nescca Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Mamy zdjęcia....Gosia ma wstawić ale ma chorą córcię...chyba nie ma czasu. Poproszę Ją jutro. Snoopek powłóczy jedna łapinką. Trzeba będzie podać Mu coś na przewodnictwo.Wygląda dobrze..... ma linię akurat. Dziękuję Wam którzy ciągle jesteście na wątku Snoopka. Quote
Lu_Gosiak Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 wplynela deklaracja za pazdziernik od Radka - bardzo dziekujemy:):) Radku jestes jedynym, który pomaga Nam utrzymac Snoopka w DT, obietnice florydy_blue, która prosila Nas o interwencje i obiecała pomoc, skończyły sie na obietnicach w związku z tym kupujemy Snoopkowi jedzenie z naszych zebranych funduszy..tym wieksze podziekowania dla Radka, ze Nas nie opuszcza:loveu::loveu::loveu: Quote
Radek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Bardzo dziękuję za zdjęcia Snoopka, stęskniłem się za jego pyszczydłem:) A co do deklaracji, to nie wyobrażam sobie jak mógłbym się zadeklarować, a później zapomnieć o tym. Nawet gdybym miał sytuację losową to na pewno bym poinformował i starał się po "wyprostowaniu" sytuacji wpłacać dalej:) Quote
Havanka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Otrzymałam odpowiedź na moje ogłoszenie Snoopiego z Gumtre, cyt; "Witam przeczytalam ten wstep i cala reszte i to co sie z nim dzialo to okropne mój piesek jest w domu spi w domu spi w łóżku chcialabym zaadoptowac tego pieska na pewno by spal w domu ale boje sie ze ten mój obeny pies bd. mu dokuczal gryzl albo cos w tym stylu bo to tez PIES a nie suczka i do tego mlodszy" Odpisałam tej Pani, ze skontaktuję sie z opiekunem Snoopiego i jej odpiszę. Nesca, napisz, co o tym sądzisz . Pani ma serce do zwierząt, ale z tego co wiem, Snoopi nie przepada za innymi psami, a i pani też ma psa, który nie wiadomo jak zareaguje na drugiego. Quote
nescca Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Rwelacja. Snoopek nie lubi psow.....ale z niektórymi sie zaprzjaźnia. Quote
Radek Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Jakby się czworołapy polubiły to byłoby naprawdę fajnie. Quote
Havanka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Poprosiłam panią, ze jeżeli jest zdecydowana na adopcję, to żeby zadzwoniła na podany nr w ogłoszeniu. Uzyska więcej informacji o Snoopim. Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 niestety, juz za pózno...Snoopek dzis odszedl za TM...zasnął.....zegnaj psiaku:(:( Quote
Havanka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):niestety, juz za pózno...Snoopek dzis odszedl za TM...zasnął.....zegnaj psiaku:(:( Nie mogę uwierzyć... nie spodziewałam sie takiej informacji... Czy odszedł nagle, czy oprócz chorych stawów coś mu dolegało? Żegnaj kochana psinko... Quote
nescca Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Przepraszam Snoopku.... nie zdążyłyśmy. Przepraszam..... Quote
Radek Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Bardzo mi przykro:( Trudno coś mi więcej napisać, mam łzy w oczach chociaż psiaka znałem tylko z fotografii. Żegnaj psiaku. Quote
fochu Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 :( :( :( o nie!!!! Kolejny psiak odszedł dlaczego jesień ich zabiera ??? Biegaj szczęśliwy na TM Quote
Recommended Posts