Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Głowno ok. Zgierza

"SZNAUCERKA 1. Została przywieziona do przytuliska z
matką i siostrą (były jeszcze szczeniaczkami). Zostały porzucone.
Sznaucerka jest wesoła i skoczna. Bardzo potrzebuje ciepła i zwyczajnego kontaktu
z człowiekiem - głaskania, mówienia do niej. Jest bardzo łagodna i przymilna. Jest
spokojniejsza od swojej rozbrykanej siostry."

"SZNAUCERKA 2. Uwielbia biegać, potrzebuje
więc sporo przestrzeni. Jest bardzo energiczna. Kontakt z nowym opiekunem z
pewnościa sprawi, że psinka trochę sie wyciszy. Bardzo potrzebuje czułości i uwagi
człowieka.

Przed adopcją zostaną wysterylizowane

Posted

O żesz ile nowych bied Malawaszko wkleiłaś :( A te panienki z Koszalina takie cudne... Maja idealna by była dla mnie... kobiecy dom... gdyby się tylko dało. Muszę wszystkie "nowości" wrzucić na bloga - postaram się w weekend.

Posted

dla Hery mam potencjalny dom, ale najpierw kombinujemy DT żeby ją sprawdzić, bo nie wiadomo na jakim tle są jej zachowania bo może to tylko kwestia schroniska, a Majeczka - ehhh serce mi pęka jak pomyślę jak ona musi być przerażona i co przeszła :-(

Posted

Malawaszko co do Mai i Hery. Maja napewno nie jest miniatura, moze byla zle odzywiana i dlatego nie wyrosla, ale jej wyglad nie przypomina mini, natomiast Hera napewno nie jest sredniakiem.

Posted

Wczoraj byłam w schronie we Włocławku....40 miejsc-180 psów!!!!!!:angryy: A kierownictwo stawia sobie nowe biura:angryy::angryy::angryy:

Wypatrzyłam sznaucerka....jeden typowo rasowy, tylko zarosniety...i 2 czarne sznaucerowate...nie widac ich na zdjęciach, bo wszytko robione ukradkiem. Wszystkie siedza razem...nawet nie powiem czy to sunie czy pieski, w kazdym razie wiek do 3 lat. Z tego co mówili po sterylizacji. Opłata adopcyjna 100 zł...ale moze by opuscili cos...jak dla mnie koszmar to co widzialam...

Sorry ,ze zdjęcia duże...ale mało widoczne wszystko...

Posted

ale fajne kudłacze :loveu: mają jakiś wątek?

Hera z Koszalina zamieszkała w okolicy Pszczyny :loveu: okazała się być fantastyczną, ufną i kochającą dzieci suczką - ja się w niej zakochałam :loveu:

a Maja z Koszalina to jest przerośnieta mocnej budowy miniaturka - nijak nie chce być inaczej - głaskałam ją, stałam koło niej i to taki pudzian wśród miniatur, albo może mix mini i średniaka - diabli wiedzą... Majeczka jest w Krakowie w Hotelu i z nią nie jest tak łatwo jak z Herą - Maja ze strachu może dziabnąć - a strachów biedulka ma sporo, jednak jestem pewna, że w spokojnym domu bedzie normalną i kochaną suczką

Posted

malawaszka napisał(a):
ale fajne kudłacze :loveu: mają jakiś wątek?

Hera z Koszalina zamieszkała w okolicy Pszczyny :loveu: okazała się być fantastyczną, ufną i kochającą dzieci suczką - ja się w niej zakochałam :loveu:

a Maja z Koszalina to jest przerośnieta mocnej budowy miniaturka - nijak nie chce być inaczej - głaskałam ją, stałam koło niej i to taki pudzian wśród miniatur, albo może mix mini i średniaka - diabli wiedzą... Majeczka jest w Krakowie w Hotelu i z nią nie jest tak łatwo jak z Herą - Maja ze strachu może dziabnąć - a strachów biedulka ma sporo, jednak jestem pewna, że w spokojnym domu bedzie normalną i kochaną suczką

kudłacze nie maja zadnego watku, za duzo o nich nie wiem:-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...