malawaszka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 co tam u chłopaka? pakuje już manatki? :loveu: Quote
AMIGA Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Narazie ja spakowalam kopertę, żeby jutro przy okazji dowozu Supelki zapłacić za Broka. Brok we wrześniu spędził 17 dni w hotelu, więc do zapłaty jest 17 x 15 zł = 255 zł Czekamy na wizytę przedadopcyjną we Wrocławiu. Quote
malawaszka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 i trzymamy :kciuki: :loveu: no to odliczam 255 zł w pierwszym poście Quote
AMIGA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wizyta najprawdopodobniej odbędzie się w poniedziałek. I jak dobrze wypadnie, to Brok w następny wekend pojedzie do Wrocławia. Dzisiaj dostał kawał gotowanego kurczaczka od jurmara i baaaardzo mu za niego dziękuje. Jurmar przekazał mi także 100 zł (z "długu" zegarkowego - to jego określenie) Quote
malawaszka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 nooo Brok - raz dwa do domku :mad: bo potrzebne będzie dużo pieniędzy dla Supełki Quote
agamika Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :cool1: pieniądze potrzebne na nowe ręce dla mnie, bo obecne sie troche zużyją przy Broku :lol::evil_lol::cool1: Quote
AMIGA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 agamika napisał(a)::cool1: pieniądze potrzebne na nowe ręce dla mnie, bo obecne sie troche zużyją przy Broku :lol::evil_lol::cool1: Sama nam go pokazałaś, sama uczestniczylaś w wywożeniu szalonego ze schroniska, to teraz cierp ciało jakżeś chciało :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 AMIGA napisał(a):Sama nam go pokazałaś, sama uczestniczylaś w wywożeniu szalonego ze schroniska, to teraz cierp ciało jakżeś chciało :evil_lol::evil_lol: otóż to :p reklamacji nie uwzględnia się :cool1: Quote
agamika Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :cool1: to ja tak cicho tylko przypomnę, ze ktoś tu pomagał w wywiezieniu takiej jednej co to lubi capnąć :diabloti: w słusznej (wg niej) sprawie - czyli dzielimy odpowiedzialność karna na dwie ?:diabloti::evil_lol::razz: ja chce moje ręce takiej długości jak były zanim Brok do hotelu przyjechał:angryy::mad: Quote
AMIGA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja nie wiem, o kim mówisz :mad: A co do rączek - to lepiej mieć dłuższe niż krótsze :lol: Quote
AnkaG Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No chyba nóżki lepiej mieć dłuższe - rączki no nie wiem :evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 AnkaG napisał(a):No chyba nóżki lepiej mieć dłuższe - rączki no nie wiem :evil_lol: Aniu no wiesz! Et tu Brute contra me???? Quote
AnkaG Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 AMIGA napisał(a):Aniu no wiesz! Et tu Brute contra me???? Jaaaa nigdy :razz: :eviltong: chętnie bym cię w realu spotkała. :lol: Quote
jurmar98 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Napiszcie coś ,kiedy to wizyta i gdzie.Niech awanturnik pryska wreszcie do domu ,bo pieniążki potrzebne na małą (? Donę) Quote
AMIGA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Diuna z Wropcławia do mnie dzweoniła w tamtym tygodniu i mówiła, że umówiła się na wizytę na dzisiaj. Więc prosze o kciuki. Mam mieć telefon po tej wizycie i już zagryzam paznokcie :nerwy: Jakby dzisaj wizyta wypadła ok, to najprawdopodobniej ci ludzie z Wrocławia przyjadą w ten wekend i Broka zabiorą do siebie. Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 tak tak ja już od wczoraj mam ścisk kiszek, żeby to dobrze wypadło :kciuki: Quote
AMIGA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No i d.......... zbita. Państwo z Wrocławia się wycofali z adopcji Broka. Mieli obiecany kredyn na dom i mieli jakiś dom wypatrzony. I mieli się do tego domu z Brokiem wprowadzić. Ale dostali odmowę kredytu i uważają że Brok jest za duży na ich mieszkanie :shake:. Diuna_wro im obiecala znaleźć jakiegoś średniego psa. Tak więc Brok nadal nie jedzie do nowego domku :shake: Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 osz cholera no :placz::placz::placz: czy jest jeszcze jakaś opcja dla Broka? czy mam odnawiać ogłoszenia? bo ja nie wiem czy ktoś dzwoni nawet bo podaję agamiki telefon Quote
agamika Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ehh , może i tak miało być ,skoro mierzą możliwość posiadania psa metrażem ... jakby kiedyś im przyszło zmienić metraż na mniejszy to Brok tez byłby za duży ? ogłoszenia mozna spokojnie poodnawiać ;) Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 AMIGA on ma to allegro u Was jeszcze? Quote
AMIGA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dzisiaj mu przedłużyłam allegro wyróżnione Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 na razie zrobiłam mu: Piękny duży sznaucer olbrzym mix - CUDO! Kraków Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Sznaucer olbrzym mix CUDNY Brok szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Sznaucer olbrzym mix piękny pies do adopcji : Adopcja Sznaucerów : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Sznaucer olbrzym mix Brok szuk domu - Krakw - Oddam psa na Morusek.pl adopcje.org BROK- ok roczny, bardzo energiczny i wes / Sznaucer / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa ojej.pl BROK piękny mieszaniec sznaucera olbrzyma (2679) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Sznaucer olbrzym mic - CUDO do adopcji Sznaucer olbrzym mix - piękny pies szuka domu | Sznaucery - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj i w ofercie krakowskiej ze zdjęciem w piątek 16.10 agamika - śpij, kąp się, gotuj, pracuj z telefonem - ten pies musi szybko znaleźć dom! Quote
AMIGA Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Agamika lepiej, żeby wcale nie spała, bo jak śpi, to kompletnie nic nie słyszy. Nawet budzika, który by umarlaka obudził i przez którego jej Zołza wyprowadzila się z pokoju agamiki:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 agamika - nie śpij!!!!! :diabloti: Quote
Recommended Posts