_Mona Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ciesze się,że na chwilę obecną ma dobre warunki w DT... u mnie cały czas wiszą w gab weta i sklepach zoolog ogłoszenia i narazie cisza...:shake: Quote
Radek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Co słychać u Snoopka? Napiszcie proszę czy dalej potrzebne są zadeklarowane wpłaty? Quote
nescca Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Drodzy moi..... Kamila mowila ze sa problemy ze zbieraniem kasy. Nie wiem co sie dzieje. Narazie milczy....mam nadzieje ,że to nie jest powazny powod (ba takiego jej nie dalam) Moja cudowna Kamila_S dala 100 zl kiedy uslyszala ,że na Snopiego nie ma pieniedzy. Ja te pienazki juz dalam Pani z DT.Prosilam o reszte (200 zl ) Cisza. A na watku nic sie nie dzieje. Nie mam czasu na podbijanie. Nie mam czasu na zbieranie (mamy mnostwo pracy z naszymi psami. Pomoglam w interwencji ....zabralam psa..... a teraz boje sie ,że zostalam z tym sama. Na pytanie co bedzie dalej ze Snoopim Florida odpowiedziala ,że dla niego ma jedynie schron. Wiecie co to oznacza dla biedaka. On nie odnajdzie sie w schronisku. Zostanie zagryziony w pierwszym tygodniu. Jest agresorem do kazdego innego zwierzęcia.Nie wiem co robic. PIerwszy raz znajduje sie w sytuacji..... ech....skoda gadac. Zal mi tylko Snoopka. Komu moge przeslac fotki Snoopcia zrobione wczoraj? Quote
nescca Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Odezwala sie Kamila....ponoc dzis kaska zostanie wyslana. Proszę.... pomozcie jej ja zbierac. Ten wątek praktycznie pada.... a Snoopek jest taki szczesliwy w nowym domku. Serce by mi peklo gdyby mial trafic gdzies..... pewn ie w gorsze miejsce. Quote
Radek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nescca, zadeklarowane wpłaty będą z mojej strony szły dopóki będą potrzebne. Zapytałem tylko ponieważ nie wiedziałem czy wpłacać czy nie:) Wpłata już poszła, jak zwykle mam prośbę o info czy doszła. Pozdrawiam Quote
nescca Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Drogi Radku....ja nie zbieram pieniazkow. Tym zajmuje sie Florida..... ja tylko zalatwilam interwencje i z braku mozliwosci ze strony Floridy zabralam psa na zaznajomiony tymczas..... ja nawert nie jestem zalozycuelka watku. To wszystko w gestii For Animals. Mam nadzieje ze to wszystko sie jakos pouklada...choc w zasadzie sama nie wiem. Pieniazki na Snoopka nadal nie doszly. Quote
Radek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='nescca']Pieniazki na Snoopka nadal nie doszly.[/QUOTE] Wysyłałem dopiero wczoraj, czasem zdarza się, że przelew idzie troszkę dłużej. Moje prośby o info są stąd, że zawsze mam obawy czy dobrze wypełniłem rubryczki itp.. Wykonywane wszelkich czynności w bankowości elektronicznej to dla mnie zawsze źródło stresu :) Quote
nescca Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Pieniążki od Floridy dzis doszły. Dziekuje.... Quote
Selenga Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='nescca'] Komu moge przeslac fotki Snoopcia zrobione wczoraj? Prześlij je do mnie [email protected] Quote
ivette3 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ponieważ na tej stronie są osoby mające kontakt z floridą i być może wpływ na jej postępowanie , proszę bardzo serdecznie o wsparcie mojego apelu do floridy o ujawnienie prawdy o Partyzancie i kilkunastu innych wymienionych na wątku Partyzanta zwierząt... Partyzant u mnie,na dzień przed zabraniem przez floridę Partyzant tuż po zabraniu - noc u floridy w łazience- ostatnie zdjęcie- ślad po żywym psiaku.... .....gdybym wtedy wiedziała, kto kryje się za nazwą FFA w Częstochowie............... ... ........ale ,gdyby nie dramat tego psiaka, to kto by pomyślał, dopuścił do wyobraźni takie postępowanie..................? .......a może jeszcze jest możliwe lepsze zakończenie? Poszukajmy !!! Bardzo proszę ! Quote
Kamila_s Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Nesca tak jak ci mowilam...co drugi miesiac bede slala stowke.... Nochal do gory...:-):-) Quote
nescca Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Kocham Cie Kamciu..... ciesze sie że tu zagladasz..... chyba sie zalamie jak dziewczyny z Częstochowy zwala mi jeszcze zbieranie srodkow na Snoopisia. Ja naprawde nie mam jak. Zagladaj do nas Kamciu.... wątki z Tobą ozywaja :) Dziekuje tym wszystkim ktorzy zagladaja i pamietaja tę mala biedę. Quote
florida_blue Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 [COLOR="blue"][B]Snoopy bardzo bardzo prosi ciocie o bazarki - w styczniu na poczatku znów trzeba 300 zl wplacić dla Snoopka .. bo inaczej nie bedzie DT dla niego.... [/B] Teraz udało mi się zebrać zaledwie polowę przez allegro, całe szczescie, że wsparła nowa ciocia Kamila - serdecznie dziekujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wybaczcie , ze nie odzywam sie na wątku, nie zapomniałam o psiaku....[/COLOR] Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A florida sobie wchodzi tu, widzi pytanie i apel o PARTYZANTA i udaje ze go nawet nie widzi...jakby nigdy nic..:(NIE UMIEM TEGO ZROZUMIEC..JEDNE PSY KOCHA DRUGIE........Nie dokończe..:( Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='nescca'][B]Drogi Radku....ja nie zbieram pieniazkow. Tym zajmuje sie Florida..... [/B][/QUOTE] w tym akurat Florida jest dobra. Przepięknie umie grać na uczuciach ludzi wrażliwych na psie nieszczęścia. Tylko potem nawet się nie dowiecie co stało się z psem. Gdzie jest, do jakich ludzi trafił, nawet nie będziecie mieć pewności czy żyje ??? Pomyślcie ile nocy przed Wami z niepewnością w sercach co stało się z psem. Florida to mistrz kamuflażu, przekrętów i pięknego znikania z wątku gdy zacznie się jej grunt palić pod nogami. Wasze serca są pełne uczuć , serce Floridy jest puste jak bęben dlatego w tej grze ona zawsze będzie nad Wami górą i daję wam słowo wykorzysta was, a potem zostawi i Was i psa !!!! [B]Jeśli tylko zostawi to pies będzie miał szczęście, gorzej jak się nim ZAOPIEKUJE tak jak Partyzantem.[/B] Do dzisiaj w sprawie Partyzanta nie raczyła odezwać się słowem. Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='ivette3']ponieważ na tej stronie są osoby mające kontakt z floridą i być może wpływ na jej postępowanie , proszę bardzo serdecznie o wsparcie mojego apelu do floridy o ujawnienie prawdy o partyzancie i kilkunastu innych wymienionych na wątku partyzanta zwierząt... Partyzant u mnie,na dzień przed zabraniem przez floridę [img]http://foranimals.czest.pl/www/wp-content/uploads/partzyant1.jpg[/img] partyzant tuż po zabraniu - noc u floridy w łazience- ostatnie zdjęcie- ślad po żywym psiaku.... [img]http://foranimals.czest.pl/www/wp-content/uploads/s5001779.jpg[/img] .....gdybym wtedy wiedziała, kto kryje się za nazwą ffa w częstochowie............... [img]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/img] ... ........ale ,gdyby nie dramat tego psiaka, to kto by pomyślał, dopuścił do wyobraźni takie postępowanie..................? .......a może jeszcze jest możliwe lepsze zakończenie? Poszukajmy !!! Bardzo proszę ! [img]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/img][/quote] no to sie przypomnimy.... Quote
nescca Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Bardzo Was prosze..... nie prowadzcie wojny z Florida na watku Snoopisia. Jest pw..... bardzo mi zalezy aby Snoopek mial DT. Ja naprawde nie mam czasu zbierac kaski na niego. Juz i tak sie zamartwiam czy na 1 bedzie przelew czy tez nie. PROSZĘ.....przeniescie sie na PW. Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='nescca']Bardzo Was prosze..... nie prowadzcie wojny z Florida na watku Snoopisia. Jest pw..... bardzo mi zalezy aby Snoopek mial DT. Ja naprawde nie mam czasu zbierac kaski na niego. Juz i tak sie zamartwiam czy na 1 bedzie przelew czy tez nie. PROSZĘ.....przeniescie sie na PW.[/QUOTE]Wiesz ile PW juz poszlo do tej osoby?????Wiesz ile pism oficjalnych i nieoficjanych????Ale ok...rozumiem...ponioslo mnie, jak zobaczylam ze sobie tu "beztrosko hasa" a u partyzanta nawet slowem sie nie odezwie..chyba wszyscy powinni sie dowiedziec co to za osoba....Obiecuje jednak, ze z mojej strony , na tym wątku koniec....zasygnalizowalam...bo nie wytrzymalam..ale pamietam, ze jest to wątek Snoopka i zycze powodzenia:) Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 gonia66 napisał(a):Wiesz ile PW juz poszlo do tej osoby?????Wiesz ile pism oficjalnych i nieoficjanych????Ale ok...rozumiem...ponioslo mnie, jak zobaczylam ze sobie tu "beztrosko hasa" a u partyzanta nawet slowem sie nie odezwie..chyba wszyscy powinni sie dowiedzieć co to za osoba....Obiecuje jednak, ze z mojej strony , na tym wątku koniec....zasygnalizowałam...bo nie wytrzymałam..ale pamiętam, ze jest to wątek Snoopka i życzę powodzenia:) ja mogę również mogę to obiecać, ale trzymajcie rękę na pulsie. To nie nasza wina, że słowo"Florida" na normalnych ludzi działa jak czerwona płachta na byka. Zapracowała sobie na taką opinię i niestety będzie ona za nią szła. Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 gonia66 napisał(a):Wiesz ile PW juz poszlo do tej osoby?????Wiesz ile pism oficjalnych i nieoficjanych????Ale ok...rozumiem...ponioslo mnie, jak zobaczylam ze sobie tu "beztrosko hasa" a u partyzanta nawet slowem sie nie odezwie..chyba wszyscy powinni sie dowiedziec co to za osoba....Obiecuje jednak, ze z mojej strony , na tym wątku koniec....zasygnalizowalam...bo nie wytrzymalam..ale pamietam, ze jest to wątek Snoopka i zycze powodzenia:) marysia55 napisał(a): ja mogę również mogę to obiecać, ale trzymajcie rękę na pulsie. To nie nasza wina, że słowo"Florida" na normalnych ludzi działa jak czerwona płachta na byka. Zapracowała sobie na taką opinię i niestety będzie ona za nią szła. Również moim celem nie jest zakłócanie wątków psiaków,którymi opiekują się prawdziwi miłośnicy... Sądzę,jednak,że nie można być jednocześnie miłośnikiem i wybiórczo traktować zwierzęta , które zasługują na dobre traktowanie i na te co można bezkarnie skrzywdzić ( tak , jak robi to florida i jej koleżanki z FFA w Częstochowie).Sposób, w jaki został potraktowany Partyzant nie jest odosobnionym przypadkiem...Tytan,Tosiek,Pedro,Hexa,Thor,Daisy,itd....( lista bardzo długa...)oraz koty na miau.pl. Proszę zatem o zapoznanie się ze streszczeniem wątku o Partyzancie- zamieszczonym na str.63 --> bezpośredni link w banerku Partyzanta poniżej i wpłynięcie na floridę aby wreszcie pojawiła się tam,gdzie ma coś do wyjaśnienia.....Te psy być może jeszcze żyją w jakichś schroniskach....idą 20 stopniowe mrozy :( - jakie szanse mają na przeżycie w zimnych kojcach ?Florida ujawniając ich prawdziwy los, może choć częściowo naprawić zło !!! Nie będę już Wam zakłócać wątku- szanuję waszą pracę.Proszę jedynie - apeluję o litość nad innymi zwierzakami mając nadzieję,że jeszcze można im pomóc....przymykanie oczu na dwulicowość floridy temu nie sprzyja. . Quote
Olga7 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/149302-Tosiek-prawie-UTONAE-A-W-RZECE-nowy-dom-pilnie-poszukiwany Może tu doczekamy się odpowiedzi na pytania zadane na tym wątku -wątku Tośka ? Przepraszam za offa. Bo jakoś wołanie Floridy -FFA o zbieranie pieniędzy na te czy inne psy -jest bardzo widoczne : ogromnymi literami i cyframi pisane . http://www.dogomania.pl/threads/145811-grabie-kije-deski-czy-kamienie-KASA-POTRZEBNA-STRASZNIE Obawiam się ,że takich wątków i zagubionych psów jest dużo więcej- podobno okolo 20-30 aż . Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Zdublowalam sie z olgą..ile jeszcze takich wątkow floridy na ktorych zaginęły sluchy po spie jest na dogomanii?????zobaczcie tam- musicie o tym wiedziec dziewczyny!!!!scenariusz dokladnie ten sam coo u partyzanta i innych psow...:(TO JUZ NIE SĄ ŻARTY.....TO JEST WG MNIE BARDZO POWAZNA SPRAWA- POWINNA BYC ROZGLOSZONA NA CALYM DOGO!!!!!PROSIMY O POMOC!!! Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 olga7 napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/149302-Tosiek-prawie-UTONAE-A-W-RZECE-nowy-dom-pilnie-poszukiwany Może tu doczekamy się odpowiedzi na pytania zadane na tym wątku -wątku Tośka ? Przepraszam za offa. Bo jakoś wołanie Floridy -FFA o zbieranie pieniędzy na te czy inne psy -jest bardzo widoczne : ogromnymi literami i cyframi pisane . http://www.dogomania.pl/threads/145811-grabie-kije-deski-czy-kamienie-KASA-POTRZEBNA-STRASZNIE Obawiam się ,że takich wątków i zagubionych psów jest dużo więcej- podobno okolo 20-30 aż . gonia66 napisał(a):Zdublowalam sie z olgą..ile jeszcze takich wątkow floridy na ktorych zaginęły sluchy po spie jest na dogomanii?????zobaczcie tam- musicie o tym wiedziec dziewczyny!!!!scenariusz dokladnie ten sam coo u partyzanta i innych psow...:(TO JUZ NIE SĄ ŻARTY.....TO JEST WG MNIE BARDZO POWAZNA SPRAWA- POWINNA BYC ROZGLOSZONA NA CALYM DOGO!!!!!PROSIMY O POMOC!!! A ja po tym co się przez ostatnie dwie godziny wydarzyło na kilku wątkach - mogę tylko przypomnieć moją kiedyś pisaną prośbę - sugestię na wątku Partyzanta : Jeśli nie będzie ze strony dogomaniaków solidarnego ścigania,napiętnowania i eliminowania czarnych owiec, to niestety będą wracały i krzywdziły kolejne zwierzaki ( i ludzi ),zostając bezkarne.... One wiedzą, że wymiar sprawiedliwości w naszym kraju nie jest skory do surowego karania takich czynów , jakich one się dopuszczają ...większą karę będzie mieć osoba co ukradła pieniądze ( ostatnio głośna sprawa) niż ktoś , kto oświadczy , że mu kolejny pies uciekł- zniknął bez wieści. A przecież to jest wbrew idei dogo..... tu zwierzęta mają dostać pomoc, bezpieczeństwo, PEWNĄ PRZYSZŁOŚĆ !!! Nie zostawajmy więc bezstronni i milczący :( milczenie na zło to przyzwolenie.... :( :( :( .................................................................................. Quote
nescca Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Prosze nie oskarzajcie mnie o jakies ciche przyzwolenia..... Snoopek to poprostu pies ktorego zabralam na wyrazna czyjas prosbe. Ja nie mam czasu na podbijanie jego watkow a tym bardziej uzeranie sie i pyskowki z dogomaniakami. Jesli macie konkretne zarzuty to postawcie je tej organizacji a nie szczujcie na watkach. Zbierzcie dowody. To przeciez mozna zglosic do prokuratury jesli tokowe istnieją.Jak sobie wyobrazacie zmuszenie Florydy o wlaczenie sie w dyskusje z Wami na jakims watku? Mam do niej jechac i zmusic ja do pisania? A moze przykluc ja lancuchem do kompa? Ja nie milcze i nie przyzwalam. Ale nie uczestniczylam w sprawach o ktorych piszecie..... wiec nie bede zabierala glosu. Wszystkich watkow tez nie mam czasu czytac ,bo naprawde mi go brakuje .A swoj czas poswiecam na dokarmianie, leczenie i dbanie o bezpanskie zwierzeta. Dla mnie dogo to nie jest podstawa dzialania. Mam inne sprawy i jesli ktos ma cos do mnie to prosze sie kontaktowac na tel.i wtedy zarzucac mi jakies ciche przyzwolenie." Moje " psy wyadoptowane sa pilnowane caly czas. Wiec prosze uwazajcie co piszecie na watku ,bo czuje sie urazona. I jest mi z tego powodu bardzo przykro. Moj nr tel. 660 737 137 dla chcacych mi cos powiedziec. I jeszcze jedno..... bardzo przezywam znikniecie Partyzanta. Nie jest mi to obojetne. Nie wyobrazam sobie gdyby sie tak mialo stac z ktoryms z moich podopiecznych. Quote
Recommended Posts