Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Mamy zdjęcia....Gosia ma wstawić ale ma chorą córcię...chyba nie ma czasu. Poproszę Ją jutro. Snoopek powłóczy jedna łapinką. Trzeba będzie podać Mu coś na przewodnictwo.Wygląda dobrze..... ma linię akurat. Dziękuję Wam którzy ciągle jesteście na wątku Snoopka.

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wplynela deklaracja za pazdziernik od Radka - bardzo dziekujemy:):)
Radku jestes jedynym, który pomaga Nam utrzymac Snoopka w DT, obietnice florydy_blue, która prosila Nas o interwencje i obiecała pomoc, skończyły sie na obietnicach w związku z tym kupujemy Snoopkowi jedzenie z naszych zebranych funduszy..tym wieksze podziekowania dla Radka, ze Nas nie opuszcza:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bardzo dziękuję za zdjęcia Snoopka, stęskniłem się za jego pyszczydłem:)
A co do deklaracji, to nie wyobrażam sobie jak mógłbym się zadeklarować, a później zapomnieć o tym. Nawet gdybym miał sytuację losową to na pewno bym poinformował i starał się po "wyprostowaniu" sytuacji wpłacać dalej:)

• 2 weeks later...
Posted

Otrzymałam odpowiedź na moje ogłoszenie Snoopiego z Gumtre, cyt;

"Witam przeczytalam ten wstep i cala reszte i to co sie z nim dzialo to okropne mój piesek jest w domu spi w domu spi w łóżku chcialabym zaadoptowac tego pieska na pewno by spal w domu ale boje sie ze ten mój obeny pies bd. mu dokuczal gryzl albo cos w tym stylu bo to tez PIES a nie suczka i do tego mlodszy"

Odpisałam tej Pani, ze skontaktuję sie z opiekunem Snoopiego i jej odpiszę. Nesca, napisz, co o tym sądzisz . Pani ma serce do zwierząt, ale z tego co wiem, Snoopi nie przepada za innymi psami, a i pani też ma psa, który nie wiadomo jak zareaguje na drugiego.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
niestety, juz za pózno...Snoopek dzis odszedl za TM...zasnął.....zegnaj psiaku:(:(

Nie mogę uwierzyć... nie spodziewałam sie takiej informacji... Czy odszedł nagle, czy oprócz chorych stawów coś mu dolegało?

Żegnaj kochana psinko...