Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podaję rozliczenie tych finansów, które są u mnie na koncie

ROZLICZENIA:
100 zł zostało po GABI u AMIGI
200 zł od doktora-sponsora
50 zł sacredPIRANHA
63 zł z bazarku podkoszulkowego (miało być na Gabi) od edit_f
68 zł z bazarku malawaszki (rzeczy od arris ?)

Czyli u mnie na koncie jest 481 zł.

Groń przebywał w hotelu od 26.08 do 12.09. czyli 17 dób (tfu dni i nocy :evil_lol:) Bo nie liczę już chyba dnia w którym wyjechał. Gdyby Pan Tomek liczył ten dzień, to będzie 18 dni i nocy

Pierwsza wersja - 17 dób = 255 zł

Druga wersja - 18 dób = 270 zł

U mnie zostaje więc albo 226 zł (pierwsza wersja)
albo 211 zł (druga wersja )

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawiałam z nową Pańcią Grosika - byłam wtedy u missieek robić zdjęcia i zapomniałam zapytać o imię :oops: ale to mało ważne, chłopak ma zapalenie uszu - te strupy to od zapalenia popękały mu naczynka biedakowi :-( będzie leczony i mam nadzieję, ze szybko się uda mu ulżyć bo to ból przecież straszny! Słyszałam jak szczeka :loveu::lol: Pani zachwycona, zakochana, nie zraża się, że urwis na stół potrafi wskoczyć :mad: tylko będzie z nim pracowała - będzie dobrze :loveu:

Posted

Anopsiaki w schronach to wszytko łapią :cool3: Na stół wskakuje - no przecież to średniak - wulkan energii i pomysłowości. :eviltong:

Dobre wieści z domku. :lol:

Posted

[quote name='AMIGA']
U mnie zostaje więc albo 226 zł (pierwsza wersja)
albo 211 zł (druga wersja )

Mamy następne 200 zł od mojego doktora - sponsora:loveu:.
Komentarz był taki - narazie interes mi idzie dobrze, jak będzie gorzej to ........ Oby to nie znaczyło, że jak mu gorzej pójdzie, to my go będziemy musieli utrzymywać :cool3:;)

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi::multi::multi:CUDNIE!!!!!

Wygląda na to, że powinnyśmy sie cieszyć, że kobitki chorują. Nieeee, może lepiej patrzećna to z tej strony - żeby jak najwięcej kobietek chciało mieć dzieci :evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Wygląda na to, że powinnyśmy sie cieszyć, że kobitki chorują. Nieeee, może lepiej patrzećna to z tej strony - żeby jak najwięcej kobietek chciało mieć dzieci :evil_lol:

ano :lol:

zerduszko napisał(a):
Coś o jakich bocianach w jakiejś galerii czytałam :lol!:

boćki odleciały :diabloti:

Posted

Nowe imię psiaka to Marat (tak jak poprzedni sznaucer Pań).Dochodzi już do zdrowia,jest po drugiej wizycie u weta (dostał 2 zastrzyki).Nie drapie się już i nie trzęsie ucholami,przeszedł też kaszel.Szczególnie upodobał sobie młodszą Panią,za którą aż piszczy gdy ta wychodzi do pracy.Parę razy jeszcze obsikał domek dlatego jest wyprowadzany co 2-3 godziny ( no i fajnie-odrobi sobie to siedzenie w boksie).Czyli jest dobrze,a Panie coraz bardziej zakochane.