monika55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Poprosilam zeby jutro Tusia na sterylke pojechala. Tam chociaz za darmo. Jest dziewczynka kochana w boksie, bo myslalam ze juz jej nie ma.Czyli trzeba bedzie odczekac pare dni, jezeli pojedzie. Quote
leni356 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Pojawiła się osoba zainteresowana Tusią z ogłoszenia na psydoadopcji.pl Pytanie:[B][COLOR=Red] czy Tusia jest już wysterylizowana albo czy będzie?[/COLOR][/B] I do kogo podać numer telefonu w sprawie ew. adopcji? Quote
monika55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Chyba rownoczesnie pisalysmy.:razz: Nie wiem kto sie tym zajmie. I tak trzeba odczekac. Jesli to kogo interesuje to moj numer 507176 898 Quote
leni356 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='monika55']Poprosilam zeby jutro Tusia na sterylke pojechala. Tam chociaz za darmo. Jest dziewczynka kochana w boksie, bo myslalam ze juz jej nie ma.Czyli trzeba bedzie odczekac pare dni, jezeli pojedzie.[/quote] To super :multi: Bo zarówno do hoteliku (samce), jak i do adopcji musi iść wysterlizowana. W hoteliku mogłaby mieć sterylkę, ale skąd na wszystko fundusze wziąć :shake: Quote
leni356 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='monika55']Chyba rownoczesnie pisalysmy.:razz: Nie wiem kto sie tym zajmie. I tak trzeba odczekac. Jesli to kogo interesuje to moj numer 507176 898[/quote] Czyli mogę podać zainteresowanej Tusią numer? Quote
monika55 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Tak, oczywiscie. Mam nadzieje, ze Tusia sie zalapie bo konczy sie limit na sterylki. Jezeli beda fundusze to dopiero w przyszlym roku. Ale juz duzo psow i suk skorzystalo. Oby jej sie trafij fajny domek, bo slicznosci jest. Quote
leni356 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='monika55']Tak, oczywiscie. Mam nadzieje, ze Tusia sie zalapie bo konczy sie limit na sterylki. Jezeli beda fundusze to dopiero w przyszlym roku. Ale juz duzo psow i suk skorzystalo. Oby jej sie trafij fajny domek, bo slicznosci jest.[/quote] Podałam numer, mam nadzieję że pani zadzwoni. Napisałam że jutro ma sterylkę (nawet jeśli nie). Jeśli domek będzie dobry to możemy pomóc w transporcie, nawet odpłatnie, ale domek jeszcze nie sprawdzony, zobaczmy najpierw czy pani się zdecyduje. Tusia jej się spodobała Quote
mineralna_ Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='wilczek007']a czemu sie asia nie zaloguje? [/quote] bo nie chce :eviltong: Mam nadzieję że znajdzie się jakiś dobry domek dla Tusi, jak będę w schronie następnym razem (sobota/niedziela/środa) to porobię nowe zdjecia kudłatej :loveu: Quote
PapryczkaChili Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 zaznaczam wątek. czy wiemy coś więcej o Tusi, jaki ma charakter? i fajnie, że ze sterylką się uda!! Quote
mineralna_ Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='PapryczkaChili'] czy wiemy coś więcej o Tusi, jaki ma charakter? [/quote] z tego co zaobserwowałam jest łagodna, lubi pieszczoty ale jest trochę lękliwa, moim zdaniem nadaje się dla rodziny, taki miziasty kudłaczek ;) Quote
PapryczkaChili Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='mineralna_']z tego co zaobserwowałam jest łagodna, lubi pieszczoty ale jest trochę lękliwa, moim zdaniem nadaje się dla rodziny, taki miziasty kudłaczek ;)[/QUOTE] a jak ze zdrowiem? Quote
Olga7 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Tusia ma szansę na prędki już domek -żeby tylko dobrze trafila -na dobrych ludzi .Tusia-trzymamy mocno kciuki za dobry domek !!:loveu::loveu::loveu: To śliczna sunia i pewnie taka miła ,pogodna .:loveu: Quote
PapryczkaChili Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='olga7']Tusia ma szansę na prędki już domek -żeby tylko dobrze trafila -na dobrych ludzi .Tusia-trzymamy mocno kciuki za dobry domek !!:loveu::loveu::loveu: To śliczna sunia i pewnie taka miła ,pogodna .:loveu:[/QUOTE] to bardzo mocno trzymam kciuki!!! właśnie o nią podpytywałam, bo tez chciałam pokazać domkowi, ale w takim razie skupię się na zaciskaniu kciuków :multi: Quote
Olga7 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 To może piszcie cioteczki i porownywajcie te oba zainteresowane domki -zeby pies mial dobrych ludzi i dom ?? I gdzie te domki są mniej wiecej? Zawsze razem coś predzej doradzić i wybrać .Może Tusia aż tak dobrze nie trafi jak Wituś -ale kto wie ..?/ Zeby np. jej male dzieci nie szarpaly tylko/ Quote
PapryczkaChili Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='olga7']To może piszcie cioteczki i porownywajcie te oba zainteresowane domki -zeby pies mial dobrych ludzi i dom ?? I gdzie te domki są mniej wiecej? Zawsze razem coś predzej doradzić i wybrać .Może Tusia aż tak dobrze nie trafi jak Wituś -ale kto wie ..?/ Zeby np. jej male dzieci nie szarpaly tylko/[/QUOTE] tylko mój domek taki niepewny... chciałby, ale to byłby pierwszy psiak w życiu i na razie bardzo poważnie się zastanawia, ale ja nie chce naciskac - do tej decyzji trzeba dojrzec. a skoro Tusia ma domek, a napewno będzie sprawdzony, to ja się bardzo cieszę. Teraz jest tyle tutaj tych psiaków, że w razie czego mój domek sobie znajdzie jakieś futerko :cool3: Quote
Olga7 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Rozumiem...Zeby Tusia trafila choc w polowie na taki dobry dom i ludzi jaki ma Wituś -to już by bylo dobrze ..:p Quote
monika55 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Zdradzcie tajemnice gdzie ten domek? Trzymam ,zeby sie udalo. Quote
leni356 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='olga7']Tusia ma szansę na prędki już domek -żeby tylko dobrze trafila -na dobrych ludzi .Tusia-trzymamy mocno kciuki za dobry domek !!:loveu::loveu::loveu: To śliczna sunia i pewnie taka miła ,pogodna .:loveu:[/quote] Ale na razie nie wiadomo czy pani dzwoniła Quote
monika55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Do mnie niestety nikt nie dzwonil. Quote
mineralna_ Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Tusia ma się dobrze. Niestety jest bardzo 'nieśmiała' i jak chce ją pogłaskać inne psy podbiegają do krat i zasłaniają Tusię... która zawsze stoi z boku... i nie chce sie przepychać więc czeka... :-( Quote
wilczek007 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 widac na co sie zdaje przepełnianie schroniska przez jzk .:shake: potem nawet z psami nie mozna pracowac... Quote
mineralna_ Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 niestety... szkoda ze tylko psy cierpią... a wszystko własciwie przez ludzi którzy bez sensu rozmnażają/nie dbają o psy... ale niestety, wszystkich się nie zmieni dalej po świecie będą chodzić idioci którzy na celu mają tylko zarabianie na psach... a szkoda no cóż, trzymaj się Tusiu, na pewno znajdziesz dobry domek :loveu: Quote
wilczek007 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 nie wiesz nic czy Tusienka poszła do sterylki?? Quote
PapryczkaChili Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 I jak Pani dzwonila? Co z tyn domkiem? Quote
Recommended Posts