mineralna_ Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 (dzięki Monika) ;) Czy ktoś był by wstanie 'udostępnić' swoje konto ? tj żeby przelewać na nie pieniądze dla Tusi Ja poszperam w starociach i moze da się wykombinować bazarek jakiś :cool3: Quote
Poker Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ciotka POker deklaruje 20 zł miesięcznie w imieniu pani Anety z Gdyni :evil_lol: dawać mi tu konto i hulaj maleńka do hoteliku :lol: Quote
mineralna_ Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Poker napisał(a): dawać mi tu konto no właśnie z tym jest problem dziękujemyy :loveu: Quote
leni356 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Zbierajmy najpierw deklaracje proszę. Miejsce dla małej jest, funduszy brak :-( Prosimy o wsparcie :helo: Poker, wielkie dzięki :Rose: Quote
Olga7 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Leni356-Ty ostatnio zbieralaś na Argosa i Leni też -robisz to solidnie -jak widać .Może Ty bys zbierala na Tusię także ? Jak ciotki uważacie ? Chyba ,że ciotki z Jastrzębia Zdr. tym się zajmą ? Ale one mają tyle innej roboty wszędzie -nie tylko w schronie -pewnie. Tusia sliczna jest - zasluguje jak najpredzej na pieknych ludzi i domek :loveu::p. Ja choć 10 zl dorzucę na Tusię -poki dam radę /zaznaczam/.Więcej nie dam rady. Quote
monika55 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Olga dzieki. Nie dam rady, w schronie jest umierajacy spaniel. Trzeba mu pomoc. Odwiedzilam Tusie . Trzyma sie jakos. Quote
LadyS Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ogłoszenia zakupione na bazarku ogłoszeniowym przez Dogo07: Czekają na akceptację moderatora: adopcje.org, sprzedasz.pl, ojej.pl http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=156515918&Guid=123cdbd6-8500-a20b-2714-48c4ffffded9 Tusia, mała kudłata sunia szuka domu Ta sunia jest idealna dla kogoś, kto chc / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Tusia, mała kudłata sunia pilnie szuka domu Jastrzębie-Zdrój - Adin.pl Tusia, mała kudłata sunia szuka domu - Jastrzębie-Zdrój - Zwierzęta Prev Tusia, mała kudłata suczka szuka domu (746736290) - Aukcje internetowe Allegro Quote
mineralna_ Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 lady, dziękujemy za ogłoszenia :loveu: Quote
wilczek007 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 a ja chociaz podrzuce skoro nic wiecej nie pomoge:-( Quote
monika55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Czy naprawde nie mozna jakos inaczej poprowadzic tego watku? :angryy: Sunia traci szanse. To moze go zamknij. Quote
wilczek007 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 biedna Tusia...oprucz podnoszenia cóż jeszcze moge?...mineralna jak nie masz czasu bo szkoła itp, zrozumiemy, moze załozymy nowy watek, ten sie zamknie, bo tak to ty teraz jestes odpowiedzialna wiec my tu nie decydujemy. a tak inna osoba dyspozycyjna bedzie co dzien prowadzic...? tak tylko pytam;) Quote
LadyS Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wystarczy napisać do moda, żeby zmienił osobę prowadzącą wątek ;) Nie wiem, kto jest odpowiedzialny za sprawy adopcyjne Tusi - dostałam maila od pana nią zainteresowanego, podam na PW Quote
leni356 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dzięki, lady, odezwę się na te maile, sprawdzimy domki - może fajny się trafi dla ślicznotki Quote
mineralna_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 skoro uważacie że lepiej jest przenieść tusię do innego wątku to powiem tylko tyle - róbcie co uważacie Quote
leni356 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dziewczyny, czy jesteście w stanie pomóc z transportem Tusi pod Warszawę? do hoteliku u Megii1 Quote
wilczek007 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ja niewiem mineralna, sa tu tacy którzy maja mnóstwo czasu(o mnie nie mówie akurat:p) i niezłe doświadczenie w prowadzeniu takich spraw jak wpłaty na konta, bazarki, załatwianie transportu itp. Mogłyby sie tym zając. A ze zawsze decyzja wszystkiego nalezy do własciciela wątku dlatego piszę...;) Oj Leni, ale z tym transportem do Warszawy to z mojej strony lipa:shake: Quote
monika55 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Klopot z transportem. Ja nie mam prawa jazdy. A jak kogos uprosze to nie za darmo niestety. Poprosze o wiecej szczegolow. Nie lubie wysylac psin gdzies, gdzie nie wiem gdzie. Na jakiej zasadzie zabrana ze schroniska, kto pokrywa koszty hotelu itd. Nie gniewajcie sie ale chce byc spokojna o los suni. No i w ogole trzeba sprawdzic czy jeszcze jest. Dziekuje za wszystko. Quote
leni356 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 monika55 napisał(a):Klopot z transportem. Ja nie mam prawa jazdy. A jak kogos uprosze to nie za darmo niestety. Poprosze o wiecej szczegolow. Nie lubie wysylac psin gdzies, gdzie nie wiem gdzie. Na jakiej zasadzie zabrana ze schroniska, kto pokrywa koszty hotelu itd. Nie gniewajcie sie ale chce byc spokojna o los suni. No i w ogole trzeba sprawdzic czy jeszcze jest. Dziekuje za wszystko. Czy Tusia jest wysterylizowana? Ja bardziej bym się martwiła tym że w ogłoszeniach jest miasto. O funduszach jeszcze nic nie wiadomo, może uda się podzielić między Kajtka i Tusię jeśli darczyńcy się zgodzą: http://www.dogomania.pl/forum/f1164/maly-bialy-pies-na-krowim-lancuchu-zbieramy-na-hotel-pomoz-145909/index12.html Hotelik: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-malych-duzych-psiakow-w-potrzebie-serock-kolo-warszawy-139888/ Quote
AgusiaP Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 leni356 napisał(a):Czy Tusia jest wysterylizowana? Ja bardziej bym się martwiła tym że w ogłoszeniach jest miasto. O funduszach jeszcze nic nie wiadomo, może uda się podzielić między Kajtka i Tusię jeśli darczyńcy się zgodzą: http://www.dogomania.pl/forum/f1164/maly-bialy-pies-na-krowim-lancuchu-zbieramy-na-hotel-pomoz-145909/index12.html Hotelik: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-malych-duzych-psiakow-w-potrzebie-serock-kolo-warszawy-139888/ Dziewczyny ja już na wątku Kajtusia napisałam, że jeżeli Kajtuś ma wystasrtczającą kwotę pieniążków to moją deklaracje mogę przekazac na tą ślicznotkę.;) To przepiękna psinka nie może zostac w schronisku.:-( Quote
mineralna_ Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 ogólnie teraz będę miała więcej czasu (kułam na test z matematyki, angielskiego i niemieckiego) co do transportu to moze udało by się 'naciągnąć' moją mamę - często jeździ po polsce i mogłaby wziąć tusie jak by akurat jechała w te okolice aha i asia ze schronu ma prośbę żeby podawać jej numer w ogłoszeniach (608113051) własnie przed chwilą odebrałam telefon, pani była zainteresowana Tusią ale przeraziła ją odległość (z Bydgoszczy) no cóż... szukamy dalej Z resztą jakieś 2 dni temu też dzwoniła do mnie pewna pani, porozmawiałam z nią i podałam tel od Asi zeby się dogadały w sprawie adopcji (formalności itp) ale niestety ta pani nie zadzwoniła do aśki :shake: Quote
AgusiaP Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 To do góry Tusieńka. Trzymam kciuki za ten wspaniały domek;) Quote
wilczek007 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 a czemu sie asia nie zaloguje? ja jak podawałam nr kiedys na jasnecie do asi ogólnie na schronisko by ogłosic ze dużo psów szuka domu to było ze to jej prywatny a przeciez to schroniskowy)Więc ja sie juz w to nie bawie. Quote
Recommended Posts