AMIGA Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 No to konkurs - daję 20 zł na nasze psiaki jak kto mi powie kto to Marat Safin Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 HA!!!! TO jest Marat safin :crazyeye: :loveu: tenisista rosyjski - Tatarrrr i to w moim wieku ahhhhhh :iloveyou: mniam mniam :evil_lol: Quote
AMIGA Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 łeeeeeeeeeeeee poszukałaś w googlach? A ja chciałam oglosić wielki konkurs ale żeby tak z głowy :cool3: Ale zresztą jaki to wielki konkurs z nagrodą 20-zlotową ??:oops: Ale czy się moje skojarzenie nie zgadza? Obaj czarni, obj temperamentni i obaj radośni Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 no pewnie, że poszukałam bo w zyciu by mi się nie mogło nic skojarzyć bo nie ogladam tenisa :lol: ;) Quote
AMIGA Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Mój syn grał troche w tenisa, a ja niestety tylko mogłam patrzeć. I baaardzo mi się podoba tenis (głównie męski, bo jest ostry i szalony) No to słowo się rzekło - 20 zł dorzucam do kasy naszych sznauciów:p Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 no to dopisuję do Brokowych:lol: Quote
AMIGA Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ok, czego się nie robi dla tych naszych psiaków Quote
weszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Haha a ja wiedziałam z głowy :) Niezłe ciacho na tym zdjęciu ;) Więcej takich fajnych konkursów, a kasy będzie a kasy :D Quote
AMIGA Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No widzisz - malawaszka nie dała nikomu szans:mad: Ale drugich 20 zł już nie wpłacam :evil_lol: Quote
jurmar98 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Maracik już zdrowy-nie kaszle ,strupy zeszły.W poniedziałek ostatnia wizyta u weta.Jak stwierdziła Pani ,zaczyna pokazywać różki (wiadomo-natura sznupa).W domu już zachowuje czystość.Śpi jak się było można domyślać z Panią,spacery uwielbia- a ma gdzie spacerować. Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Jurmar dzięki za wieści :loveu: a na czym polega pokazywanie rogów? Pani sobie radzi z piłowaniem ich? :mad: Quote
weszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hahaha czyli jednak sznaucero-różki się pokazują. Niech pani im za bardzo nie daje urosnąć ;) Quote
jurmar98 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 "Rogi"-to jak wywnioskowałem m.ni skakanie na ludzia o ile coś się bardzo chce.Dziś otrzymałem od Pani list (ze zwrotem drugiego kompletu fotografii Marata,który przez roztargnienie zostawiłem w Krynicy)Pani napisała,że mały ma się coraz lepiej,bo trzeba było już rozluźnić zapięcie obroży i szelek.Że piękny to wiadomo,ale Pani zachwyca się jego inteligencją.Czasem tylko "płacze" we śnie i wszystkim jest go szkoda .Uszy jednak dalej są leczone.I jeszcze raz serdeczne podziękowania dla wszystkich,którzy uwożliwili zdobycie takiego przyjaciela.A w ogóle z całego listu bije nuta zachwytu i miłości (oczywiście do mnie ,a nie jakiegoś tam czworonoga) Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 jurmar98 napisał(a):A w ogóle z całego listu bije nuta zachwytu i miłości (oczywiście do mnie ,a nie jakiegoś tam czworonoga) :roflt: a poza tym to cudowne wieści :loveu::loveu::loveu: lepiej chłopak nie mógł trafić - no - chyba że trafiłby do mnie :evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Albo do mnie. Ja byłam w nim zakochana bez pamięci. Zawsze marzyłam o czarnym średniaku, ale jak "byłam na kupnie" to mi się tylko pieprzaczka trafiła Quote
jurmar98 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Fajnie Cioteczki,że deklarujecie się u kogo Marat miałby tak fajnie.Dla rozstrzygnięcie proponuję-Amiga bierze Broka,Malawaszka-Supełkę i mamy parę problemów z głowy Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 jak już to ja Broka :lol: potrzebny mi duży obrońca Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 jak uda mi się wytłumaczyć Lunie, że duże psy to nie mordercze bestie, no i jak zrobimy ogrodzenie :placz: no i jak TZ będzie miał już taką wielką dziurę w brzuchu, że zgodzi się na trzeciego psa :lol: Quote
jurmar98 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 No to rozpoczynaj intensywniejsze wiercenia Quote
AMIGA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 A ja dopiero jak wygram w totka i kupię domek z ogródkiem. Bo do mojego mieszkania w bloku i to położonego we wspaniałej dzielnicy N.Huta niestety - trzeciego psa już nie mogę wziąć:shake: Quote
jurmar98 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mam nowe wieści z domku Marata.Zarówno złe jak i dobre. Złe-uszy dalej nie wyleczone psianka ciągle trzepie ucholkami,ale zrobiono wymaz ,zostanie posłany do Krakowa(wymaz,nie Marat) i będzie dalej leczony (Marat,nie wymaz).Psianka musiała mieć jakieś przejścia z facetami,bo na niektórych mężczyzn próbuje się rzucać. Dobre-Panie zakochane w Maracie.Twierdzą,że bardzo zachowaniem przypomina ich poprzedniego sznupa (charakterek),bardzo lubi pieszczoty,zwłaszcza przed snem (śpi oczywiście z Panią) i nawet jak coś zbroi ,to nie da się na niego gniewać.Przytył (no cóż kastracja robi swoje),ale Pani nie ma serca odmówić mu podjadania,bo niestety nauczył się "żebraniny". C.d za jakieś 2-3 tygodnie. Quote
malawaszka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Jurmar po przeczytaniu pierwszego zdania serce mi stanęło - oj będziesz mnie miał na sumieniu :mad: Dobrze, że wymaz pobrany - teraz jak wcelują dobrym antybiotykiem to będzie dobrze! pewnie ma tam ropę błękitną, e.coli i co ino tylko :mad: polecam krople CHRONICIN - upuje się je na receptę od weta ale w Czechach są - w Pl niedostępne co uważam za paranoję bo są rewelacyjne na takie przewlekłe zapalenia bakteryjne powikłane grzybami Quote
AMIGA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 I mnie serce zamarło ,ak przeczytałam, że są złe wieści :mdleje::mdleje: Biedactwo, napewno go te uszka boląA co do kastracji, to ufffffffffffff nie możesz na nas tego zwalić, bo my go przywiozłyśmy już wykastrowanego Quote
Recommended Posts