monika55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http:// Tusia coraz bardziej wycofana. Biore sie za ogloszenia. Nie ma na co czekac. Namiary na siebie dam. Quote
Olga7 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Tusia nadal szuka swego domu i dobrych ,serdecznych ludzi .:loveu::loveu::loveu: SZUKAMY --SZUKAMY --SZUKAMY . Quote
shanti Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Tusia, trzymaj się. Jak Ciotka Monika mówi, że się za Ciebie weżmie, to niedługo będziesz grzać dupkę pod kołderką. Quote
monika55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Tak na szybko: Mala Tusia szuka domu Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Mala Tusia szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Animalia.pl jeszcze sie nie ukazalo Ta sliczna sunia ma ok 4 lat.Bezlitosnie / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa E- Zwierzak jeszcze nie ma Quote
monika55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dalej Mala Tusia szuka domu - Jastrzbie-Zdrj - Oddam psa na Morusek.pl Pajeczyna.pl czeka na aktywacje Mala Tusia szuka domu : monika55 : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Mala Tusia szuka domu - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ogłoszenia drobne > ojej.pl Adopcje org. czeka na akceptacje. Czekam na telefony. Duuuzo telefonow.:razz: Quote
PapryczkaChili Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 a czy można jej zrobić dobre zdjęcia bez widoku klatki??? tak psiak to szybko powinien znaleźc domek, tylko chyba nie powinna iśc do starszych ludzi bo jest za młoda ??? Quote
Olga7 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 do starszych za bardzo już -to raczej ryzkowne-to mlody pies ,a zdrowie starszym ludziom się nieraz prędko sypie czy odchodzą,i co potem ..? tacy ok.50-parę lat to jeszcze-najwyżej:shake: - ..ale lepiej by Tusia trafila do mlodszych ludzi -ona potrzebuje więcej ruchu i zabawy ..Psy żyją kilkanaście a nawet do 20 lat ,staruszka ok. 70-80 lat może już nie mieć sily i zdrowia na opiekowanie się i bieganie z psem:(..niestety .. Quote
PapryczkaChili Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 olga7 napisał(a):do starszych za bardzo już -to raczej ryzkowne-to mlody pies ,a zdrowie starszym ludziom się nieraz prędko sypie czy odchodzą,i co potem ..? tacy do 60 -ki to jeszcze-najwyżej:shake: - ..ale lepiej by Tusia trafila do mlodszych ludzi -ona potrzebuje więcej ruchu i zabawy .. dokładnie, też tak pomyślalam... tylko lepsze zdjęcie by się przydało. Quote
Olga7 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Zapomnialam dopisac o tym fot. Tusi -bo już przy Witusiu to bylo : psy z boksu razem nie za często wychodzą i nie ma często okazji robić im fot.poza schronem -a nie można wyprowadzić jednego czy dwa psy na sesję fot. -bo potem tamte psy w boksie czy na wybiegu dotkliwie gryzą tego wyróżnionego spacerem psa ---zatem może będzie okazja na wspolnym spacerze Tusię obfocić -to doczekamy się jej innych fot. Quote
PapryczkaChili Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='olga7']Zapomnialam dopisac o tym fot. Tusi -bo już przy Witusiu to bylo : psy z boksu razem nie za często wychodzą i nie ma często okazji robić im fot.poza schronem -a nie można wyprowadzić jednego czy dwa psy na sesję fot. -bo potem tamte psy w boksie czy na wybiegu dotkliwie gryzą tego wyróżnionego spacerem psa ---zatem może będzie okazja na wspolnym spacerze Tusię obfocić -to doczekamy się jej innych fot. aha rozumiem... to straszne, co te zwierzaki przeżywają w tych boksach... :-( ja już to wcześniej gdzies pisąłam, żeby zrobic małej wątek na forach gazeta.pl - wkleic zdjęcie i założyc jej wątek. jeśli coś, to ja to mogę zrobic przez weekend. miałam robic Peterkowi, ale on dzisiaj szczęśliwie pojechał do domu. Quote
wilczek007 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 spokojnie dam se rade z tymi fotami Tusi;), ale niestety trzeba poczekac aż będe je miała czym zrobic. Quote
monika55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Teraz wilczek w papierach glownie siedzi. Balagan trzeba posprzatac. Dorobie jeszcze ogloszen, moze jeszcze ktos by pomogl? Im wiecej tym wieksze szanse. Quote
wilczek007 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 i mam nadzieje ze znów mi nikt nie przyjdzie wszystkiego napsuc bo wyjde z siebie i....:chainsaw::2gunfire::snipersm: Tylko po co tak leje...własciwie to nic nie można zrobic:shake: Quote
shanti Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jakiej wielkości jest właściwie Tusia? Bo nie doczytałam. Tak do połowy łydki? Wygląda jak przerośnięty jorczek. Quote
wilczek007 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 to własnie tak, taki mały przerosniety yorczek Quote
shanti Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Biedulka:-( Pewnie miała być jorczkiem, ale za dużo urosła. Quote
PapryczkaChili Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 shanti napisał(a):Biedulka:-( Pewnie miała być jorczkiem, ale za dużo urosła. to wlasnie smutne bo ona jest sliczna. Ludzie kupuja szczeniaka wydaje im sie zebedzie jak z wystawy a kupuja byle gdzie, a poznien nie spelnia standardow i wio... Wiecie tak mysle ze jak robilam ooszenie dla kibica to wszyscy mysleli ze to taki psiak w typie jorka i bylo bardzo duzo telefonow tylko wiekszosc to starsze osoby dzwonily. Nie wiem czy zostaly jakies rozsadne kontakty po tym. Zrobie malej ogloszenie w Metrze w nastepnej kolejnosci. Ona jest sliczna na ewentualnych zainteresowanych mozna tez uraczyc innymi psiakami. Quote
leni356 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 PapryczkaChili napisał(a):to wlasnie smutne bo ona jest sliczna. Ludzie kupuja szczeniaka wydaje im sie zebedzie jak z wystawy a kupuja byle gdzie, a poznien nie spelnia standardow i wio... Wiecie tak mysle ze jak robilam ooszenie dla kibica to wszyscy mysleli ze to taki psiak w typie jorka i bylo bardzo duzo telefonow tylko wiekszosc to starsze osoby dzwonily. Nie wiem czy zostaly jakies rozsadne kontakty po tym. Zrobie malej ogloszenie w Metrze w nastepnej kolejnosci. Ona jest sliczna na ewentualnych zainteresowanych mozna tez uraczyc innymi psiakami. Super, z Metrem to duża szansa dla Tusi Quote
mineralna_ Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Szkoda że dalej nie ma na horyzoncie odpowiedniego domku dla Tusi... niestety, a szkoda bo przecież ma taki wspaniały charakter i jest taka piękna :loveu: prędzej czy później ktoś musi się zakochać:loveu: Quote
Poker Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 poweidzcie mi czy b=nadal zbieracie deklaracje na DT czy tez hotel dla Tusi? Zadeklarowałam 20 zł miesięcznie dla niej i leżą ,a tyle bid czeka na pomoc.Szkoda ich marnować. Quote
leni356 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Poker napisał(a):poweidzcie mi czy b=nadal zbieracie deklaracje na DT czy tez hotel dla Tusi? Zadeklarowałam 20 zł miesięcznie dla niej i leżą ,a tyle bid czeka na pomoc.Szkoda ich marnować. Ja bym ją chętnie wyciągnęła. Było kilka osób zainteresowanych adopcją Tusi, ale chyba nic z tego nie wyszło. Także nadal zbieramy Quote
monika55 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jakos nikt nie dzwoni o Tusie. Dorobie jeszcze ogloszen. Quote
shanti Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Tusia, ślicznotko, coś nie masz szczęścia:shake: Quote
Olga7 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 T U S I A - szukaj dalej domku . Może lada dzień wypatrzy cię twój dobry czlowiek ?:loveu::loveu::loveu: Taka śliczna i miła sunia -musi jej się udać !!:p:loveu: Quote
Recommended Posts