Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Październikowa deklaracja dla Snoopka już poszła:) Z tego konta co miesiąc temu.
Snoopku, mam nadzieję że chudnięcie to nie jest nic poważnego. Zdrówka psiaku.

Posted

jeszcze tak.Ale jest poprawa..... mam nadzieje ze predko dojdzie do siebie. A tak swoja drogą.... ten wątek żyje tylko dzieki Tobie...Radku. Dzięki za to ,że jestes tu ze Snoopkiem.

Posted

Polubiłem tego psiaka, a na dodatek jak mało kto pomaga to tym bardziej trzeba pomóc:) Stąd moja tu obecność.
Pozdrawiam i proszę pogłaskać ode mnie Snoopka

• 3 weeks later...
Posted

Dziękuję Radku..... fajnie ,że chociaż my tutaj trwamy. Nie jeżdżę teraz o Snoopka bo mam w domku maleńkie sczczenię i bawię się w "sukę".... ale jak tylko odchowam to zrobię obiecane fotki. Pozdrawiam :)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Co słychać u Snoopka? Czy wszystko w porządku?
A korzystając z okazji chciałbym złożyć życzenia zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt.

Posted

Dziś wieczorem byłam u Ani po suczkę....na sterylizację. Snoopek biegał i pilnował obejścia. Powiem szczerze..... jest przezabawny. Kica jak zajaczek ale hałasuje za troje. KIedy mnie riopoznał to oczywiście mizianko i tulaki i lizanie facjaty (mojej) odbyło sie w zastraszającym tempie. Nie zrobiłam fotek ...brak czasu. Boże.... teraz zbieramy prezenty poświąteczne. Serce się kroi. Radku.... fajnie ,że jesteś przy Snoopku. Opowiadam Mu o Tobie. Mówię Mu ,że ma... jednego przyjaciela, ale za to jakiego wiernego. Jest z Nim od początku i Go nie opuszcza. Dziękuję....

Posted

Nescca, są takie psy które chwytają od razu za serce i Snoopek do nich właśnie należy.
Jak będziesz się ze Snoopkiem widzieć to proszę, pogłaszcz go ode mnie:)

Posted

Byłam dziś u Snooopka. Utuliłam Go od Ciebie a Gosia zrobiła zdjęcia. Myślę ,że za kilka dni się ukażą ,bo ja jestem beztalencie do tych spraw... Gosia musi je zamiescić. Snoopek prosił też abym ucałowała Ciebie..... toteż to czynię w tej chwili :) CMOK

• 3 weeks later...