fiorsteinbock Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witaj faberlicc, dobre wiesci przynosisz! Masz moze jakies zdjecia pieska, przydalyby sie do ogloszen. Myslalam, ze On jest sredniej wielkosci pieskiem, ale wydaje sie, ze to maluch? Quote
majuska Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Wysłałam dziś 30 zł na konto fundacji dla Snoopka. Quote
florida_blue Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 na dzien 14.09 mamy tylko 50 zl od fiorsteinbock nasza pierwsza zadeklarowana wpłata :loveu::loveu::loveu: no i teraz + 30 bedzie od majuski :):):) jesli jest już allegro cegielkowe- czy moge prosić o linka ? Musimy uzbierac pieniazki dla niego, NAPRAWDĘ musimy, nie dysponujemy zadnymi zaskórniakami, które mogłybysmy przeznaczyć na jego utrzymanie. Miałam Wam wczoraj napisać, ale okropne kłopoty z dgm ostatnio, nie dość , że w tym tyg net doprowadzał mnie do furii to jeszcze to forum działa jak chce :angryy: W kazdym razie nescca mi opowiadała, że Snoopek odwiedził ją w domu. Nescca ma kuchenkę z czarnego szkła i Snoop zobaczył w niej swoje odbicie. Podobno zaraz zrobil sie większy i oczywiscie postanowił przepedzić intruza :lol: To naprawde miły pies, chetnie się przytula - błagam pomózcie znaleźć dla niego jakieś dobre serduszko :loveu: Snoopy nie jest duży, taki moze troche wyzszy niź jamnik ale jest "większy" - tzn. dość dobrze zbudowany ;) a zdjęcia wstawilam te co dostalam od nescca Quote
majuska Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Konieczne trochę dobrych fot i za ogłoszenia się ciotki wezmą...a i jeszcze dobry tekst potrzebny, nie za długi, bo ludziom się nie chce czytać, ale też przy okazji wyciskacz łez niech to będzie. Quote
faberlicc Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Florida jak moge tu dodac zdjecia? Quote
fiorsteinbock Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Przeslij na [email protected] musisz umiescic wpierw na serwerze, np. fotosik.pl Quote
trish Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 zdjecia juz wyslane przepraszam za zamieszanie z nickiem ale moj docelowy dopiero teraz zadzialal :oops: wiec ponownie witam juz jako Trish Quote
florida_blue Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 oba konta ty załozyłaś ? jedno trzeba bedzie usunąć ... ja wstawiłam 2 zdjecia ale w sumie pies jest na nich w jednej pozycji.... Quote
fiorsteinbock Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 florida_blue napisał(a):oba konta ty załozyłaś ? jedno trzeba bedzie usunąć ... ja wstawiłam 2 zdjecia ale w sumie pies jest na nich w jednej pozycji.... Florida, znalazlam jedną fotke w poscie #150 - czekam na maila od Trish. Myslalam, ze On jest wiekszy. Takie malenstwo katowac :shake::shake::shake::-(:-(:-( Quote
florida_blue Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 tak sie zastanawiam - moze on byc welsh corgi ???????????? bo chyba najbardziej taki w typie ? Quote
fiorsteinbock Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Piszemy welsh corgi. Dziewczyny a jak jest z jego DT, platny? przepraszam, nie przekopalam watku. Jak jest z karma, moze jakies leki potrzebne?? Quote
florida_blue Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 DT jest platny 10 zł dziennie i dochodzą koszty weta - nie zrozumiałam czy juz opłacone wszystko zasponsorowane czy tez musimy nazbierać.:roll: Quote
fiorsteinbock Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 florida_blue napisał(a):DT jest platny 10 zł dziennie i dochodzą koszty weta - nie zrozumiałam czy juz opłacone wszystko zasponsorowane czy tez musimy nazbierać.:roll: Rozumiem - a kto prowadzi sprawe Snoopego, Nescca? Bazarek musimy zoorganizowac. Przeszukam dom, moze akurat cos wpadnie w rece. Quote
trish Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 nazbieralam w mojej cudownej pracy 156.50 na leczenie i potrzeba jeszcze wiecej - pies musi przejsc na leczenie sterydowe aby calkowice nie stracil kontroli nad tylnymi lapkami ( tak powiedzial lekarz) - niestety i tak prawdopodobie jego stan sie pogorszy - mozna miec nadzieje ze choroba sie zatrzyma .... Ja postaram sie zdobyc jeszcze wiecej pieniedzy na jego zdrowie... Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dzis mialam okazje poznac Snoopiego - strasznie miły psiak z Niego niestety bardzo skrzywdzony, widac Jego niepewność w oczach na kazdy gwatłowniejszy ruch -na pewno nie mial przyjemnego zycia....cały tył w fatalnym stanie, łapy jakby czasem nie trzymały cieżaru ciała....nadstawi niepewnie łebek do głaskania i uwielbia spacreki Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Piszemy welsh corgi. Dziewczyny a jak jest z jego DT, platny? przepraszam, nie przekopalam watku. Jak jest z karma, moze jakies leki potrzebne?? florida_blue napisał(a):DT jest platny 10 zł dziennie i dochodzą koszty weta - nie zrozumiałam czy juz opłacone wszystko zasponsorowane czy tez musimy nazbierać.:roll: dt płatny 300zł na miesiac, jak bedzie karma moze bedzie taniej - jezeli Ktos moglby zamowic byloby super...co do lekow niewiem dowiem sie kase zbiera na konto stowarzyszenia Florida - pisala ze jest chyba tam 80zł na Snoopka Florida musimy nazbierac skad niby mialo to byc oplacone;) Quote
florida_blue Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 a jaką karmę dla Snoopiego potrzeba ? ja juz nie wiem "w co rece włozyć" tu Snoopek, tam Demon (też w hoteliku ), Notes na utrzymaniu, do tego maciupkie kociaki, które wchłaniają straszliwe ilości mleka.... szczeniaki i kociaki na tymczasach... Nie mówiąc juz o Kłobucku... Masakra... Nie mam czasu na te bazarki, gdyby mógł ktoś poprowadzić to mam troszkę bazarkowych rzeczy w domu, postaram sie zrobić zdjęcia szybko i wstawie tutaj... czy ktoś mógłby zająć sie bazarkiem? Mam nadzieje ze ban dla nescca szybko się skonczy, bo widzicie sami jak czesto ja jestem forum .... :cool1: jeszcze przy okazji BARDZO PILNIE DOMEK DO SPRAWDZENIA W INOWROCŁAWIU - dla innego psiaka, szczegóły na PW Quote
trish Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 postaram sie zalatwic karme dla Snoopka ale bedzie to prawdopodobnie jednorazowa akcja i przywioze ja w weekend ( mam nadzieje ze sie zobaczymy Gosiu:p) - nick faberlicc to nick corki Beatki i pozwolila mi pisac z niego do czasu az moj bedzie dzialac ( czyli juz ) :eviltong: Quote
Florentynka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Mogę jednorazowo przelać 50 zł. Konto to co w pierwszym poście? Quote
Lu_Gosiak Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 trish napisał(a):postaram sie zalatwic karme dla Snoopka ale bedzie to prawdopodobnie jednorazowa akcja i przywioze ja w weekend ( mam nadzieje ze sie zobaczymy Gosiu:p) - nick faberlicc to nick corki Beatki i pozwolila mi pisac z niego do czasu az moj bedzie dzialac ( czyli juz ) :eviltong: to super, ze bedzie karma:multi: jasne, że sie spotkamy;) dzis bylysmy odwiedzic Snoopka, ma poslanie jak krol w domciu w pokoju legowisko, kocyk...szok po 10 latach bicia trafil na salony:cool3: głaski uwielbia Florentynko wielkie dzieki:loveu: ...tak konto w pierwszym poscie - florida na Niego zbiera, potrzebujemy 300zł miesiecznie, prosimy o wsparcie, psiak jest bezpieczny ale potrzebujemy pomocy finansowej Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Robilam chlopakowi allegro i szlag trafil calosc - wygasla strona a ja zapomnialam zapisac...jezuuuu! :mad::mad::mad: Quote
florida_blue Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 majuska napisał(a):Florentynko dzięki:loveu::buzi: superowo razem bedzie juz 130 zł ! dziekujemy :multi::multi::multi::multi: Quote
trish Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 hehe mialam go przez tydzien to go rozpiescilam :eviltong: to jest tak cudowny pies ze caly czas rozpaczam ze nie mieszkam w domu z ogrodem.....dzieki dziewczyny za wsparcie !!!!!! JESTESCIE CUDOWNE!!! Quote
Recommended Posts