Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no bo szalenie mi się podoba i co poradzę, ze najchętniej bym go na zywo zobaczyła :loveu: teraz jak nabrał masy to dopiero musi powalać budową :mdleje: aaaaaaa

Nic nie stoi na przeszkodzie - wsiadaj w autko i sruuuuuuuuuuuuu do Broczka

Posted

no bo jak głupoty piszą, to ktoś musi pilnować, by Broka imienia nie szargać , O !!!

pięknie wygląda :) a jakby pisało ze jest idealnie grzeczny to byłoby wręcz podejrzane ;P

• 1 month later...
Posted

a ja znowu dostałam maila od "regla" :lol: mail z jednego z portali ogłoszeniowych skąd nie da sie usuwać ogłoszeń - o treści: "a jednak miałem rację" hahaha odnosiło się to do tego, że kiedyś tam mi pisał, że my wcale nie chcemy znaleźć domu dla Broka :evil_lol:

Posted

odpisałam mu, ze niektórych ogłoszeń nie da się usunąć i że Brok od dawna ma świetny dom i żeby już do mnie nie pisał więcej :lol: musiałyśmy mu nieźle dumę urazić, że tak mu to nie daje spokoju - szkoda tylko, że nie widzi, ze nowe ogłoszenia nie pojawiają się, a tamte są z 2009 roku :lol: ale nic to... chyba, że to jego sposób na reklamę, ale ja nie mam ochoty tam jechać po tym wszystkim :lol: