mineralna_ Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 W Jastrzębskim schronisku przebywa suczka, wydaje mi się że ma ok. 4 lat. Jest bardzo wystraszona, na samym początku bała się człowieka ale teraz juz nadstawia się do głaskania... Jest śliczna, malutka kudłata, może ktos podaruje jej kącik w swoim domu? Bo taka mała sunia nie wiele miejsca w domu zajmuje, za to serce zajmie całe... :loveu: Nadal się boi, ale już uwielbia głaskanie. Mam nawet filmik z nią, jak się domaga pieszczot, jak poszukam i znajdę to wstawię. :placz::placz::placz: Quote
Olga7 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Po pięknym Witusiu -kolejna piękność -tym razem cudna sunia -szuka swych dobrych ludzi i domku !! Jest ślczna i mila zapewne -pewnie nie będzie dlugo czekać w schronie - szybko zdobędzie serce dobrych ludzi .:loveu::loveu::loveu: Zyczymy jej tego z calego serca -tak jak Witusiowi .:loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Kolejny uroczy kudłaczek w schronie :shake:. Wiadomo jak długo tam przebywa ? Quote
mineralna_ Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 W sumie to nie jakoś specjalnie długo, ale musiałabym się zapytać Quote
Olga7 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Będziemy zaladać do suni i szukać jej domu ...:loveu:. Quote
monika55 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Slicznosci ta suczynka. Jak z namiarami w ogloszeniach? Moze nie na schronisko? Quote
mineralna_ Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 monika55 napisał(a):Slicznosci ta suczynka. Jak z namiarami w ogloszeniach? Moze nie na schronisko? Nie mam pojęcia :shake: Na mnie na pewno nie bo czasem nie mogę odebrać. Quote
wilczek007 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 no kurcze jak "mini Witus":lol: Jak siedzi w kojcach z "JZK" to chyba zbyt długo nie jest. Jak byłam tydzien temu jeszcze jej nie widziałam. Mnie pracownica owrzeszczała ze ogłaszam psy za wczesnie jak chciałam zrobic fote psowi który jest kilka dni ale widze ze inni mogą:lmaa:. Ładnie ,ładnie. Nikt mnie niczym nie zaskoczy. Ja sie nie podoba ze przyłaże to prosze mi powiedziec otwarcie, a nie kombinowac.Wiem ze to czyta wiadoma osoba stamtąd. Ja ostatnio dorwałam robote dorywczą więc chyba tez nie bardzo na mnie mógłby byc ten telefon w ogłoszeniach...:roll: Quote
mineralna_ Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 wilczek007 napisał(a): Jak siedzi w kojcach z "JZK" to chyba zbyt długo nie jest. Jak byłam tydzien temu jeszcze jej nie widziałam. wcześniej była w innym kojcu :eviltong: wilczek007 napisał(a):Mnie pracownica owrzeszczała ze ogłaszam psy za wczesnie jak chciałam zrobic fote psowi który jest kilka dni ale widze ze inni mogą:lmaa:. Ładnie ,ładnie. Nikt mnie niczym nie zaskoczy. bo faktycznie powinno się odczekać kilka dni, zeby właściciel miał czas na poszukanie pupila. Quote
monika55 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wiadomo jak to jest. Ale adopcje nie ida tak szybko i jak wlasciciel chce to odbierze. A ogloszenia leca. Mam prosbe: czy moglabys zrobic jakies dobre zdjecia tej suni? Objawilas talent to bedziesz wykorzystywana :cool3:. A sama widzisz, ze dobre zdjecie duzo daje. http://www.dogomania.pl/forum/f1166/siostra-misi-placze-w-schronie-prawdziwymi-lzami-prosimy-o-pomoc-w-ogloszeniach-j-140966/ Quote
wilczek007 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 :shake: juz niech sie tam w schronie nie boja nie każe nikomu przylatywac na drugi dzien po psa, z reszta nigdy sie tak szybko dom nie znajduje, ani w schronie a na dogo tymbardziej nie za kilka dni. Najlepiej napisac byle napisac, co jeden to bardziej idealny. Quote
Onaa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Możecie napisać więcej informacji o psince ? Teraz jest dużo domków poszukujących takie kudłate niewielkie pieski, na jeden wątek nawet pozwoliłam sobie wkleić sunie :p. Tylko troszkę info i jakiś zdjęć by się przydało, no i czy ona jest na kwarantannie czy już jakiś czas w schronisku. Psinka jest śliczna, powinna szybko domek znaleźć :lol:. Quote
mineralna_ Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 wilczek007 napisał(a)::shake: juz niech sie tam w schronie nie boja nie każe nikomu przylatywac na drugi dzien po psa, z reszta nigdy sie tak szybko dom nie znajduje, ani w schronie a na dogo tymbardziej nie za kilka dni. Najlepiej napisac byle napisac, co jeden to bardziej idealny. mi się wydawało że pies musi odczekać kilka dni w schronie, kiedy jest nie do wydania etc, zeby właściciel mógł się zorientować czy pies jest w schronie, bo nie każdemu od razu wpada do głowy ta opcja, no ale skoro wiesz lepiej :???: ja myślałam ze jest jeszcze kwarantanna no ale cóż a komentarze typu 'co jeden to bardziej idealny' to moze zostaw dla siebie Dogo07 napisał(a):Możecie napisać więcej informacji o psince ? Teraz jest dużo domków poszukujących takie kudłate niewielkie pieski, na jeden wątek nawet pozwoliłam sobie wkleić sunie :p. Tylko troszkę info i jakiś zdjęć by się przydało, no i czy ona jest na kwarantannie czy już jakiś czas w schronisku. Psinka jest śliczna, powinna szybko domek znaleźć :lol:. sunia jest już po kwarantannie :p ogólnie uwielbia pieszczoty, typowy piesek 'do miziania, na kolanka', na pewno nie była 'jakoś specjalnie' rozpieszczana u poprzedniego 'właściciela', ale temu nowemu pewnie odda całe swoje serducho :loveu: Zdjęcia będą w sobotę jak pojade do schroniska. Może uda mi się pojechać wcześniej ale niestety mam zawalony plan i chyba nie dam rady :shake::placz: Quote
wilczek007 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 od tego jest forum zeby pisac i tyle na to odpowiem. Skoro jest kwarantanna, to nie ogłaszamy i tyle.a jak nie ma no to fajnie. Jak macie jakies inne względy, to cóz mnie to. Quote
monika55 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Slczna psinka ,domek znajdzie. Kiedy ruszymy z ogloszeniami? Czesto sprawdzam ogloszenia lokalne o zagubionych psach. Jak na razie nikt jej nie szuka.:shake: Quote
mineralna_ Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 wilczek007 napisał(a):od tego jest forum zeby pisac i tyle na to odpowiem. Skoro jest kwarantanna, to nie ogłaszamy i tyle.a jak nie ma no to fajnie. Jak macie jakies inne względy, to cóz mnie to. ee o co chodzi z brakiem kwarantanny...? napisąłam przecież ze jest po kwarantannie, inaczej mówiąc przeszła przez kwarantannę :eviltong: Ruszać z ogłoszeniami można już teraz, jak wrócę z myszom od weta to zrobie alegratkę, a ktoś w między czasie mógł by wymyślić jakiś fajny tekst do ogłoszeń :) Quote
wilczek007 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 no to jak przeszła to super przeciez:lol: podnosze malenstwo! ja chyba tekstu nie wymysle bo nawet psineczki nie pamietam... Quote
Olga7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 A gdyby tak zaraz po kwarantannie przeszla do swego domu i swych ludzi ...:p hopsaj piękna mini-Witusiu ...:p Tusia : od Witusia -bo tak podobna bardzo ,tylko mniejsza od niego .. ;)-jak siostra Witusia prawie ..:razz: Dajcie jej cioteczki jakieś imię /jesli nie Tusia np./-bo latwiej wtedy wpadnie wątek-tytuł w oko komuś ..i sunia też wtedy .. Quote
wilczek007 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 własnie! Ja tez mysle ze TUSIA jest super:lol: no chyba ze ma jakies inne schroniskowe... Quote
monika55 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Tusia jest super. Ale na Dogo domu nie znajdzie.:shake: Ogloszen duzo potrzeba. Quote
mineralna_ Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Dzisiaj jak będę miała więcej czasu zrobię jej alegratkę. Quote
Olga7 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 To już nie setki ,ale tysiące psów czeka wszędzie na dt /hoteliki czy DS ...:shake: Każdemu byśmy chcieli pomóc -ale skąd brac tyle funduszy ?? Jeśli uwazacie dziewczyny ,że damy radę uzbierać na dt dla Tusi-Witusi:p to ja jestem ZA. To piękna sunia i mloda . Pewnie znajdzie predzej dom jesli bedzie w hoteliku -ale czy damy radę uzbierać tyle kasy ?? Bo na allegro ,ogloszenia -tez trzeba wylozyć nieoc kasy .A może na początek wyroznione allegro by cos dalo ?? I inne ogloszenia ?? Wituś oglaszany byl od grudnia 08 -i doczekal się w sierpniu swego wspanialego domu . jak dlugo będziemy oglaszać Tusię - ?? nie wiadomo ...Na dt trzeba minimum 300 zl -i to na parę m-cy pewnie. Ja jestem za DT -może sprobujemy ??? Quote
wilczek007 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 za to mnie sie zdaje ze ludzie ją ze schroniska szybko wezmą jak ona młodziutka,przytulaśna i kochana. Własnie takie najczęsciej mają szczęscie. ;) Quote
Recommended Posts