Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łeeeeeeeeeeeee poszukałaś w googlach? A ja chciałam oglosić wielki konkurs ale żeby tak z głowy :cool3:
Ale zresztą jaki to wielki konkurs z nagrodą 20-zlotową ??:oops:

Ale czy się moje skojarzenie nie zgadza? Obaj czarni, obj temperamentni i obaj radośni

Posted

Mój syn grał troche w tenisa, a ja niestety tylko mogłam patrzeć. I baaardzo mi się podoba tenis (głównie męski, bo jest ostry i szalony)
No to słowo się rzekło - 20 zł dorzucam do kasy naszych sznauciów:p

Posted

Maracik już zdrowy-nie kaszle ,strupy zeszły.W poniedziałek ostatnia wizyta u weta.Jak stwierdziła Pani ,zaczyna pokazywać różki (wiadomo-natura sznupa).W domu już zachowuje czystość.Śpi jak się było można domyślać z Panią,spacery uwielbia- a ma gdzie spacerować.

Posted

"Rogi"-to jak wywnioskowałem m.ni skakanie na ludzia o ile coś się bardzo chce.Dziś otrzymałem od Pani list (ze zwrotem drugiego kompletu fotografii Marata,który przez roztargnienie zostawiłem w Krynicy)Pani napisała,że mały ma się coraz lepiej,bo trzeba było już rozluźnić zapięcie obroży i szelek.Że piękny to wiadomo,ale Pani zachwyca się jego inteligencją.Czasem tylko "płacze" we śnie i wszystkim jest go szkoda .Uszy jednak dalej są leczone.I jeszcze raz serdeczne podziękowania dla wszystkich,którzy uwożliwili zdobycie takiego przyjaciela.A w ogóle z całego listu bije nuta zachwytu i miłości (oczywiście do mnie ,a nie jakiegoś tam czworonoga)

Posted

jurmar98 napisał(a):
A w ogóle z całego listu bije nuta zachwytu i miłości (oczywiście do mnie ,a nie jakiegoś tam czworonoga)

:roflt:

a poza tym to cudowne wieści :loveu::loveu::loveu: lepiej chłopak nie mógł trafić - no - chyba że trafiłby do mnie :evil_lol:

Posted

Albo do mnie. Ja byłam w nim zakochana bez pamięci. Zawsze marzyłam o czarnym średniaku, ale jak "byłam na kupnie" to mi się tylko pieprzaczka trafiła

Posted

Fajnie Cioteczki,że deklarujecie się u kogo Marat miałby tak fajnie.Dla rozstrzygnięcie proponuję-Amiga bierze Broka,Malawaszka-Supełkę i mamy parę problemów z głowy

Posted

jak uda mi się wytłumaczyć Lunie, że duże psy to nie mordercze bestie, no i jak zrobimy ogrodzenie :placz: no i jak TZ będzie miał już taką wielką dziurę w brzuchu, że zgodzi się na trzeciego psa :lol:

Posted

A ja dopiero jak wygram w totka i kupię domek z ogródkiem. Bo do mojego mieszkania w bloku i to położonego we wspaniałej dzielnicy N.Huta niestety - trzeciego psa już nie mogę wziąć:shake:

• 1 month later...
Posted

Mam nowe wieści z domku Marata.Zarówno złe jak i dobre.
Złe-uszy dalej nie wyleczone psianka ciągle trzepie ucholkami,ale zrobiono wymaz ,zostanie posłany do Krakowa(wymaz,nie Marat) i będzie dalej leczony (Marat,nie wymaz).Psianka musiała mieć jakieś przejścia z facetami,bo na niektórych mężczyzn próbuje się rzucać.
Dobre-Panie zakochane w Maracie.Twierdzą,że bardzo zachowaniem przypomina ich poprzedniego sznupa (charakterek),bardzo lubi pieszczoty,zwłaszcza przed snem (śpi oczywiście z Panią) i nawet jak coś zbroi ,to nie da się na niego gniewać.Przytył (no cóż kastracja robi swoje),ale Pani nie ma serca odmówić mu podjadania,bo niestety nauczył się "żebraniny".
C.d za jakieś 2-3 tygodnie.

Posted

Jurmar po przeczytaniu pierwszego zdania serce mi stanęło - oj będziesz mnie miał na sumieniu :mad:

Dobrze, że wymaz pobrany - teraz jak wcelują dobrym antybiotykiem to będzie dobrze! pewnie ma tam ropę błękitną, e.coli i co ino tylko :mad: polecam krople CHRONICIN - upuje się je na receptę od weta ale w Czechach są - w Pl niedostępne co uważam za paranoję bo są rewelacyjne na takie przewlekłe zapalenia bakteryjne powikłane grzybami

Posted

I mnie serce zamarło ,ak przeczytałam, że są złe wieści :mdleje::mdleje:
Biedactwo, napewno go te uszka boląA co do kastracji, to ufffffffffffff nie możesz na nas tego zwalić, bo my go przywiozłyśmy już wykastrowanego