mix-mini? Jeszcze jest tam. :shake:

http://szczecin.schronisko.net/adopcja10688-2.html

Troche szcota, ale czy mix...

Edit:

Zrobiłam katalog psiaków, które były wstawiane w ten wątek od połowy grudnia jeżeli znajdziecie jeszce jakieś bez domku z wcześniejszych dat to napiszcie na PM. Zrobiłam to bo już zupełnie nie można było się rozczytać w tym co wszyscy wklejają. Teraz jest trochę porządku. Apeluje o zakładanie wątków dla psiaków najlepiej przez wolontariuszy schronisk w których przebywają, oraz nadanie imion. Jeżeli mogłabym również prosić o umieszczenie psiaków na stronach i blogach adopcyjnych sznaucerów. Tyle sie ich ostatnio nazbierało, że musimy się starać utrzymać jakiś porządek bo inaczej ciężko będzie cokolwiek ruszyć. Jeżeli ogłabym prosić o sprawdzenie czy nie pominęłam jakiegoś psiaka i ewentualne PM z poprawkami błędów, które popełniłam. Postaram się jutro uzupełnić te posty dodatkowymi informacjami, siedziałąm trochę nad tym i już nie mam siły.

Posted

12 pies EDEK, Gdańsk

więcej na 53 stronie tego wątku

13 pies, Warszawa

14 pies TOMIK, Warszawa

15 pies, Katowice

więcej na 54 stronie tego wątku

16 Katowice

więcej na 54 stronie tego wątku

17 pies, Szczecin

więcej na 55 stronie tego wątku

Posted

18 suczka Kaja, Kędzierzyń

więcej informacji na stronie 55 tego wątku, oraz tu

20 pies, Zielona Góra

kontakt:
ZIELONOGÓRSKIE SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT
ul. Szwajcarska 4
65 - 169, Zielona Góra
tel./fax 068 324 98 98

więcej na 57 stronie tego wątku

21 suczka, Rzeszów

więcej na 57 stronie tgo wątku

22 suczka, Szczecin

więcej na 58 stronie, oraz tu

23 pies, Łódź

kontakt:
tel. 42 611 60 33
[email protected]

więcej na 58 stronie tego wątku, oraz tu

Posted

24 suczka, Łódź

więcej informacji na 59 stronie tego wątku, oraz tu

24 suczka Toga, Cieszyn

kontakt:
[email protected]

więcej na 59 stronie tego wątku

25 pies, Szczecin

więcej na 59 stronie tego wątku, oraz tu

26 pies LENNY, Łódź

więcej na 59 stronie, oraz tu

27 suka, Szczecin

więcej tu

Posted

28. PAMELA, 4 lata, sterylizowana:

Była bardzo zaniedbana i chuda. Przybłąkała sie na ul. Łubinowej w Bydgoszczy do ludzi, którzy Ja do nas dowieźli. Imię ma od nas. Miła. Jak jej zafunduje sie strzyzenie (oczywiscie w ciepłej porze roku) to będzie wyglądała jeszcze bardziej jak sznaucer olbrzym.
czeka w Bydgoszczy

29. Dżeki, 2 lata

Sznaucerowaty. Był z dziećmi (w wieku 9 i 12 lat). Oddany z powodu alergii na sierśc w rodzinie. Tragedia dla obu stron. Miły, przyjazny.
Czeka w Bydgoszczy, sterylizowany

http://www.schronisko.org.pl/index.php