nescca Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nie ma problemu. Maluch troszkę schudł.... odrobaczylysmy Go i zobaczymy co sie bedzie dzialo. POzdrawiam Radku Quote
Radek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Październikowa deklaracja dla Snoopka już poszła:) Z tego konta co miesiąc temu. Snoopku, mam nadzieję że chudnięcie to nie jest nic poważnego. Zdrówka psiaku. Quote
Radek Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Co słychać ze zdrowiem Snoopka? Dalej chudy? Quote
nescca Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 jeszcze tak.Ale jest poprawa..... mam nadzieje ze predko dojdzie do siebie. A tak swoja drogą.... ten wątek żyje tylko dzieki Tobie...Radku. Dzięki za to ,że jestes tu ze Snoopkiem. Quote
Radek Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Polubiłem tego psiaka, a na dodatek jak mało kto pomaga to tym bardziej trzeba pomóc:) Stąd moja tu obecność. Pozdrawiam i proszę pogłaskać ode mnie Snoopka Quote
Radek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Listopadowa deklaracja dla Snoopka właśnie poszła. Quote
nescca Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dziękuję Radku..... fajnie ,że chociaż my tutaj trwamy. Nie jeżdżę teraz o Snoopka bo mam w domku maleńkie sczczenię i bawię się w "sukę".... ale jak tylko odchowam to zrobię obiecane fotki. Pozdrawiam :) Quote
Radek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 W takim razie życzę miłej opieki nad maluchem:) Jak znajdziesz chwilkę to poproszę o info co u Snoopka. Pozdrawiam Quote
Radek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Już po pierwszym, więc po weekendzie powinna pójść grudniowa deklaracja:) Quote
nescca Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 W tym m-cu kupie mu witaminki dla staruszkow. Dzieki Radku :) Quote
Radek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Deklaracja za grudzień właśnie poszła:) Dużo zdrowia dla Snoopka i pozdrawiam. Quote
Radek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Co słychać u Snoopka? Czy wszystko w porządku? A korzystając z okazji chciałbym złożyć życzenia zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt. Quote
Radek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Nescca, wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku. Quote
nescca Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 RADKU...i Tobie Wszystkiego co Najlepsze w tym Nowym 2011 Roku. Dzięki ,że ciągle jesteś przy Snoopisiu. Quote
Radek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dziękuję za życzenia:) W weekend wyślę styczniową deklarację dla Snoopka. Quote
Radek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Snoopkowy przelew za styczeń już poszedł. Jak się miewa Snoopek w nowym roku? Quote
nescca Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dziś wieczorem byłam u Ani po suczkę....na sterylizację. Snoopek biegał i pilnował obejścia. Powiem szczerze..... jest przezabawny. Kica jak zajaczek ale hałasuje za troje. KIedy mnie riopoznał to oczywiście mizianko i tulaki i lizanie facjaty (mojej) odbyło sie w zastraszającym tempie. Nie zrobiłam fotek ...brak czasu. Boże.... teraz zbieramy prezenty poświąteczne. Serce się kroi. Radku.... fajnie ,że jesteś przy Snoopku. Opowiadam Mu o Tobie. Mówię Mu ,że ma... jednego przyjaciela, ale za to jakiego wiernego. Jest z Nim od początku i Go nie opuszcza. Dziękuję.... Quote
Radek Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Nescca, są takie psy które chwytają od razu za serce i Snoopek do nich właśnie należy. Jak będziesz się ze Snoopkiem widzieć to proszę, pogłaszcz go ode mnie:) Quote
nescca Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Byłam dziś u Snooopka. Utuliłam Go od Ciebie a Gosia zrobiła zdjęcia. Myślę ,że za kilka dni się ukażą ,bo ja jestem beztalencie do tych spraw... Gosia musi je zamiescić. Snoopek prosił też abym ucałowała Ciebie..... toteż to czynię w tej chwili :) CMOK Quote
Radek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Bardzo dziękuję za zdjęcia Snoopka. Miło popatrzeć na kochaną mordkę. Serdecznie pozdrawiam. Quote
nescca Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Mam nadzieję ,że "ta kochana mordka "to było do mnie Radku... hihihih.... A Snoopek...Cud,miód i orzeszki :) Quote
Radek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Snoopkowy przelew za luty właśnie poszedł:) Pozdrawiam Quote
nescca Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dzięki Radku.... dziękuj w imieniu Soopka.Pozdrdog.(to takie moje nowe pozdrowienie:)) Quote
Recommended Posts