sacred PIRANHA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 malawaszka napisał(a): Grass - też ładnie :smokin: pewnie że ładnie :evil_lol: rozumiem ,że zabraliście go do hoteliku i szukacie piniędzów? pozostało mi troszkę pieniążków po suni Majce więc deklaruję50zł jednorazowej wpłaty...ehhh zakochałam się:loveu: Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Malawaszko - może Ty do jakiego lekarza od brylów idź :evil_lol: Jaie cudeńkooooooooooooooooooo http://i27.tinypic.com/zwavbd.jpg Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):pewnie że ładnie :evil_lol: rozumiem ,że zabraliście go do hoteliku i szukacie piniędzów? pozostało mi troszkę pieniążków po suni Majce więc deklaruję50zł jednorazowej wpłaty...ehhh zakochałam się:loveu: :loveu::multi::multi::multi: dziękujemy!!! AMIGA dawaj konto Piranii :loveu: AMIGA napisał(a):Malawaszko - może Ty do jakiego lekarza od brylów idź :evil_lol: nie póde :obrazic: Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 malawaszka napisał(a)::loveu::multi::multi::multi: dziękujemy!!! AMIGA dawaj konto Piranii :loveu: Juz lecęęęęęęęęęę Quote
sacred PIRANHA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 poszedł przelew moje drogie ciotki :diabloti: buziaki i ide płakać że go nie mogę wziąć:placz: Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):poszedł przelew moje drogie ciotki :diabloti: buziaki i ide płakać że go nie mogę wziąć:placz: płacz i płać - tak jak my :evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):poszedł przelew moje drogie ciotki :diabloti: buziaki i ide płakać że go nie mogę wziąć:placz: Nie musisz Ty go brać. Ja Ci go moge dowieźć :evil_lol: A tak na serio, to chociaż chłopaka jeszcze nie znam, to już widzę, ze to radosny, przyjacielski i z zerem agresji pies. No chyyyyyba, że był jeszcze pod działaniem narkozy. Ale kikutkiem machał na kazde słowo skierowane do niego - nawet jak mu wytykałysmy w "błękitnej strzale", że smierdzi jak skunks :evil_lol: Quote
agamika Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 nawet jak mu wytykałysmy w "błękitnej strzale", że smierdzi jak skunks :evil_lol: oooo..przepraszam bardzo, mysle ze za to skunks mógłby sie obrazic i nie przypominam sobie żebym uzywała takiego porównania .. skunksy tez"ludzie" :eviltong: Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):poszedł przelew moje drogie ciotki :diabloti: Tój przelew jak strzała już do mnie dotarł - 50 zł :loveu: wielkie dzieki w imieniu Gronia Quote
sacred PIRANHA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 same strzały no:evil_lol: nazwijcie go Grom:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):same strzały no:evil_lol: nazwijcie go Grom:diabloti: łoohohooo MOCNA rzecz :evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 malawaszka napisał(a):a co tu tak pusto? A co tu tak pusto? ;) Quote
weszka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Przełamuję pustkę :) i zaglądam. Kombinuje żeby w weekend podjechać do Gronia zrobić mu chociaż zdjecia bo na strzyżenie to cioteczko Amigo musimy się wybrac razem :) Quote
malawaszka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 weszka napisał(a):Przełamuję pustkę :) i zaglądam. Kombinuje żeby w weekend podjechać do Gronia zrobić mu chociaż zdjecia bo na strzyżenie to cioteczko Amigo musimy się wybrac razem :) yes yes yes :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Miałam wieści o Groniu - Pan Tomek stwierdził, że psiak jest wesolutki i jest straaaaaasznym łasuchem. Tylko biedak w tym kołnierzu musi paradować. A ja się głupi nawet nie zapytałam w klinice tam w Cieszynie, czy on ma rozpuszczalne szwy, czy zwykle :oops: Quote
malawaszka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 AMIGA napisał(a):Miałam wieści o Groniu - Pan Tomek stwierdził, że psiak jest wesolutki i jest straaaaaasznym łasuchem. Tylko biedak w tym kołnierzu musi paradować. A ja się głupi nawet nie zapytałam w klinice tam w Cieszynie, czy on ma rozpuszczalne szwy, czy zwykle :oops: AMIGA? :icon_roc: Quote
AMIGA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 malawaszka napisał(a):AMIGA? :icon_roc: No cssssoooooooooo:roll: Quote
malawaszka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 i co tam u chłopaka? miał dziś odwiedziny? :loveu: Quote
AMIGA Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Była u niego agamika wczoraj i wzięła go na spacerek. Trzeba chłopaka poobserwować, bo drżały mu tylne łapki tak samo jak w dzień, kiedy go przywiozłyśmy. Wtedy myślałyśmy, że to pozostałość po narkozie. Weszka twierdzi, że może tak być z powodu emocji. No ale obserwować go trzeba. Ja będę u niego we wtorek i może przejadę się z nim do "naszych" wetów. Niech go zobaczą a przy okazji założy mu się książeczkę Quote
AMIGA Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nie dostałyśmy książeczki, tylko zaświadczenia szczepienia i kartkę z kodami chipa Quote
jurmar98 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Piękny jest.Ale czy rzeczywiście taki chudy,czy mi się tylko wydaje. Malawaszko-może rzeczywiście przeznaczyć zegarek na niego? Cioteczko Amigo powiedz P.Tomkowi,żeby nie robił trudności jeślibym chciał malucha odwiedzić. Quote
Recommended Posts