AMIGA Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Może, ale w sumie jest jeden plus - przynajmniej nie zalewa posadzki po każdym piciu :-) Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 co racja to racja :loveu: szkoda, że nie ma zbliżenia bo bardzo jestem ciekawa jak z bliska wygląda jego "zarost" :evil_lol: Quote
AMIGA Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ojooj, nie grymaś. Sie tak napracowalam, bo znowu jakies spakowane przyszły, ale sobie jakoś poradziłam, a tu jakies grymasy. :mad:;) Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 no bo szalenie mi się podoba i co poradzę, ze najchętniej bym go na zywo zobaczyła :loveu: teraz jak nabrał masy to dopiero musi powalać budową :mdleje: aaaaaaa Quote
AMIGA Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 malawaszka napisał(a):no bo szalenie mi się podoba i co poradzę, ze najchętniej bym go na zywo zobaczyła :loveu: teraz jak nabrał masy to dopiero musi powalać budową :mdleje: aaaaaaa Nic nie stoi na przeszkodzie - wsiadaj w autko i sruuuuuuuuuuuuu do Broczka Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 chyba musiałabym tą moją łupinę z procy wystrzelić :lol: Quote
AnkaG Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No widać, że głodny nie chodzi. :) Fajnie wygląda :) Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 AnkaG napisał(a):No widać, że głodny nie chodzi. :) Fajnie wygląda :) ej ej - to mięśnie są! Quote
zerduszko Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Strach coś pisać, bo fanka pobije ;) Quote
AMIGA Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 zerduszko napisał(a):Strach coś pisać, bo fanka pobije ;) Z ust mi to Waćpanna wyjęłaś :evil_lol: Quote
agamika Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 no bo jak głupoty piszą, to ktoś musi pilnować, by Broka imienia nie szargać , O !!! pięknie wygląda :) a jakby pisało ze jest idealnie grzeczny to byłoby wręcz podejrzane ;P Quote
malawaszka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 a ja znowu dostałam maila od "regla" :lol: mail z jednego z portali ogłoszeniowych skąd nie da sie usuwać ogłoszeń - o treści: "a jednak miałem rację" hahaha odnosiło się to do tego, że kiedyś tam mi pisał, że my wcale nie chcemy znaleźć domu dla Broka :evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Bogowie, czyżby ten człowiek nie miał nic innego do roboty? Quote
malawaszka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 odpisałam mu, ze niektórych ogłoszeń nie da się usunąć i że Brok od dawna ma świetny dom i żeby już do mnie nie pisał więcej :lol: musiałyśmy mu nieźle dumę urazić, że tak mu to nie daje spokoju - szkoda tylko, że nie widzi, ze nowe ogłoszenia nie pojawiają się, a tamte są z 2009 roku :lol: ale nic to... chyba, że to jego sposób na reklamę, ale ja nie mam ochoty tam jechać po tym wszystkim :lol: Quote
agamika Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 ejjj, trzeba było mu odpisać , ze może chce se przyjechać po Broka jesli tylko chce , :D podać adres np hotelu w Przebieczanach i niech se jedzie go szukać :P Quote
malawaszka Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 upierdliwy człek to jest i nie chcę mieć z nim nic do czynienia :lol: Quote
Recommended Posts