Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jurmar98 napisał(a):
Piękny jest.Ale czy rzeczywiście taki chudy,czy mi się tylko wydaje.
Malawaszko-może rzeczywiście przeznaczyć zegarek na niego?
Cioteczko Amigo powiedz P.Tomkowi,żeby nie robił trudności jeślibym chciał malucha odwiedzić.

możemy :loveu: decyzja należy do Ciebie :loveu:

Posted

Dzwoniłam do Pana Tomka.
Gronik jest podobno baaaardzo grzecznym psem. Siedzi tak cichutko w boksie, że aż dziw. Nie obszczkuje innych psów.
Za to cwaniaczek nie chce jeść samej suchej karmy, bo mu się spodobało jedzonko z puszki.
Tylko biedak cierpi strasznie z powodu tego nieszczęsnego kołnierza :-(

Posted

[quote name='jurmar98']Malawaszko-wystawisz ,bazarek? (zdjęcia i opis bym Ci przysłał mailem).Wysłać juz potrafię.

jasne - wysyłaj [email protected] zresztą maila masz już przecież :lol: jak pisałam w pw mogę spróbować najpierw na allegro czy by się nie udało lepszej ceny uzyskać z korzyścią dla psiaków, albo jak chcesz to bazarek od razu - wybór nalezy do Ciebie :loveu: potrzebne zdjęcia i porządny opis - te wszystkie sprawy techniczne, no i fotka gwarancji też się przyda

Posted

Cioteczko Malawaszko wysłałem dziś do Ciebie chyba 3 maile (jestem trochę zakręcony i nic mi się dziś nie udaje jeden mail wrócił),więc daj znać czy wszystkie doszły.

Posted

Byłam dzisiaj u naszego chłopaczka. Rzeczywiście biedny jest z tym kołnierzem. Ale to już tylko parę dni.
Nie jechalam dzisiaj z nim do wetów, bo i tak koło piątku trzeba jechać do wyjęcia szwów.
Ależ on jest żywiołowy jak już wyjdzie z boksu. Cieszy się tak euforycznie na wyjście z boksu, na spacerze wciąż skacze na człowieka z radością i niestety z niesamowita siłą. A wracać do boksu wcale nie chciał. Strasznie nie lubię takich sytuacji, kiedy na siłę psa zostawiam w boksie.
Jak wszystko dzisiaj dobrze pójdzie to dzisiaj Groń stanie się chudym, łysym Gronikiem. Pozbędzie się dzięki maszynce weszki tych niesamowitych dredów

Posted

[quote name='malawaszka']i będą super fotki :loveu: :multi::multi::multi: AMIGA jak ja ci zazdroszcze że możesz go odwiedzać :placz:

Weszka do dzieła :kciuki: :loveu:

Nic nie stoi na przeszkodzie. Ile to jest kilometrów?
Acha i jurmar - nie musisz się obawiać Pana Tomka. Jest uprzedzony, że możesz tam się pojawić.
Wprawdzie Pana Tomka nie będzie w następnym tygodniu, będzie go zastępować pewna pani, ale ona to już w ogóle nie zna wszystkich i nawet nie zauważy, że się ktoś "nowy" pojawił

Posted

Ale caculek :loveu:
Hmmm nie jestem przy kasie, ale postaram się wygrzebać coś na bazarek.
Jeśli mogę, to zaproponuję nowe imię... może Zulus ;)

Posted

Niestety zdjęć łysolka nie będzie jakiś czas, bo weszka nie da rady już w tym togodniu się do niego wybrać, a w przyszłym tygodniu wyjeżdża, więc też nie zrobi czarnulkowi postrzyżyn.
Monita :loveu: A co do imienia, to sama nie wiem. Trzeba by zrobić jakieś głosowanie

Posted

malawaszka napisał(a):
nie nie nie - ma być Groń ew. Grass :lol:

kurde Patia może pomoże z fotkami co?

Fotki to w sumie "mały pikuś". Gorzej z fryzura do fotek

Posted

ale fajne fotki potrzebne i ogłaszać trzeba - kolejka psiaków do hotelu a Groń jest bardzo adopcyjny więc sio do domku i niech nie blokuje miejsca - w dobrym domku tez mogą go wziąć do fryzjera, ja muszę pogrzebać w mailach bo kiedys miałam propozycję ostrzyżenia Gabulinki zdaje się - kurcze lece szukać

Posted

Nie wiem, czy to nie Iza (Dolina Rivendelli) nie proponowała kiedyś pomóc w fryzowaniu Gabi
Tylko nie wiem, czy ona by dała radę podjechać do hotelu, czy trzeba by bylo chłopaka wieźć do niej do zakladu do Krakowa?