edit_f Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 z wczorajszego spaceru.. ja przepraszam, że takie niezbyt ładne, a psina przecież taka śliczna :loveu:, ale deszcz kapał mi do oczu, a psiak dość żywotny :) Quote
AMIGA Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 :lol: Dość żywotny to dość delikatnie powiedziane :lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 cudny no brak mi słów!!!!!! Quote
jurmar98 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 O rany....Słuchajcie ,to jego trzeba teraz wystawić na licytację.Zdobędzie kupę pieniędzy i będzie na inne sznupy. Quote
jurmar98 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A tak na serio.Może szkoda go do adopcji,czy nie lepiej zrobić akcję poszukiwania właściciela.Bo nie wierzę ,by mógł zostać wyrzucony. Quote
malawaszka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 jurmar a zaglądałeś na aukcję zegarkową? :cool3: :loveu: :multi: nie znalazłam ogłoszeń, że ktoś szuka takiego psa :niewiem: jak ktoś szuka to znajdzie ogłoszenia Grassika Quote
AMIGA Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 jurmar98 napisał(a):A tak na serio.Może szkoda go do adopcji,czy nie lepiej zrobić akcję poszukiwania właściciela.Bo nie wierzę ,by mógł zostać wyrzucony. Tylko gdzie szukać tego właściciela? Cieszyn to taka "przelotowa" miejscowość, że on mógl zwiać np. jakiemuś turyście znad morza, czy nawet z Czech, albo skądkolwiek. A przecież w schronisku jakoś nikt go nie szukał. No i nie każdy wie, że jest taka strona, czy blog o sznaucerach. We wtorek jak będę u niego to go jeszcze odwrócę kołami do góry i dokładniej go przeszukam na okoliczność obecności tatuażu Quote
ariss Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 :crazyeye:on jest PIĘKNY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ariss napisał(a)::crazyeye:on jest PIĘKNY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Od początku to mówiłam. On jest po prostu do zakochania. :loveu::loveu: Quote
jurmar98 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 malawaszka napisał(a):jurmar a zaglądałeś na aukcję zegarkową? :cool3: :loveu: :multi: nie znalazłam ogłoszeń, że ktoś szuka takiego psa :niewiem: jak ktoś szuka to znajdzie ogłoszenia Grassika Jasne,ma już na ponad miesiąc w hoteliku,ale mam nadzieję,że tyle nie posiedzi i wystarczy jeszcze na innego sznupa. Cioteczki jest gdzieś banerek tej cudowności? Quote
AMIGA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 On ma pewnie już ze dwa miesiące zapewnione. Ale oczywiście mam nadzieję, że to jemu nie będzie potrzebne. Jak złapię chwilkę czasu to zrobię zestawienie jego "przychodów". On już jest całkiem majętnym facetem - byłby niezłą partią dla jakiejś dziewczyny :evil_lol: Ja też wczoraj przesiedziałam dobrych parę godzin na wertowaniu ogłoszeń o zagubionych sznauciach. Ale nic takiego nie znalazłam :-( Quote
malawaszka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 AMIGA napisał(a):On ma pewnie już ze dwa miesiące zapewnione. Ale oczywiście mam nadzieję, że to jemu nie będzie potrzebne. Jak złapię chwilkę czasu to zrobię zestawienie jego "przychodów". On już jest całkiem majętnym facetem - byłby niezłą partią dla jakiejś dziewczyny :evil_lol: częściowe rozliczenie masz na pierwszej stronie - tam wpisałam pieniązki o których wiem - część z nich jest u mnie jeszcze Quote
AMIGA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 malawaszka napisał(a):częściowe rozliczenie masz na pierwszej stronie - tam wpisałam pieniązki o których wiem - część z nich jest u mnie jeszcze To u mnie jest jeszcze 200 zł od doktora-sponsora od "piranii" 50 zł z bazarku podkoszulkowego (miało być na Gabi) od edit_f 63 zł Czyli razem jest u mnie 313 zł Quote
malawaszka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 AMIGA napisał(a):To u mnie jest jeszcze 200 zł od doktora-sponsora od "piranii" 50 zł z bazarku podkoszulkowego (miało być na Gabi) od edit_f 63 zł Czyli razem jest u mnie 313 zł a u Ciebie nie jest też jeszcze 100 zł po Gabi? bo mnie tak wyszło, u mnie jest 100 zł dla Grassika (zerduszko, marako i Tekla64) Quote
AMIGA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 malawaszka napisał(a):a u Ciebie nie jest też jeszcze 100 zł po Gabi? bo mnie tak wyszło, u mnie jest 100 zł dla Grassika (zerduszko, marako i Tekla64) Jest u mnie wpłata 100 zł od Berii (to chyba o tej kwocie mówimy?) Właśnie napisalam do Ciebie na pw o tym Nie wymieniałam tej kwoty już drugi raz, skoro Ty ją wypisałaś. Czy dobrze rozumuję? Wróciłam do pierwszego postu i - wszystko gra :-) Quote
malawaszka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 no to GIT! :loveu::loveu::loveu: :multi: szukamy domku dla Grassa i bierzemy się za następnego! Quote
AMIGA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Byle był taki sam kochany!! Śmieją się ze mną cioteczki, które jeżdżą ze mną do hotelu, że dopiero teraz pooznaję co to znaczy wyprowadzanie psów na spacerki. Bo dotąd miałam dziadziusie i babcię, które szły sobie statecznie, a teraz mam naprawdę wyzwanie. Ale one nie pamiętają, że ja mam też sznaucerkę i mam już wprawne ręce i nawet płuca, bo moja Amiga to przecież ręce z płucami wyrywała :evil_lol: Quote
AnkaG Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ciocia Amiga trenuje biegi przez przeszkody :diabloti: Quote
zerduszko Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 MAłąwaszka, za kogo chcesz sie brać?? Za Lune..... :mad: Nie podejrzewałam Cię. :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 zerduszko napisał(a):MAłąwaszka, za kogo chcesz sie brać?? Za Lune..... :mad: Nie podejrzewałam Cię. :eviltong: co Ty? musiałabym nie lubić AMIGI, żeby jej mojego pachrusta do hotelu wstadzić :evil_lol: Quote
AMIGA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 malawaszka napisał(a):ale ze wspomaganiem :lol: Czy masz na myśli obniżony środek ciężkości z pewnych powodów ? :mad::evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A na allegro, to co widziałam :razz: Znaczy czyj język. Quote
AnkaG Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 AMIGA napisał(a):Czy masz na myśli obniżony środek ciężkości z pewnych powodów ? :mad::evil_lol: Bła ha ha - ale Amiga wymysliłaś. :roflt:Jej chodziło na pewno o siłę pociągową w postaci Gronia. :lol: Przypomniało mi sie jak w zimie wylądowałm tyłkiem w wielkiej kałuży wody. Zaczęła sie odwilż, na ulicy była szklanka a ja goopia wyszłam z czwórka na smyczach. No i pojawił się daleko kot ... Quote
Zofija Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Poszukuje wolontariusza z wrocławia lub okolic do sprawdzenia domku adopcyjnego z okolic wrocławia. Jak znacie kogos to napiszcie do mnie plizzzzzzzzzzzz Quote
Recommended Posts