malawaszka Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 AMIGA napisał(a):Oooooooooo wypraszam sobie - żadenego pysia nie będę pokazywać ;) :evil_lol: wiedziałam wiedziałam - to była podpucha :diabloti: Quote
agamika Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ee, bez paniki :eviltong: Brok to świetny pies , tylko on po prostu głuchnie :diabloti: czasem . Połowa psów jakie znam, osiedlowych , mogłaby sobie z Nim podać łapę jesli chodzi o posłuszeństwo ( Łącznie z moja Zołzą :evil_lol::oops: ) .. i w tym tez jest jego urok właśnie :) a jelsi ktos chce psa robocika to na pólkach w zabawkowym pełno takich Jest uparciuchem : np idziemy na spacer . -POwoli staram, sie go nauczyć ze dokąd nie usiądzie to go w szelki nie ubiore i dokąd nie usiądzie to nie wyjdziemy . I małe postępy są :) - idziemy "od" hotelu w miarę słucha podbiega na zawołanie (łącznie z wyskokiem i kuksańcem w mój brzuch :mad: ) radocha, bieganie itakie tam - wracamy do hotel;u - w kojcu zeka micha _ klepki w głowie Broka sie przełączają i myśli już tylko o tym żarciu co na niego czeka nie chce podbiegać do mnie juz, bo woli ciągnąc do kojca . Staje i czekam az sie skapnie ze nie pójdziemy dalej dokąd nie przestanie ciągnąc . POtrafi dobra chwile ciągnąc, później staje na napiętej smyczy patrzy na mnie przestępując z nogi na nogę i w koooońcu kapitule i przychodzi do mnie . I zaraz od nowa wszystko powtarzamy :evil_lol: .. w zimie mógłby robić za wyciąg narciarski pod hotel Pana Tomka po prostu ktoś kto go adoptuje musi sobie zdawać sprawę z fizycznej i psychicznej siły Broka :) tego ze mu nie można ustąpić , bo on jest jak dzieciak :evil_lol::loveu:- to jest pies dla kogoś komu sprawia radość praca z psem Brok jest bardzo kontaktowym psem , radosnym itd . Jest jak nieoszlifowany diament :P po prostu Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 aaaa znaczy się jest normalny :loveu: to ja bym takiego mogła mieć :placz: Quote
AMIGA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 malawaszka napisał(a):aaaa znaczy się jest normalny :loveu: to ja bym takiego mogła mieć :placz: Ależ nic prostszego - jutro wsiadam w pandeczkę i Ci go przywiozę - za friko - zobaczysz przy okazji "pysia" :evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Zwłaszcza, że było "uhm :lol::lol::lol:" To o której mam przyjechac??? :-) Quote
malawaszka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 teraz udam, że mnie nie ma na wątku i nie będę odbierać telefonów :evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 malawaszka napisał(a):teraz udam, że mnie nie ma na wątku i nie będę odbierać telefonów :evil_lol: Hahaha - świecisz się jak nic na zieloniutko, więc ten numer Ci nie przejdzie. Quote
malawaszka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ale TU mnie nie ma - jestem na innych wątkach :evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 malawaszka napisał(a):ale TU mnie nie ma - jestem na innych wątkach :evil_lol: Hmmmmmmmmmmm :razz: A byłaś na poczcie? Quote
agamika Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 oo AMiga nie pisala .. musimy Brokowi pisaneczki przykleić z powrotem ... wczoraj taaaaaaki fajny Pan dzwonił , ale on chce psa KOMPLETNEGO :placz:..oddajcie Nam pisaaaanki .... ma ktos na zbyciu ? Pan super. dobermanyyy szkoli , i dosałam 15 min wykład gratis nt tego ze to ze Brokowi karze siadac przed ubraniem w szelki i wyjściem z boksu jest błędem wychowawczym - bo skoro robi siad, tzn ze mną rządzi :p - niestety :oops: jestem za głupia żeby zrozumiec co Pan miał na myśli i jak powinnam robic .. wiec niestety Brok bedzie coraz bardziej mną rządził :shake::placz: acha i sie dowiedziałam ze wykastrowane psy na starość sikają po nogach i sa osowiałe i nieszczęśliwe ... musze to Brokowi powiedziec , może jak w końcu zacznie byc osowiały, to moje ręce wrócą do normy :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 jak to dobrze, że moje suki mną nie rządzą - nie pozwalam im siadać przed wychodzeniem na dwór :evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 O kurcze, a ja Amidze każę siadać przed wyjściem, bo bym jej inaczej obroży nie założyła tak plądsa z radości jak widzi, że wychodzimy. Czyli zgłaszam się do klubu osób terroryzowanych przez psy Quote
zerduszko Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 agamika napisał(a):jestem za głupia żeby zrozumiec co Pan miał na myśli i jak powinnam robic .. wiec niestety Brok bedzie coraz bardziej mną rządził :shake::placz: To jest taki sposób na Alcybiadesa, czy jako to było.... :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 idźże do domu chłopie już.... Quote
malawaszka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Brok SIO do domu!!!!!!!!!! :mad: Quote
malawaszka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 TAK! zaklinam tego diobła bo norrmalnie miał juz dawno siedzieć w domu :mad: Quote
agamika Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 yy..malawaszka moze Ty lepiej nie bierz sie za czary :evil_lol: albo pocwicz troche bo na razie nie tych co trza zaklinasz - moze czarnego kota Ci pozyczyć ? ... dzownił dzis Pan kolejny .. i pierwsze pytanie . Czy Brok sie zgadza z innymi zwierzakami .. ja hmm, ale o jaki zwierzętach mówimy ? Nooooooo wie Pani , kury, gęsi .. zeby im krzywdy nie robił .. nie wytrzymałam tym razem i sie usmiałam do telefonu :oops: .... Brok i kury ... (Brok oczywiście mieszkalby na zewnatrz i "pilnował " inwentarza ) Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Nooo ja myślę, że Brok bardzo dobrze by pilnował inwentarza - że tak powiem dogłębnie :diabloti: Quote
AMIGA Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 malawaszka napisał(a):Nooo ja myślę, że Brok bardzo dobrze by pilnował inwentarza - że tak powiem dogłębnie :diabloti: Chyba dozębnie :evil_lol: Quote
czarna1977 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witajcie, Szukamy pilnie osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Tarnowie dla Wiórka mieszkającego pod chmurką. Tutaj jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171598&page=12 Quote
Recommended Posts