jurmar98 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 malawaszka napisał(a):jednak nie pojechała do domu :shake: własnie dostałam info, że po obcięciu okazało się, że sunia prawdopodobnie ma nowotwór i pani jej nie zabrała... także w dalszym ciągu szukam transportu do Krakowa :modla: No to szukaj dalej Quote
malawaszka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 jurmar98 napisał(a):No to szukaj dalej szukam i w końcu przyjdzie termin Twojego wyjazdu bo coś słabo widzę żeby ktoś wcześniej pomógł :placz: a ja się o nią bardzo martwię bo teraz jak poszło info, że ma guza itd to wiecie.... mój ojciec coś dziś dłubał przy moim samochodzie ale nie zrobił do końca :placz: Quote
idusiek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 a skad jest BROK? chyba nie z Broku co?:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 idusiek napisał(a):a skad jest BROK? chyba nie z Broku co?:diabloti: a z Krakowa :lol: dobrze, że nie z Tychów :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 jurmar98 napisał(a):To była sugestia,że źle szukasz źle źle źle - wszystko źle :placz: :eviltong: Quote
AMIGA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jurmar98 napisał(a):Stale otwarta brama to jakaś przeszkoda?To gdzie oni chcieliby go trzymać,na dworze?To chyba najlepsza odpowiedź na moje pytanie o wizytę przedadopcyjną Stale otwarta brama nie bylaby takim problemem, gdyby nie to, że ludzie uważają to za świetny kawał, że jeździli po mieście i szukali poprzedniego psa. Pies notorycznie wychodził przez tą otwartą bramę. A dodać trzeba, że zaraz blisko domu jest las i jeśli pies się uda w tym kierunku, to też może się znaleźć w niebezpieczeństwie. Pamiętajmy, że Brok został znaleziony w autobusie więc chyba można wyciągnąć wniosek, że ma charakter "włóczykija" Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 agamika - może będzie do Ciebie dzwonić Pani zainteresowana Brokiem - trzymam :kciuki: podałam Twój nr bo chyba najwięcej o nim możesz powiedzieć Quote
agamika Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='malawaszka']agamika - może będzie do Ciebie dzwonić Pani zainteresowana Brokiem - trzymam :kciuki: podałam Twój nr bo chyba najwięcej o nim możesz powiedzieć dzwoniła, ale nie wiem czy dobre zdjęcia widziała :eviltong: bo wg niej Brok jest identyczny jak były pies jej rodziców - rodowodowy sznaucer :evil_lol: ... kciuki trzymajcie :) cały czas, bo cały czas cos sie dzieje, wokół Broka :p Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 haha a to dobre :lol: - zawsze możemy Brokowi metryczkę wystawić ;) zdjęcia widziała te z mojego allegro zbiorczego - o te: trzymam nieustająco i wciąż :kciuki: i do Broka wysyłam mysli coby sie pospieszył z przeprowadzką bo mam nadzieję, ze dłużej niż miesiąc on w hotelu nie bedzie siedział :mad: Quote
AMIGA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hahaha zwłaszcza brodę ma typowo sznaucerową Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 a może on jest po rodzicach w starym niemieckim typie sznaucerowym - po psach pracujacych a nie wystawowych :diabloti: na grzbiecie ma siersć jakiej mógłby mu pozazdrościć niejeden skubany zywcem do łysa sznaucer :roll: Quote
agamika Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :angryy::mad: a ja juz wiem czemu Brok, tak wybiera i wybiera sie do domu i nie moze czeka na odwiedziny malawaszki :shake::cool1: ..................... powiedział mi ostatnio ze sie NIE ruszy dokąd sie ona nie zjawi :roll: ... Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 o kutwa... to chyba musimy zrobić allegro cegiełkowe na hotel bo jeszcze posiedzi... furmanka mi się popsuła no :placz: konie pouciekały :placz: Quote
zerduszko Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 malawaszka napisał(a):o kutwa... to chyba musimy zrobić allegro cegiełkowe na hotel bo jeszcze posiedzi... furmanka mi się popsuła no :placz: konie pouciekały :placz: To może na furmankę nową :eviltong: I przy okazji na ogrodzenie. A dla mnie dom, obiecuję brać na DT conajmniej dwa sznupy :grins: Kciuki trzymam. Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 tak - furmankę muszę wymienić koniecznie bo ta obecna to ekhem niedługo będzie mogła być rejestrowana jako zabytek :roll: i ogordzenie też poproszę jakby ktoś miał na zbyciu ładne i stabilne :p Quote
AMIGA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 malawaszka napisał(a):o kutwa... to chyba musimy zrobić allegro cegiełkowe na hotel bo jeszcze posiedzi... furmanka mi się popsuła no :placz: konie pouciekały :placz: A jakby coś było w nadmiarze, to i mnie by się malutka posesja ogrodzona przydala i też obiecuję brać wtedy tymczasy Quote
agamika Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 :cool1: Brok wczoraj został zaatakowany .. sobie szło psisko spokojnie, swoja ścieżką - jak to Brok ... i wpatrzył sie na psa na horyzoncie, a jak tu nagle nie skoczy mu z furia w oczach i piana na psyku do gardła małe rude ..:mad::angryy::mad: ... Brok ledwo uszedł z życiem:roll: ... wolontariuszka odpowiedzialna za małe rude .. wrrrr.... powinna zapłacić odszkodowanie, na rzecz strat moralnych |Broka :mad: (PS. czyli w skrócie : Brok leciał , Amik wlazl mu pod nogi, Brok przyłozył mu łapą w pysk - cel zabawowy , a Amik ... sie wku.........rzył ... i zrobił wrrrrr grgrgrgrhh wrwrwrw .. na co Brok : SZOK ... ):evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 agamika czy Ty chcesz mieć mnie na sumieniu? :lol::lol::lol: znaczy się poziom agresji, chęci ripostowania tejże nie jest u chłopaka wysoki? :loveu: Quote
agamika Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 tzn, do czegoś mniejszego to nie. Natomiast z DUZYMi .. to wstępnie m a cele zabawowe raczej , tylko jest strasznie histeryczny we wszystkim , natomiast jak pies zacznie szcekac, to chyba cele sie mu zmieniają .. natomiast cięzko to potwierdzic na 100% :oops: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 czemu cięzko? nie ma miejsca na jakiś mały sparring? :diabloti: Quote
agamika Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 a daj mi meila, tomam Miśkową niespodziankę dla Ciebie ;) ... taki mały off , ale brok sie nie obrazi, bo to "siostra" schroniskowa :cool1: Quote
AMIGA Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 malawaszka napisał(a):czemu cięzko? nie ma miejsca na jakiś mały sparring? :diabloti: Miejsce by się znalazło, tylko nie ma chyba chętnych żeby podstawić "na żer" swojego psa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='agamika']a daj mi meila, tomam Miśkową niespodziankę dla Ciebie ;) ... taki mały off , ale brok sie nie obrazi, bo to "siostra" schroniskowa :cool1: dawaj [email protected] Quote
Recommended Posts