Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba masz rację Wilczek -ona szybko może komuś wpaść w oko i serce .Oby tylko trafila do dobrych ludzi i dobrego domku .:loveu: Może predzej znajdzie dom ze schronu ,niż przez ogloszenia czy dt .. ? Kto wie? Zobaczymy .Oglaszac jednak tez ją trzeba -zeby ktoś mogl ją z daleka moze wybrać -niekoniecznie tylko miejscowi i ze Sląska .

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezeli psy maja byc brane wprost ze schroniska, to po co zakladamy watek? Odpowiedz chyba jasna. Tu mamy niejaki wplyw na wybor domu, a tam pozostaje tylko wierzyc ze dom bedzie dobry.A bywa ze pies jest oddawany lub sam ucieka i wraca, albo przywozony jest z interwencji. Nie twierdze, ze tak musi byc ale mam troche doswiadczenia i to nakazuje ostroznosc. Widzialam czasem jacy ludzie biora psy. I plakac mi sie chcialo. Ale coz - regulamin. Co dalej? Malo kto tu zaglada.

Posted

Jak tam nasza Tusia-od Witusia się czuje i co u niej slychać ..?:loveu::p
Cioteczki pewnie weekendują albo z psami biegają -poki piękna pogoda. Czekamy na wieści ...:p Trzeba tę Witusię /Tusię oglaszac ,zeby nie marniala tam w schronie..szkoda ,ze to dosc daleko ode mnie -zabralabym może co kilka dni na spacer...? No i na fotki czekamy ,żeby ja bylo lepiej widać - te piekności sląskie ... Zeby trafila dalej niż na Sląsk moze ...

Posted

Faktycznie -miniaturka Witusia -ta nasz Tusia :multi::p.
A gdzie fotki tych rudych pięknosci ? Czekamy ......:p
Jak duża jest Tusia -ile może miec w klębie -glową sięga pewnie ponad kolanem ? ale atk to chyba przed-pod kolano chyba jest ? Sliczna ta sunia .. zeby tab bliżej mnie byla -zaraz bym odwiedzila ją co pare dni....

Posted

monika55 napisał(a):
No niedobrze. Taka cisza. Moze zmienic tytul? To jakies cioteczki pomoga?Ile kosztuje DT?

Ona jest niewielka to może uda się koło 300 zł za mies. To duża szansa, zbierzmy chociaż trochę, ona nie będzie długo na domek czekać - jest śliczna.

Posted

Mineralna, wiem ze jeszcze nie masz doswiadczenia. Samo sie nic nie zrobi.Trzeba w tytule prosic o pomoc w stalych deklaracjach. Zapraszac ciotki na watek. Ustalic na jakie konto zbierac, o ile beda wplaty. Jak sunie wyciagnac ze schroniska. No i pamietac, ze zdarza sie ze cioteczki zapominaja wplacac jesli trwa dluzej pobyt w DT. Odpowiedzialnosc "spada" na zalozycielke watku. Trudne ale do zrobienia.:lol: