Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GROŃ - trafił do schroniska w Cieszynie w lipcu, to bardzo fajny pies, łagodny, przyjacielski, posłuszny - tylko wiemy o nim na chwilę obecną. W tej chwili AMIGA i agamika :Rose: jadą z chłopakiem z Cieszyna do Wieliczki do hoteliku więc więcej o jego charakterze będzie wiadomo niebawem jak dziewczyny go poznają.
Jest wykastrowany

Mile widziane wsparcie bazarkowe, jednorazowe wpłaty na hotelik, deklaracje, chociaż tu myślę, że chłopak długo nei posiedzi, tylko ogłaszać trzeba

Do ogłoszeń można póki co namiary na mnie:
[email protected]
608 464 683

Zdjęcia jeszcze ze strony schroniska, by Dea

:loveu:

Chłopak miód malyna :loveu:

ROZLICZENIA:
100 zł zostało po GABI u AMIGI
50 zł od Tekli64
20 zł marako (było dla Gabi, ale Gabi w domku)
30 zł zerduszko
200 zł od doktora-sponsora
50 zł sacredPIRANHA
63 zł z bazarku podkoszulkowego (miało być na Gabi) od edit_f
68 zł z bazarku malawaszki (rzeczy od arris)

SUMA: 581 zł

HOTEL:
Groń przebywał w hotelu od 26.08 do 12.09. czyli 17 dób (tfu dni i nocy :evil_lol:) Bo nie liczę już chyba dnia w którym wyjechał. Gdyby Pan Tomek liczył ten dzień, to będzie 18 dni i nocy

Pierwsza wersja - 17 dób = 255 zł
Druga wersja - 18 dób = 270 zł

Pieniązki, które zostają idą na utrzymanie Broka
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/sznaucer-mix-przeswietny-przepiekny-duzy-brok-szuka-domu-krakow-145080/#post12853294

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ło mamo jak takie cudo trafiło do schronu:crazyeye:

wpłate moge dopiero zrobić we wrześniu jak jakiś grosz wpadnie!ale zaraz szukam jakiś rzeczy na bazarek

Posted

No i Groń :loveu: już w hotelu.
Jest wspaniały, choć był jeszcze trochę pijaniutki jak go zabierałyśmy. Trochę się po drodze ożywił, ale jednak biedak był do końca jeszcze pod wpływem narkozy, bo jak wysiadł w hotelu to wszystkie mięśnie mu drgały.
Nie za bardzo jest fajnie, bo trzeba mu było założyć kołnierz, bo strasznie się interesował co mu tam zrobili. A w kołnierzu w boksie będzie mu nie za wygodnie.
Ale tak w ogóle to jest strasznie kochany. Jeszcze pół śpiący w lecznicy a merdał do nas ogonkiem. Strasznie chciał do nas przejśc do przodu "błękitnej strzały". Pozwolił się dzisiaj całkiem spokojnie wepchnąć do samochodu, wydaje się więc nie byc "charakternym" psem. Ale co z niego wyjdzie jak całkie się zadomowi to się okaże.
Dzisiaj biedaczek musi być jeszcze na czczo, a w piątek ma dostać jeszcze raz antybikotyk.
A tu kilka fotek , resztę wstawi agamika . Aaaa i agamika wnioskuje o zmanę imienia, bo jakoś się to imię nie chce zapamiętać
A tuj Groń w całej okazałości po przyjeździe do hotelu.
Czekamy na weszkę z maszynką, bo bez tego ani rusz :p

Posted

malawaszka napisał(a):
i aparatem boście ciotki porozmazywały Gronia na zdjęciach :evil_lol:

No patrz Pani, a ja myślałam, że to zamazanie to z powodu tego, że patrzę na zdjęcia bez okularów

Posted

AMIGA napisał(a):
No patrz Pani, a ja myślałam, że to zamazanie to z powodu tego, że patrzę na zdjęcia bez okularów

jest jeszcze opcja, że chłopak niewyraźny jeszcze był po narkozie

Posted

ototototo :evil_lol:
Szwoniła do mnie Dea, baaardzo prosi o wstawienie linku Gronia gdzies na stronie Cieszyńskiej - Ty będziesz wiedziała malawaszko gdzie to. Bo ona nie ma już czasu na wchodzenie na dogo

Posted

Grosz ? Grosik ? ?????!!!!!

:mad: :angryy:

jak już to ewentualnie Milion mógłby się nazywać a nie .. :mad:

chyba w Cieszynie zaczynają konkurować z krk schroniskiem w wymyślaniu imion :P
ale Stodoła dalej prowadzi

hmmm.. zaraz powstawiam trzeźwe foty ..... :cool1:

Posted

Agamika ćwicz pamięć i nie kombinuj z imieniem ;)
Swoją drogą rzeczywiście dość jest hmmm... oryginalne i trochę kiepskie do wymawiania i rozumienia przez psa ;)

Posted

[quote name='agamika']Grosz ? Grosik ? ?????!!!!!

:mad: :angryy:

jak już to ewentualnie Milion mógłby się nazywać a nie .. :mad:

chyba w Cieszynie zaczynają konkurować z krk schroniskiem w wymyślaniu imion :P
ale Stodoła dalej prowadzi

hmmm.. zaraz powstawiam trzeźwe foty ..... :cool1:

Milion :lol:

nooo chyba agamika zapiła bo coś fot nie widać... a miały trzeźwe być :evil_lol:

[quote name='weszka']Agamika ćwicz pamięć i nie kombinuj z imieniem ;)
Swoją drogą rzeczywiście dość jest hmmm... oryginalne i trochę kiepskie do wymawiania i rozumienia przez psa ;)

jak chłopaka poznacie lepiej to powiecie czy to imię rzeczywiście do niego nie pasuje - no i czy na nie nie reaguje bo jak nie to można spokojnie dobrać takie, które będzie pasowało

Posted

Mam wieści z hotelu.
Groń przespał ładnie w kołnierzu całą noc.
Pan Tomek go żałuje - woła, że nie cierpi tych chełmofonów, bo pies biedak nawet się napić nie może w tym na głowie.
Własnie miał Groniek iść na spacerek, tylko Pan Tomek się pytał, czy on łagodny jest :evil_lol: Taki duuuży chłop, a boi się takiego śłiiiicznego czarnego Grosika:evil_lol:

Posted

Własnie sama juz sobie tak pomyślałam, ze jak przjedziemy się po nim kosiarką, to trzeba będzie go poobserwowac w kierunku tatoo.

Ja pytałam Dei czy wiadomo w jaki sposób chłopak się znalazł w schronisku - taki młody i taki zaniedbany.
Ona mi powiedziała, że w icH schronie znajdują się tylko psy przywiezione z interwencji, albo przywiezione przez Straż, czy Policję. Zostal więc pewnie biedak gdzieś "odłowiony". I nie wiadomo, cy on został przez jakiegoś "turystę" porzucony, a może komuś zwiał. A może to nawet czeski uciekinier. W każdym razie nikt nie zgłaszal na Policję o zaginięciu psa, a także nikt nie szukał go od pocątku lipca w schroniksu :shake:

Posted

imię to juz mu w domu niech wymyślają ;) oby szybko

nooo chyba agamika zapiła bo coś fot nie widać... a miały trzeźwe być :evil_lol:

no bo wiesz... jak on szedł zakosami metrowym do samochodu, to zeby mu głupio nie było ze sam tak idzie ... :evil_lol: ...wszystko dla psów

a ja mam trzeźwe.. takie prawie :evil_lol:, się wylegiwaliśmy na postoju

na zdj nie widac, ale lapą mnie zaczepiał, ze mam go po brzuchu smyrać :P

:P

Posted

a co do P.Tomka to ja tak do końca to mu sie nie dziwie :diabloti:

bendzi podziabał męża Magdy , Fabio tez coś na sumieniu miał, Gabi sobie łańcuszka nie dała ściągnąć ( tzn P.Tomek nie mógl ) :eviltong: .......

zabcia :loveu:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
o matko jaki ładny:placz:

ten płacz to z powodu osiągnięcia u siebie w domu maksimum psów na stanie i niemożności wzięcia Grasa:cool1:

aaahahahah chyba nie tylko agamika ma problem z Groniem :diabloti::evil_lol:

Grass - też ładnie :smokin: