Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
Czy masz na myśli obniżony środek ciężkości z pewnych powodów ? :mad::evil_lol:

buhahaha :roflt:

zerduszko napisał(a):
A na allegro, to co widziałam :razz: Znaczy czyj język.

aaahaha no nie miałam innego pomysła na allegro :eviltong:

AnkaG napisał(a):
Bła ha ha - ale Amiga wymysliłaś. :roflt:Jej chodziło na pewno o siłę pociągową w postaci Gronia. :lol:

dokładnie o to :lol:

Zofija napisał(a):
Poszukuje wolontariusza z wrocławia lub okolic do sprawdzenia domku adopcyjnego z okolic wrocławia. Jak znacie kogos to napiszcie do mnie plizzzzzzzzzzzz

NaamachsChild jest z Wrocławia

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to moje drogie Cioteczki i Wujaszkowie - nasz Grassik nie ma żadnego tatuażu.
Kota z daleka wypatrzył, wysztywniło go i zaczął ciągnąć jak perszeron, ale bez "słowa". Kot się oddalił, więc nie było bliższego spotkania. Nie wiem więc w jakim celu tak ciągnął do kota.
I co jeszcze mogę powiedzieć po dzisiejszym spacerze, a właściwie po dzisiejszym sponiewieraniu mnie przez temperamentnego chłopaka. Gronik nie umie się bawić zabawkami. Zaniosłam mu najpierw kółko do rzucania, a dzisiaj piłeczkę na sznurku. I wcale go nic z tych rzeczy nie zainteresowało :shake:. Będę musiała jeszcze spróbować mu zanieść jakąś piszczącą zabawkę.

Posted

On ma takie pokłady energii w sobie, że mimo baaardzo długiego spaceru po drodze pod górkę ja dyszałam bokami, a ten z euforią rzucał się na mnie. Skakał po mnie łapskami tak, że mi "porysował" całe ręce. A do boksu wcale nie chce wracać. Na szczęście zawsze po spacerze w boksie jest przygotowana micha. Jest to przynajmniej coś, co go skłania do odejścia od drzwi boksu

Posted

malawaszka napisał(a):
biedak na pewno jakby miał swoich ludzi to byłby spokojniejszy bo tak to rozładowuje energię na zapas

I Ty w to wierzysz :lol:
A może sznurek albo coś innego do szarpania. Moja tez tyfus piłkowy :shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
A może sznurek albo coś innego do szarpania.

Toż właśnie specjalnie wzięłam taką piłkę ze sznurkiem, żeby sobie poszarpał. Ale jego wcale to nie interesowało. Dzięki temu piłka dostała się szczeniakowi boksiowi z sąsiedniego boksu. Jemu się naprawdę baaardzo spoodobała.
A Groniowi się nagromadzila ta energia przez 10 dni kiedy biedak siedzial w boksie w kołnierzu. Pan Tomek to nawet mówił, że Gron był taki spokojny, że Pan Tomek zawsze się zastanawiał czy biedak w ogóle żyje. Ufff ale stworzylam zawiłe zdanie :-)

Posted

a wierzę :eviltong: bo inaczej się zachowuje pies, który jest w kojcu nawet jak ma spacery, a inaczej taki, który ma stały kontakt z ludźmi i więcej zajęć niż siedzenie w kojcu - na pewno będzie energiczny, ale myslę, że nie aż tak

Posted

Patiu - coś Ty zrobiła, że on tak pięknie się wystawiał do zdjęcia??????
Zdradź tajemnicę.
A tak w ogóle to rzeczywiście jak zwykle Twoje zdjęcia są nie do przebicia :loveu: