eria Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 nie widze ani jednego ze zdjec w otatnim poście :( są obrazki "cba.pl najlepszy darmowy hosting" Quote
eria Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 już widac ... ale one obie są przepiękne :placz: żeby jeszcze było łatwo znaleźć odpowiedni dom :placz: Quote
malawaszka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 piękne i musiały przeżyć koszmar :-( Quote
malawaszka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Głowno ok. Zgierza "SZNAUCERKA 1. Została przywieziona do przytuliska z matką i siostrą (były jeszcze szczeniaczkami). Zostały porzucone. Sznaucerka jest wesoła i skoczna. Bardzo potrzebuje ciepła i zwyczajnego kontaktu z człowiekiem - głaskania, mówienia do niej. Jest bardzo łagodna i przymilna. Jest spokojniejsza od swojej rozbrykanej siostry." "SZNAUCERKA 2. Uwielbia biegać, potrzebuje więc sporo przestrzeni. Jest bardzo energiczna. Kontakt z nowym opiekunem z pewnościa sprawi, że psinka trochę sie wyciszy. Bardzo potrzebuje czułości i uwagi człowieka. Przed adopcją zostaną wysterylizowane Quote
amalena Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 sznaucer szuka domu (wiadomość z www) http://katowice.naszemiasto.pl/zwierzak_czeka_na_dom/specjalna_artykul/630498.html Quote
malawaszka Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 amalena to chyba strasznie stare - jeden z komentarzy pod ogłoszeniem jest ze stycznia 2007 Quote
weszka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 O żesz ile nowych bied Malawaszko wkleiłaś :( A te panienki z Koszalina takie cudne... Maja idealna by była dla mnie... kobiecy dom... gdyby się tylko dało. Muszę wszystkie "nowości" wrzucić na bloga - postaram się w weekend. Quote
malawaszka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 dla Hery mam potencjalny dom, ale najpierw kombinujemy DT żeby ją sprawdzić, bo nie wiadomo na jakim tle są jej zachowania bo może to tylko kwestia schroniska, a Majeczka - ehhh serce mi pęka jak pomyślę jak ona musi być przerażona i co przeszła :-( Quote
weszka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Jednej i drugiej by się DT przydał... o DS nie wspominając. Quote
puzzle Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Malawaszko co do Mai i Hery. Maja napewno nie jest miniatura, moze byla zle odzywiana i dlatego nie wyrosla, ale jej wyglad nie przypomina mini, natomiast Hera napewno nie jest sredniakiem. Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 widziałaś je na żywo, że wiesz na pewno? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wczoraj byłam w schronie we Włocławku....40 miejsc-180 psów!!!!!!:angryy: A kierownictwo stawia sobie nowe biura:angryy::angryy::angryy: Wypatrzyłam sznaucerka....jeden typowo rasowy, tylko zarosniety...i 2 czarne sznaucerowate...nie widac ich na zdjęciach, bo wszytko robione ukradkiem. Wszystkie siedza razem...nawet nie powiem czy to sunie czy pieski, w kazdym razie wiek do 3 lat. Z tego co mówili po sterylizacji. Opłata adopcyjna 100 zł...ale moze by opuscili cos...jak dla mnie koszmar to co widzialam... Sorry ,ze zdjęcia duże...ale mało widoczne wszystko... Quote
weszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Rzeczywiście niewiele widać na fotkach :shake: Ten typowo rasowy to jaki? Średniak, olbrzym, mini? Quote
eria Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 zaraz je rozjaśnię ;) będzie widać z tym niebieskiem odcieniem niewiele można zrobić,ale chyba jest lepiej Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 To sredniak, jak przyjechalismy to siedzial w budzie...potem wyszedł i szczekal z innymi. Te czarne ogony co widac to tez sznaucerowate sredniaki. http://www.schronisko.wloclawek.glt.pl/ to strona schronu- ciężko ja znaleźc dlatego podaje-tam jest kontak do nich..jestem bardzo ciekawa jak z wydawaniem psów jest... Quote
malawaszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Adoptowana Sznaucerka mini w Sosnowcu, podobno młoda, rozszczekana Quote
Marta_Ares Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Bylam tam dzisiaj i przy okazji zrobiłam zdjecia: Quote
eria Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 o,fajnie że już wkleiłaś, właśnie miałam to zrobić :lol: Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 ale fajne kudłacze :loveu: mają jakiś wątek? Hera z Koszalina zamieszkała w okolicy Pszczyny :loveu: okazała się być fantastyczną, ufną i kochającą dzieci suczką - ja się w niej zakochałam :loveu: a Maja z Koszalina to jest przerośnieta mocnej budowy miniaturka - nijak nie chce być inaczej - głaskałam ją, stałam koło niej i to taki pudzian wśród miniatur, albo może mix mini i średniaka - diabli wiedzą... Majeczka jest w Krakowie w Hotelu i z nią nie jest tak łatwo jak z Herą - Maja ze strachu może dziabnąć - a strachów biedulka ma sporo, jednak jestem pewna, że w spokojnym domu bedzie normalną i kochaną suczką Quote
kasia14 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Zapraszam do sznaucerów z pabianic. potrzebna pomoc w ogłoszeniach, podnoszeniu wątku... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107941 PROSIMY O POMOC! Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 malawaszka napisał(a):ale fajne kudłacze :loveu: mają jakiś wątek? Hera z Koszalina zamieszkała w okolicy Pszczyny :loveu: okazała się być fantastyczną, ufną i kochającą dzieci suczką - ja się w niej zakochałam :loveu: a Maja z Koszalina to jest przerośnieta mocnej budowy miniaturka - nijak nie chce być inaczej - głaskałam ją, stałam koło niej i to taki pudzian wśród miniatur, albo może mix mini i średniaka - diabli wiedzą... Majeczka jest w Krakowie w Hotelu i z nią nie jest tak łatwo jak z Herą - Maja ze strachu może dziabnąć - a strachów biedulka ma sporo, jednak jestem pewna, że w spokojnym domu bedzie normalną i kochaną suczką kudłacze nie maja zadnego watku, za duzo o nich nie wiem:-( Quote
tanitka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 sznaucerek biały, piesek z tatuażem ok 4l. suczka 7 miesięcy w typie sznaucera, kochana, łagodna , wesoła __________________ Quote
lothia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 na Paluchu są takie zadbane chyba sznaucie,może słyszałyście o poszukiwaniach? Quote
grazyna9915 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Malawaszka super wątek, filmik "metamorfozy" z pierwszej strony to istna rewelacja.:lol: Dlaczego ja nie wiedziałam wcześniej o tym wątku???:mad: Quote
Recommended Posts