Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do starszych za bardzo już -to raczej ryzkowne-to mlody pies ,a zdrowie starszym ludziom się nieraz prędko sypie czy odchodzą,i co potem ..?
tacy ok.50-parę lat to jeszcze-najwyżej:shake: - ..ale lepiej by Tusia trafila do mlodszych ludzi -ona potrzebuje więcej ruchu i zabawy ..Psy żyją kilkanaście a nawet do 20 lat ,staruszka ok. 70-80 lat może już nie mieć sily i zdrowia na opiekowanie się i bieganie z psem:(..niestety ..

Posted

olga7 napisał(a):
do starszych za bardzo już -to raczej ryzkowne-to mlody pies ,a zdrowie starszym ludziom się nieraz prędko sypie czy odchodzą,i co potem ..?
tacy do 60 -ki to jeszcze-najwyżej:shake: - ..ale lepiej by Tusia trafila do mlodszych ludzi -ona potrzebuje więcej ruchu i zabawy ..

dokładnie, też tak pomyślalam... tylko lepsze zdjęcie by się przydało.

Posted

Zapomnialam dopisac o tym fot. Tusi -bo już przy Witusiu to bylo : psy z boksu razem nie za często wychodzą i nie ma często okazji robić im fot.poza schronem -a nie można wyprowadzić jednego czy dwa psy na sesję fot. -bo potem tamte psy w boksie czy na wybiegu dotkliwie gryzą tego wyróżnionego spacerem psa ---zatem może będzie okazja na wspolnym spacerze Tusię obfocić -to doczekamy się jej innych fot.

Posted

[quote name='olga7']Zapomnialam dopisac o tym fot. Tusi -bo już przy Witusiu to bylo : psy z boksu razem nie za często wychodzą i nie ma często okazji robić im fot.poza schronem -a nie można wyprowadzić jednego czy dwa psy na sesję fot. -bo potem tamte psy w boksie czy na wybiegu dotkliwie gryzą tego wyróżnionego spacerem psa ---zatem może będzie okazja na wspolnym spacerze Tusię obfocić -to doczekamy się jej innych fot.

aha rozumiem... to straszne, co te zwierzaki przeżywają w tych boksach... :-(

ja już to wcześniej gdzies pisąłam, żeby zrobic małej wątek na forach gazeta.pl - wkleic zdjęcie i założyc jej wątek. jeśli coś, to ja to mogę zrobic przez weekend. miałam robic Peterkowi, ale on dzisiaj szczęśliwie pojechał do domu.

Posted

shanti napisał(a):
Biedulka:-( Pewnie miała być jorczkiem, ale za dużo urosła.

to wlasnie smutne bo ona jest sliczna. Ludzie kupuja szczeniaka wydaje im sie zebedzie jak z wystawy a kupuja byle gdzie, a poznien nie spelnia standardow i wio... Wiecie tak mysle ze jak robilam ooszenie dla kibica to wszyscy mysleli ze to taki psiak w typie jorka i bylo bardzo duzo telefonow tylko wiekszosc to starsze osoby dzwonily. Nie wiem czy zostaly jakies rozsadne kontakty po tym. Zrobie malej ogloszenie w Metrze w nastepnej kolejnosci. Ona jest sliczna na ewentualnych zainteresowanych mozna tez uraczyc innymi psiakami.

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
to wlasnie smutne bo ona jest sliczna. Ludzie kupuja szczeniaka wydaje im sie zebedzie jak z wystawy a kupuja byle gdzie, a poznien nie spelnia standardow i wio... Wiecie tak mysle ze jak robilam ooszenie dla kibica to wszyscy mysleli ze to taki psiak w typie jorka i bylo bardzo duzo telefonow tylko wiekszosc to starsze osoby dzwonily. Nie wiem czy zostaly jakies rozsadne kontakty po tym. Zrobie malej ogloszenie w Metrze w nastepnej kolejnosci. Ona jest sliczna na ewentualnych zainteresowanych mozna tez uraczyc innymi psiakami.

Super, z Metrem to duża szansa dla Tusi

Posted

Szkoda że dalej nie ma na horyzoncie odpowiedniego domku dla Tusi...

niestety, a szkoda bo przecież ma taki wspaniały charakter i jest taka piękna :loveu:

prędzej czy później ktoś musi się zakochać:loveu:

Posted

poweidzcie mi czy b=nadal zbieracie deklaracje na DT czy tez hotel dla Tusi? Zadeklarowałam 20 zł miesięcznie dla niej i leżą ,a tyle bid czeka na pomoc.Szkoda ich marnować.

Posted

Poker napisał(a):
poweidzcie mi czy b=nadal zbieracie deklaracje na DT czy tez hotel dla Tusi? Zadeklarowałam 20 zł miesięcznie dla niej i leżą ,a tyle bid czeka na pomoc.Szkoda ich marnować.

Ja bym ją chętnie wyciągnęła. Było kilka osób zainteresowanych adopcją Tusi, ale chyba nic z tego nie wyszło. Także nadal zbieramy

Posted

T U S I A - szukaj dalej domku . Może lada dzień wypatrzy cię twój dobry czlowiek ?:loveu::loveu::loveu:
Taka śliczna i miła sunia -musi jej się udać !!:p:loveu: