leni356 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mam fajny domek pod Krakowem z dużym ogrodem, warunki idealne. Pani chciała Argosa, ale Argos nie toleruje kotów, a pani ma jednego w domu, do tego bardzo ukochanego. Pomyślałam że zaproponuję jej Gronia. Co myślicie? Domek do sprawdzenia, ale pani jest tak miła ze aż chce się z nią rozmawiać. Dwa warunki domku: musi lubić koty i być wykastrowany Quote
malawaszka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 wykastrowany jest, a z kotami nie wiadomo - AMIGA jest jak sprawdzić? Quote
AMIGA Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Teoretycznie jest jak sprawdzić. Praktycznie też jest, o ile jakiś kot zechce akurat nam przeparadować przed nosem. Na 80 % jutro Groń bęzie miał sesję fotograficzną. Wstępnie się umówiłam z Patią. Quote
zerduszko Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale żeby w tym głosowaniu nie było takich przepychanek jak w krakvecie sierpniowym :eviltong: Quote
ariss Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Grass jest świetne i bardzo do niego pasuje:loveu: ja juz głosuje na to imię:eviltong: Quote
monita Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Grass rewelacja :razz: Też już głosuję ;) Do piątku jestem dyspozycyjna, więc chętnie pomogę. Zaproponowałabym podstrzyżyny ale brakuje mi ostrza w maszynce :shake: Quote
AMIGA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 monita napisał(a):Grass rewelacja :razz: Też już głosuję ;) Do piątku jestem dyspozycyjna, więc chętnie pomogę. Zaproponowałabym podstrzyżyny ale brakuje mi ostrza w maszynce :shake: No ale bez ostrza to ani rusz :cool1: Quote
monita Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Mam ale takie, które strzyże bardzo krótko :oops: Quote
AMIGA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ja mam maszynkę, ale ona chyba jest za słaba na te kłaki, które ma nasz czarnulek. A poza tym ta moja maszynka jest "u ludzi" Quote
AMIGA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Słuchajcie - mam wszystko załatwione. W piątek koło godz. 15 zabieram Gronia do salonu :multi: do Izy (tej od Doliny Rivendell) - będzie full serwis - kąpiel, golenie i na koniec zdjęcia. Quote
malawaszka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 huuraaaaa :laola: a ja własnie kombinowałam obcinanko w salonie Na Ruczaju :lol: ale się cieszę :loveu: Quote
AMIGA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Iza mu od razu wyciągnie szwy. Mówi, że zawsze swoim psom wyjmuje szwy, o ile nie są za bardzo wrośnięte. Jakby się nie udało, to w drodze powrotnej wstapię z nim do Arwetu i tam mu wyciągną Quote
malawaszka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 :klacz: cudnie!!!!!!!! i oceni fachowym okiem chłopaka - i na wystawę wyszykuje :loveu: :evil_lol: Quote
monita Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 AMIGA napisał(a):Słuchajcie - mam wszystko załatwione. W piątek koło godz. 15 zabieram Gronia do salonu :multi: do Izy (tej od Doliny Rivendell) - będzie full serwis - kąpiel, golenie i na koniec zdjęcia. Uuuuu... już jestem ciekawa jak będzie wyglądać :razz: PS. Gdzie jest ten salon (nie mam weny żeby doprowadzić Zulę do porządku) to może też się umówię z wizytą :roll: Quote
weszka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ale super :multi: Amiga spisałaś się na medal :multi: Ja przepraszam że zawaliłam ale akurat mam taki durny czas w robocie, za tydzień wyjeżdżam na 2 dni do Holandii i przygotowań do prezentacji tam jest sporo. To ja jeszcze kciukam za test koci! Co do imienia - też mi się podoba Grass - haha Ewa podobnie jak Gass więc nie dziwota że Ty też jesteś za ;) Quote
AMIGA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ANIMALIS - to sklep i salon. Ja tam trafiam na pamięć. Ale znajdziesz ich strone w necie Quote
malawaszka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ZAPRASZAM na swietny bazar od jurmara98!!!! :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/szwajcarski-zegarek-adriatica-nowy-na-sznaucera-do-10-09-a-145589/#post12899500 Quote
sacred PIRANHA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ja też jestem za Grass...ciekawe czemu:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ja też jestem za Grass...ciekawe czemu:evil_lol: bo ładnie brzmi :diabloti: tylko nie wiem na ile medialne do ogłoszeń :roll: no ale mniejsza o to - ważne zeby znalazł dom!!!! i to szybko! Quote
jurmar98 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cioteczki,a czemu taki piękniacz nie ma banerka?.Niepotrzebny? Quote
AMIGA Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 jurmar98 napisał(a):Cioteczki,a czemu taki piękniacz nie ma banerka?.Niepotrzebny? Pewnie, że potrzebny. Ale może poczekajmy na zdjęcia w nowej fryzurce? Quote
malawaszka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 to juz jutro :multi::loveu: Quote
weszka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Już sobie wyobrażam jaki będzie piękny po fryzjerze! Quote
jurmar98 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Szkoda,że nie dam rady przyjechać w tym tygodniu i zobaczyć go jako kudłacza,bo wypadł mi niespodziany wyjazd do Warszawy.Muszę przyznać,że maluch podoba mi się właśnie taki kudłaty.Zresztą uważam,że sznupy wlaściwie ostrzyżone wyglądają dostojniej,ale lekko kudłate sympatyczniej.Przyjemnych postrzyżyn (zarówno dla Cioteczek jak i delikwenta) Quote
malawaszka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Jurmar a którędy jedziesz do Wawy? :oops: Quote
Recommended Posts