leni356 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 monika55 napisał(a):Napisalam prosbe o wizyte przedadopcyjna. Zero odpowiedzi. Chyba poprosze o zamkniecie tego watku. Psina coraz bardziej wystraszona, zal mi jej, a nie posle w nieznane. Znam pania tylko przez telefon. Na pewno ktoś jest z okolicy Quote
wilczek007 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Tak Tusia siedzi nadal, nikt po nia nie był.Nie zamykaj jeszcze monia ja tez moze sprubuje kogos poszukac ,moze akurat... Quote
Olga7 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Dziewczyny -nie zmykajcie wątku Tusi ! trzeba szukać predko kogos na wizytę p/adop. w Plocku - przecież musi się ktoś znależć . Jeśli można czy trzeba -to prosze mi podac na pw nr tel. do tej pani z Plocka -podpytam o domek. Quote
Onaa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Napisałam pw do milena182 z Płocka z pyt. o wizytę przedadopcyjną, zgodziła się. Quote
leni356 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Dogo07 napisał(a):Napisałam pw do milena182 z Płocka z pyt. o wizytę przedadopcyjną, zgodziła się. Super :multi: To teraz prześlijcie jej numer do pani zeby mogła się umówić na wizytę. I czy ktoś mógłby sprawdzić co ze sterylką? bo chyba Tusi nie wydadzą bez sterylki ze schronu? Jeśli domek będzie fajny to zostałby tylko transport Quote
Olga7 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A do Leni wlasnie mialam zamiar dziś pisać,bo zmartwilo mnie ,że tak ucichlo wszystko ostatnio u Tusi i jeszcze wątek może być zamknięty. Tak nie może być -nie zostawimy Leni samej w schronie.:( Dzięki ci Dogo07 ,że szukalaś kogoś na wizytę w Plocku -może to będzie dobry dom.. Quote
wilczek007 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 leni356 napisał(a):Super :multi: To teraz prześlijcie jej numer do pani zeby mogła się umówić na wizytę. I czy ktoś mógłby sprawdzić co ze sterylką? bo chyba Tusi nie wydadzą bez sterylki ze schronu? Jeśli domek będzie fajny to zostałby tylko transport o wydawanie sie nie martw, bedzie dobrze;) wiadomo ze domek sprawdzic trzeba. Nie mam natomiast nr tel do tej pani, a ma monika, to do niej dzwoniła... zaraz zajrze co tam z tego Płocka za fajne ludzie na dogo. No i tylko ten transport kurcze... Quote
leni356 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Transport się zorganizuje. Ważne żeby domek był fajny, Tusia jest wystraszona, potrzebuje spokojnych ludzi. Quote
milena182 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ide jutro na wizyte ale nie wiem czy miała sterylke,kto pokryje koszty transportu i kiedy(jezeli wszystko bedzie ok )zostanie wydana ze schronu? Quote
wilczek007 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 problemów z wydawaniem nie bedzie na pewno. Sterylki nie miała Tusieńka z tego co wiem... Quote
PapryczkaChili Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jejku, myślałam, że ona już w domku.... :crazyeye::mad: mała jest, słodka, w modnym typie - powinna szybko znaleźć dom!!! dlaczego ona jeszcze siedzi w boksie :( Quote
monika55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cioteczki, litosci.Chcialam zamknac watek po to zeby otworzyc nowy.Nie moge tytulu zmienic, chocby po to zeby szukac osoby do wizyty. Dalam prosbe na Wolontariusze - pies z kulawa noga nie zajrzal.Na szczescie Dogo07 zalatwila, dziekuje. Tusia bez sterylki, bo nikt tego nie dopilnowal. Pisalam o tym. Dawna pracownica obiecala, ze pojedzie na sterylke i nie poslala Tusi. Ja wplywu na to nie mam. Jutro bede w schronisku to sie dowiem. Dziekuje milena ze sie zgodzilas. Zobaczymy jak bedzie. Szkoda tej psinki. Trzymajmy zeby ten domek okazal sie odpowiedzialny. Quote
alfabia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Rozumiem, że wizyta przed adopcyjna już załatwiona i nie jestem potrzebna? Jestem z Płocka. Quote
monika55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ustalone, ze pojdzie milena182. Cioteczko, jezeli masz ochote i doswiadczone oko , to mozecie sie razem wybrac. Dziekuje za pomoc. Quote
monika55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Bylam dzis w schronisku i rozmawialam z p. wet. Postara sie uwzglednic Tusie w sterylce. Pod koniec tygodnia. Gdyby domek i transport wypali, szwy musialaby miec zdejmowane w nowym domu. Tylko tak dalo sie zalatwic bo to juz koniec funduszy. Quote
wilczek007 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 o kurcze i transport juz jest:multi: To Tusia teraz do sterylki i do domku! Quote
wilczek007 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 oj...chyba tego to akurat niewiem, moze wyskoczyłam jak filip z konopii:oops:?.. ale mam nadzieje ze bedzie ok Quote
wilczek007 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 alfabia napisał(a):Rozumiem, że wizyta przed adopcyjna już załatwiona i nie jestem potrzebna? Jestem z Płocka. alfabio przepraszam zawracałam głowe bo wyszło niedogadanie:oops: :oops: :oops: mam nadzieje ze sie nie gniewasz? Quote
leni356 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Czyli czekamy na wizytę? Oby domek wypalił dla Tusi Quote
Olga7 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dzięki wam cioteczki z Płocka,że chcecie pomóc Tusi i sprawdzić jej ewent. dom .Może to będzie akurat doby domek dla Tusi ? Trzymamy kciuki i czekamy na wynik wizyty p/adop. i relację . A Tusia w boksie tęsknie wypatruje swych dobrych ludzi i własnego kąta.. Quote
milena182 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 niedawno wrocilam. jezeli tusia przynajmniej akceptuje jazde samochodem i wie do czego sluzy smycz mozna ją śmiało wysyłać do Płocka :) Quote
monika55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 No to mam dzis super dzien. Tusia moze miec domek, spaniel Gucio do swietnego DT pojechal. Leni , teraz mysl co dalej. A wilczek w Twoich rekach dopilnowanie sterylki. Dziekuje wszystkim bardzo, bardzo.:loveu: Quote
Recommended Posts