Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie ja spakowalam kopertę, żeby jutro przy okazji dowozu Supelki zapłacić za Broka. Brok we wrześniu spędził 17 dni w hotelu, więc do zapłaty jest
17 x 15 zł = 255 zł
Czekamy na wizytę przedadopcyjną we Wrocławiu.

Posted

Wizyta najprawdopodobniej odbędzie się w poniedziałek. I jak dobrze wypadnie, to Brok w następny wekend pojedzie do Wrocławia.
Dzisiaj dostał kawał gotowanego kurczaczka od jurmara i baaaardzo mu za niego dziękuje.
Jurmar przekazał mi także 100 zł (z "długu" zegarkowego - to jego określenie)

Posted

agamika napisał(a):
:cool1: pieniądze potrzebne na nowe ręce dla mnie, bo obecne sie troche zużyją przy Broku :lol::evil_lol::cool1:

Sama nam go pokazałaś, sama uczestniczylaś w wywożeniu szalonego ze schroniska, to teraz cierp ciało jakżeś chciało :evil_lol::evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Sama nam go pokazałaś, sama uczestniczylaś w wywożeniu szalonego ze schroniska, to teraz cierp ciało jakżeś chciało :evil_lol::evil_lol:

otóż to :p reklamacji nie uwzględnia się :cool1:

Posted

:cool1: to ja tak cicho tylko przypomnę, ze ktoś tu pomagał w wywiezieniu takiej jednej co to lubi capnąć :diabloti: w słusznej (wg niej) sprawie - czyli dzielimy odpowiedzialność karna na dwie ?:diabloti::evil_lol::razz:

ja chce moje ręce takiej długości jak były zanim Brok do hotelu przyjechał:angryy::mad:

Posted

Diuna z Wropcławia do mnie dzweoniła w tamtym tygodniu i mówiła, że umówiła się na wizytę na dzisiaj. Więc prosze o kciuki. Mam mieć telefon po tej wizycie i już zagryzam paznokcie :nerwy:
Jakby dzisaj wizyta wypadła ok, to najprawdopodobniej ci ludzie z Wrocławia przyjadą w ten wekend i Broka zabiorą do siebie.

Posted

No i d.......... zbita. Państwo z Wrocławia się wycofali z adopcji Broka. Mieli obiecany kredyn na dom i mieli jakiś dom wypatrzony. I mieli się do tego domu z Brokiem wprowadzić. Ale dostali odmowę kredytu i uważają że Brok jest za duży na ich mieszkanie :shake:.
Diuna_wro im obiecala znaleźć jakiegoś średniego psa.
Tak więc Brok nadal nie jedzie do nowego domku :shake:

Posted

ehh , może i tak miało być ,skoro mierzą możliwość posiadania psa metrażem ... jakby kiedyś im przyszło zmienić metraż na mniejszy to Brok tez byłby za duży ?

ogłoszenia mozna spokojnie poodnawiać ;)

Posted

Agamika lepiej, żeby wcale nie spała, bo jak śpi, to kompletnie nic nie słyszy. Nawet budzika, który by umarlaka obudził i przez którego jej Zołza wyprowadzila się z pokoju agamiki:evil_lol: