Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika55 napisał(a):
Napisalam prosbe o wizyte przedadopcyjna. Zero odpowiedzi. Chyba poprosze o zamkniecie tego watku. Psina coraz bardziej wystraszona, zal mi jej, a nie posle w nieznane. Znam pania tylko przez telefon.

Na pewno ktoś jest z okolicy

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny -nie zmykajcie wątku Tusi ! trzeba szukać predko kogos na wizytę p/adop. w Plocku - przecież musi się ktoś znależć .
Jeśli można czy trzeba -to prosze mi podac na pw nr tel. do tej pani z Plocka -podpytam o domek.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Napisałam pw do milena182 z Płocka z pyt. o wizytę przedadopcyjną, zgodziła się.

Super :multi: To teraz prześlijcie jej numer do pani zeby mogła się umówić na wizytę.

I czy ktoś mógłby sprawdzić co ze sterylką? bo chyba Tusi nie wydadzą bez sterylki ze schronu?
Jeśli domek będzie fajny to zostałby tylko transport

Posted

A do Leni wlasnie mialam zamiar dziś pisać,bo zmartwilo mnie ,że tak ucichlo wszystko ostatnio u Tusi i jeszcze wątek może być zamknięty. Tak nie może być -nie zostawimy Leni samej w schronie.:(
Dzięki ci Dogo07 ,że szukalaś kogoś na wizytę w Plocku -może to będzie dobry dom..

Posted

leni356 napisał(a):
Super :multi: To teraz prześlijcie jej numer do pani zeby mogła się umówić na wizytę.

I czy ktoś mógłby sprawdzić co ze sterylką? bo chyba Tusi nie wydadzą bez sterylki ze schronu?
Jeśli domek będzie fajny to zostałby tylko transport

o wydawanie sie nie martw, bedzie dobrze;)

wiadomo ze domek sprawdzic trzeba. Nie mam natomiast nr tel do tej pani, a ma monika, to do niej dzwoniła...
zaraz zajrze co tam z tego Płocka za fajne ludzie na dogo.

No i tylko ten transport kurcze...

Posted

Cioteczki, litosci.Chcialam zamknac watek po to zeby otworzyc nowy.Nie moge tytulu zmienic, chocby po to zeby szukac osoby do wizyty. Dalam prosbe na Wolontariusze - pies z kulawa noga nie zajrzal.Na szczescie Dogo07 zalatwila, dziekuje.
Tusia bez sterylki, bo nikt tego nie dopilnowal. Pisalam o tym. Dawna pracownica obiecala, ze pojedzie na sterylke i nie poslala Tusi. Ja wplywu na to nie mam. Jutro bede w schronisku to sie dowiem.
Dziekuje milena ze sie zgodzilas. Zobaczymy jak bedzie. Szkoda tej psinki. Trzymajmy zeby ten domek okazal sie odpowiedzialny.

Posted

Bylam dzis w schronisku i rozmawialam z p. wet. Postara sie uwzglednic Tusie w sterylce. Pod koniec tygodnia. Gdyby domek i transport wypali, szwy musialaby miec zdejmowane w nowym domu. Tylko tak dalo sie zalatwic bo to juz koniec funduszy.

Posted

alfabia napisał(a):
Rozumiem, że wizyta przed adopcyjna już załatwiona i nie jestem potrzebna? Jestem z Płocka.

alfabio przepraszam zawracałam głowe bo wyszło niedogadanie:oops: :oops: :oops: mam nadzieje ze sie nie gniewasz?

Posted

Dzięki wam cioteczki z Płocka,że chcecie pomóc Tusi i sprawdzić jej ewent. dom .Może to będzie akurat doby domek dla Tusi ? Trzymamy kciuki i czekamy na wynik wizyty p/adop. i relację .

A Tusia w boksie tęsknie wypatruje swych dobrych ludzi i własnego kąta..

Posted

No to mam dzis super dzien. Tusia moze miec domek, spaniel Gucio do swietnego DT pojechal. Leni , teraz mysl co dalej. A wilczek w Twoich rekach dopilnowanie sterylki. Dziekuje wszystkim bardzo, bardzo.:loveu: